Παπούτσια ασφαλείας SRA \ SRB \ SRC Αντιολισθητική επισκόπηση δοκιμών

- Mar 24, 2019-

Τα αντιολισθητικά παπούτσια ασφαλείας, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχουν εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση, ανεξάρτητα από το είδος του φυσικού περιβάλλοντος που πρέπει να έχετε τέτοιες επιδόσεις, διαφορετικά δεν πρόκειται για παπούτσια ασφαλείας χωρίς ολίσθηση. Τα κύρια επαγγελματικά αντιολισθητικά παπούτσια ασφαλείας στην αγορά αναφέρονται τώρα στις αντιολισθητικές ιδιότητες του δαπέδου νερού και λαδιού. Τα επαγγελματικά παπούτσια με αντιολισθητικά μονοκόμματα χρησιμοποιούνται κυρίως στην κουζίνα. Υπάρχει επίσης ένα υποδήματα ασφαλείας υποδημάτων ασφαλείας με ολοκληρωμένες δυνατότητες. Για τα παπούτσια ασφαλείας, όπως τα παπούτσια ασφαλείας και τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας, η αντιολισθητική τους απόδοση είναι πολύ καλύτερη από αυτή των συνηθισμένων παπουτσιών, επειδή τα παπούτσια ασφαλείας, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας, τα προστατευτικά παπούτσια και άλλα ειδικά παπούτσια για βιομηχανική χρήση είναι αντιολισθητικά. Μια λειτουργία έχει ένα ειδικό σχέδιο και δεξιοτεχνία. Καθημερινά βλέπουμε παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας, προστατευτικά παπούτσια. Οι σόλες τους είναι πολύ παχιά και παχιά, και υπάρχουν βαθιές αυλακώσεις και πολύπλοκες γραμμές. Στην πραγματικότητα, αυτό το σχέδιο είναι να βελτιωθεί η τριβή και η άνεση καλύτερα και αποτελεσματικότερα. βαθμός. Τα παπούτσια ασφαλείας, τα προστατευτικά υποδήματα, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας και άλλα παπούτσια διαθέτουν σύστημα επαγγελματικής ποιότητας, το οποίο είναι η ευρωπαϊκή κατηγορία αντιαλλεργικών παπουτσιών ασφαλείας: SRA, SRB, SRC τρεις βαθμίδες.


δοκιμή:

Αντίστροφη λειτουργία ελέγχου παπουτσιών ασφαλείας:

α) Η φτέρνα ολισθαίνει προς τα εμπρός (τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες τρεις καταστάσεις)

β) ο εμπρόσθιος χώρος ολισθαίνει προς τα πίσω

γ) ολισθαίνει οριζόντια προς τα εμπρός


SRA:

Ορολογία: Ο βαθμός SRA αναφέρεται γενικά στη χρήση σαπουνιού σε γυαλισμένα πλακίδια. Η πίεση είναι 400-500N, το δάχτυλο σηκώνεται 7 μοίρες και το εμπρόσθιο τμήμα πιέζεται προς τα εμπρός χωρίς προφανή ολίσθηση. Περιβάλλον δοκιμής: Πείραμα δοκιμής: Μία πίεση βάρους περίπου 100 kg που εφαρμόζεται στα παπούτσια. Αποτελέσματα δοκιμών: Το δάχτυλο σηκώθηκε 7 μοίρες και κινήθηκε προς τα εμπρός. Χωρίς προφανή ολίσθηση, εντοπίστηκε από το SRA.


SRB:

Ορολογία: Ο βαθμός SRB γενικά σημαίνει ότι τα παπούτσια ασφαλείας δοκιμάζονται με γλυκερίνη σε πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα, η πίεση είναι επίσης 400-500N, η κλίση του ποδιού είναι 7 μοίρες και δεν υπάρχει προφανής κίνηση προς τα εμπρός. Περιβάλλον δοκιμής: Πείραμα δοκιμής: Μία πίεση βάρους περίπου 100 kg που εφαρμόζεται στα παπούτσια. Αποτελέσματα δοκιμής: Το δάκτυλο ήταν κλίση 7 μοίρες και το SRB ανιχνεύθηκε χωρίς σημαντική κίνηση.


SRC:

Ταυτόχρονα, οι δοκιμές SRA και SRB υιοθετούνται για την επίτευξη του προτύπου SRC.

Το πρότυπο SRC είναι το υψηλότερο επίπεδο αντιολισθητικών προτύπων για τα υποδήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα παπούτσια ασφαλείας SRC είναι κατάλληλα για σχεδόν όλα τα περιβάλλοντα εργασίας με αντιολισθητικές απαιτήσεις.