Υλικό για το παντελόνι νερού

- Oct 15, 2018-

Σύμφωνα με το υλικό, η εγχώρια αγορά μπορεί να χωριστεί σε παλαιό εσωτερικό σωλήνα \ επίπεδη καουτσούκ, PVC, νάιλον, NEOPRENE και αδιάβροχο και διαπερατό από την υγρασία φιλμ.

Προϊόντα ελαστικών ελαστικών

Η πρώιμη χρήση ελαστικών ελαστικών ως πρώτων υλών, η σημερινή αγορά είναι πολύ μικρή. Επί του παρόντος, ορισμένα μικρά εργαστήρια παράγονται και αποσύρονται ουσιαστικά από την αγορά.

Επίπεδα ελαστικά προϊόντα

Τα πλατέα προϊόντα από καουτσούκ είναι τα προϊόντα αντικατάστασης ελαστικών. Είναι καλύτερα από τα ελαστικά από άποψη άνεσης. Η διαρροή είναι σχετικά μικρότερη από το υλικό των ελαστικών, αλλά έχει προφανείς ελλείψεις και δεν είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές και τη γήρανση. Υψηλό βάρος. Τα υπάρχοντα προϊόντα έχουν προϊόντα απλής ύφανσης και λινό. Οι προδιαγραφές του μισού μήκους είναι κατώτερες από τα προϊόντα PVC και καουτσούκ που κρέμονται από την άποψη της απόδοσης. Έχει ορισμένα πλεονεκτήματα σε προδιαγραφές ολόκληρου του αμαξώματος, εύκολη επεξεργασία, καλή αδιάβροχη απόδοση, εύκολη στην χρήση και εύκολη στην επισκευή. Αλλά οι αντιγηραντικές ιδιότητες δεν είναι γενικά τόσο καλές όσο τα προϊόντα PVC.

Κρεμαστά προϊόντα από καουτσούκ

Αυτά τα προϊόντα έχουν μεγάλη βελτίωση στη γήρανση και την αντοχή σε γρατζουνιές σε σύγκριση με τα προϊόντα από πλαστικό καουτσούκ. Ωστόσο, το βάρος είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό. Είναι κατάλληλο για βιομηχανικές και μεταλλευτικές εγκαταστάσεις. Για παράδειγμα, ανθρακωρυχεία, λατομεία. Ποικιλία των προδιαγραφών, μόνο επεξεργασίας Half-μήκος Προϊόντα, δεν είναι ολόκληρο το σώμα σειρά προϊόντων,