Ποια είναι τα κύρια υλικά για μπότες ασφαλείας (παπούτσια) στην αγορά στην Κίνα;

- Dec 25, 2018-

1. Η πολυουρεθάνη είναι ένα οργανικό πολυμερές υλικό που έχει αναπτυχθεί από υλικά πολυεστέρα Α, Β, C, που χωρίζονται γενικά σε ελαιώδη και υδαρή. Συχνά χρησιμοποιείται για την κατασκευή παπουτσιών ασφαλείας, παπουτσιών με υψηλότερους βαθμούς και αθλητικών παπουτσιών. Η σόλα χαρακτηρίζεται από χαμηλή πυκνότητα, απαλή υφή, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, υψηλή σκληρότητα, καλή αντίσταση στο λάδι, αντοχή σε οξύ, ανθεκτικότητα σε αλκάλια, αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία, απορρόφηση κραδασμών και αντιολισθητική απόδοση.


2. Το TPU είναι ένα πολυμερές υλικό που σχηματίζεται από την αντίδραση διισοκυανικού και μακρομοριακής πολυόλης. Ο πυθμένας TPU χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή στη φθορά και αντοχή στο λάδι. Η σόλα αυτών των μπότες (παπούτσια) ασφάλειας υλικού έχει μεγάλη αντοχή και εξαιρετική αντοχή στη φθορά.


3. Το EVA είναι ένα πλαστικό υλικό που αποτελείται από ένα συνδυασμό αιθυλενίου (Ε) και οξικού βινυλίου (VA). Η αναλογία αυτών των δύο χημικών ουσιών μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες. Τα περισσότερα συστατικά του VA, τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφάνεια. Ο πυθμένας του EVA χαρακτηρίζεται από το ελαφρύ του βάρος, την ευκαμψία, την εξαιρετική ελαστικότητα, τον εύκολο καθαρισμό και τον εξαιρετικό χρωματισμό.


4. Το καουτσούκ γενικά ταξινομείται σε φυσικό καουτσούκ και συνθετικό καουτσούκ και το ελαστικό είναι μια υψηλή μοριακή ένωση. Η ελαστική σόλα χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερα καλή ελαστικότητα, δεν είναι εύκολο να σπάσει, είναι ανθεκτική σε οξύ και αλκάλια και έχει σχετικά καλές αντιολισθητικές ιδιότητες. Επιπλέον, η συρρίκνωση της σόλας από καουτσούκ και η στεγανότητα είναι επίσης καλύτερες.