Αναπνευστικές υπαίθριες καουτσούκ μπότες

Στερεώστε τον άξονα του υφάσματος και την επένδυση από την υγρασία.
Ελαφρύ, αναπνεύσιμο, ζεστό και απαλό.
Ελαφρύ σχεδιασμό αντιολισθητικό,
100% αδιάβροχο, ελαφρύ και εύκαμπτο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

image001

Οι αναπνευστικές εξωτερικές λαστιχένιες μπότες, ο άξονας από τεντωμένο ύφασμα και η επένδυση από την υγρασία. Ελαφρύ, αναπνεύσιμο, ζεστό και απαλό.

Ελαφρύ σχεδιασμό αντιολισθητικό,

Παρέχει άκαμπτη πρόσφυση και άριστη πρόσφυση κάτω από ποικίλες συνθήκες, για να αποφύγετε την ολίσθηση όταν περπατάτε στο χιόνι, στο χιόνι ή στη λάσπη.

Τετράγωνο τέντωμα από νεοπρένιο, 100% αδιάβροχο, ελαφρύ και εύκαμπτο. Σας επιτρέπει να παραμείνετε ζεστοί και άνετοι σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Φυσικό ελαστικό, αδιάβροχο, άοσμο, φιλικό προς το περιβάλλον, απαλό και φορετό.

Όνομα παραγωγής

Δερμάτινες μπότες από καουτσούκ

Τόπο καταγωγής

Κίνα (ενδοχώρα)

Μάρκα

OEM

Αριθμός μοντέλου

SFT-HT231706

Τύπος

Εξωτερικές καουτσούκ μπότες

Ανώτερο υλικό

Νεοπρένιο, καουτσούκ

Υλικό εξωτερικής σόλας

Καουτσούκ

Υψος

Γόνατο γόνατο

Πάχος

Ο πελάτης χτίστηκε

Χρώμα

Προσαρμοσμένη

χαρακτηριστικό

Αδιάβροχο

Μεγέθη

Σύμφωνα με τη ζήτηση των πελατών

Εποχή

Τέσσερις εποχές

Γένος

Ανδρας

Λιμάνι

Tianjin

MOQ

1000 ζευγάρια

Εκτύπωση & μάρκα

OEM υπηρεσία & σχεδιασμός του πελάτη είναι ευπρόσδεκτοι

Δυνατότητα εφοδιασμού

90000Pairs ανά μήνα

Θερμή υπενθύμιση:

Επιλέγουμε μόνο ένα μέρος των κανονικών στυλ που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας. Αν χρειάζεστε μπότες με ιδιαίτερη εμφάνιση και σας προσφέρουμε ιδιαίτερη απόδοση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, έχουμε μεγάλη τιμή να σας παρέχουμε υπηρεσίες.

image013image015

Το εργοστάσιό μας διαθέτει μια αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής χύτευσης συνδέσεων και έχει αποκτήσει την εθνική πατενταρισμένη συσκευή έγχυσης παπουτσιών από λατέξ, καθώς και τη συσκευή άντλησης κενού σύνδεσης σε απευθείας σύνδεση, τη συσκευή συμπίεσης, τη διάταξη γραναζιών τοποθέτησης και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό, ομόλογοί. Η κατάσταση όχι μόνο βελτιώνει σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής, αλλά και αποφεύγει αποτελεσματικά την τυχαιότητα που προκαλείται από τη χειρωνακτική λειτουργία, καθιστώντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος πιο σταθερή.

1.Ποιες είναι οι κύριες αγορές σας;
Η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική είναι οι κύριες αγορές μας.

2.Είστε εσείς μια άμεση καουτσούκ κατασκευαστής μπότες και εξαγωγέας από την Κίνα;
Ναι είμαστε. Έχουμε το δικό μας εργοστάσιο και τα διεθνή κέντρα πωλήσεων. Παράγουμε τα προϊόντα μας μόνο από εμάς.

3. Μπορεί η εταιρεία σας να παράγει ειδικές προστατευτικές μπότες για ειδικές βιομηχανίες;
Ναι, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Πολλές δύσκολες ειδικές τεχνολογίες κατασκευής προστατευτικών μπότες δεν είναι διαθέσιμες σε άλλα εργοστάσια. Έχουμε σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας παραγωγής.

4. Έχετε το δικό σας εργαστήριο; Ποια στοιχεία ρουτίνας χρησιμοποιούνται για το προϊόν;
Ναι, διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι κάθε ζευγάρι των μπότες μας προσφέρει στους πελάτες μας μια καλή εμπειρία, οι επιθεωρητές μας διεξάγουν χημική ανάλυση για όλα τα συστατικά όταν φθάνουν στο εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένου του ακατέργαστου καουτσούκ, του επιταχυντή από καουτσούκ, αντιοξειδωτικό, παράγοντα βουλκανισμού και όλα τα άλλα υλικά, ιδιότητες και επιδόσεις των ημικατεργασμένων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του σημείου ωρίμανσης της πλαστικότητας, της σκληρότητας και της σχετικής πυκνότητας, καθώς και εκείνων των τελικών προϊόντων, όπως η επιμήκυνση κατά τη θραύση, η αντοχή σε εφελκυσμό. Η ποιότητα αντιολισθητικής θερμοκρασίας των επιφανειών και η τελική γδαρσίματα των παπουτσιών, η αντοχή του χρώματος, η άνθηση, η αντίσταση στο όζον, η αντοχή στο σχίσιμο και η αντοχή στο κιτρίνισμα, ελέγχονται όλα στα εργαστήρια μας σύμφωνα με τα εθνικά και βιομηχανικά πρότυπα πριν τα παραδώσουν στην αγορά.


Hot Tags: αναπνέει υπαίθριες λαστιχένιες μπότες, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένες, κατασκευασμένες στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like