Υποδήματα ασφαλείας (μπότες) Κοινή χρήση γνώσεων

- Apr 06, 2019-


(1) Παπούτσια προστασίας toe. Κυρίως για να εμποδίσετε τα αντικείμενα να βλάψουν τα πόδια και τα δάκτυλα των ποδιών. Όπως τα τυμπάνια κύλισης όταν μεταφέρονται βαριά φορτία ή υλικά φόρτωσης και εκφόρτωσης, βαριές σωληνώσεις χτυπώντας τα πόδια ή ακούγοντας ακούσια τις αιχμηρές μεταλλικές πλάκες. Η μπροστινή κεφαλή του παπουτσιού είναι επενδεδυμένη με μεταλλικό υλικό με καλή αντοχή στην κρούση, υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Η αντοχή και η αντοχή στην κρούση πρέπει να δοκιμαστούν και να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο. Προσέξτε να επιλέξετε τα υποδήματα ασφαλείας διαφορετικών δυνάμεων ανάλογα με το βάρος της εργασίας.


(2) Μονωμένα παπούτσια. Ο ρόλος των μονωμένων υποδημάτων είναι η ελαχιστοποίηση του κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Επειδή το ρεύμα ρέει στο έδαφος μέσω του ανθρώπινου σώματος μέσω του σημείου επαφής όταν εφαρμόζεται ηλεκτροπληξία, απαιτούνται όχι μόνο τα μονωμένα γάντια αλλά και τα μονωμένα παπούτσια για ηλεκτρικές εργασίες. Σύμφωνα με την κλίμακα πίεσης, υπάρχουν διάφορα είδη μονωμένων παπουτσιών των 20kV, 6kV και 5kV, τα οποία πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με το εύρος εργασίας. Τα μονωμένα παπούτσια πρέπει να επιθεωρούνται και να συντηρούνται συχνά. Εάν είναι βρεγμένα ή φθαρμένα, δεν προστατεύονται.


(3) Αντιστατικά και αγώγιμα παπούτσια. Τα αντιστατικά παπούτσια είναι κατάλληλα για την πρόληψη ατυχημάτων που προκαλούνται από στατικό ηλεκτρισμό στο ανθρώπινο σώμα και για την αποφυγή τυχαίας ηλεκτροπληξίας στο ανθρώπινο σώμα που προκαλείται από εξοπλισμό πυκνωτών συχνότητας 220V. Τα υποδήματα αγωγιμότητας χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου μπορεί να εμφανιστεί πυρκαγιά ή έκρηξη που είναι πιο ευαίσθητη στον ανθρώπινο στατικό ηλεκτρισμό. Μερικά από αυτά τα παπούτσια είναι παπούτσια ασφαλείας και παπούτσια από καουτσούκ με αντιστατικά ή αγώγιμα πέλματα. Το όλο παπούτσι δεν χρησιμοποιεί μέταλλο για να μειώσει την πιθανότητα τριβής και πυρκαγιάς. Το παπούτσι δοκιμάζεται για αντίσταση από την αρχή. Έπειτα ελέγχεται περιοδικά για να εξασφαλιστεί ότι η μέγιστη αντίσταση του παπουτσιού δεν υπερβαίνει την επιτρεπόμενη τιμή.


(4) Υποδήματα και καλύμματα παπουτσιών από χάλυβα. Αυτά τα παπούτσια ονομάζονται επίσης παπούτσια καίστερ, κυρίως για να αποφευχθεί η καύση των ποδιών. Αυτά τα παπούτσια είναι ανθεκτικά στην πίεση και δεν είναι εύκολο να καούν. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας που είναι εμποτισμένο με πετρέλαιο και καμβά. Οι σόλες είναι κατασκευασμένες από ελαστικό δέρμα αγελάδας. Προκειμένου να αποφευχθεί το ζέσταμα του υγρού εκτόξευσης τετηγμένου μετάλλου, η υψηλή μέση είναι εύκολο να απογειωθεί. Το κάλυμμα παπουτσιών και τα πόδια παντελονιού μπορούν επίσης να καλύπτονται με κάλυμμα παπουτσιών και το κάλυμμα παπουτσιών αποτελείται κυρίως από καμβά, αμίαντο και αλουμινένιο φιλμ.


(5) Καουτσούκ μπότες. Σύμφωνα με τη χρήση του, έχει αντιοξειδωτικές μπότες, αδιάβροχες μπότες και παπούτσια ανθεκτικά στο λάδι. Οι ανθεκτικές σε οξέα και αλκαλικές μπότες είναι κατάλληλες για τον τόπο όπου το έδαφος έχει όξινα και αλκαλικά και άλλα διαβρωτικά υγρά. Είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ ανθεκτικό σε οξέα και αλκάλια, ενώ έχουν και μπότες παντελονιών αντιοξειδωτικής και αλκαλικής με παντελόνια και μπότες. Οι αδιάβροχες μπότες χρησιμοποιούνται για υπόγεια ύδατα ή πιτσίλισμα. Τα βασικά υλικά είναι καουτσούκ, αδιάβροχοι μπότες, ειδικές μπότες για υδρόβια προϊόντα και μεταμοσχευμένες μπότες. Τα παπούτσια πετρελαίου χρησιμοποιούνται για λιπαρές εργασίες στο έδαφος, κατασκευασμένες από καουτσούκ ή πλαστικό πολυαιθυλενίου και έχουν μπότες και παπούτσια.


(6) Παπούτσια από παγωμένα αντικείμενα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κρύα και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα. Έχει βαμβακερά παπούτσια, μπότες γούνας και τσόχα παπούτσια κλπ. Έχει καλή απόδοση θερμομόνωσης.