Προφυλάξεις μπότες βροχής

- Oct 15, 2018-

Μέγεθος: Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν παπούτσια για να αγοράσουν ένα πόδι, αλλά οι μπότες βροχή δεν είναι το ίδιο με τα γενικά παπούτσια, επειδή το εσωτερικό των μπότες βροχής είναι πιο δροσερό, συνιστάται να αγοράσετε ένα μεγάλο, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα στρώμα μέσα στο εσωτερικό, για να φορέσετε Θα είναι πιο άνετα. Όταν ο καιρός είναι κρύος, μπορείτε να αλλάξετε ένα μαξιλάρι έτσι ώστε ο χειμώνας να μην είναι πολύ κρύος.

Σχήμα σώματος: Οι σημερινές μπότες βροχής γίνονται μπότες, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε τις μπότες βροχής που ταιριάζουν στα πόδια σας. Συνιστάται οι νετρίνοι με στρογγυλεμένα πόδια να μπορούν να επιλέξουν μερικές έξυπνες μπότες βροχής. εάν οι ψηλοί νετρίνοι μπορούν να επιλέξουν τον υψηλό σωλήνα, το μέσο μέγεθος θα επιλέξει το στυλ του μεσαίου σωλήνα θα είναι πιο κατάλληλο.

Πρώτες ύλες: Οι μπότες βροχής ήταν πάντα αποπνικτικές και ευάερες και οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν είναι κατάλληλοι για μακρά φθορά. Αλλά εάν έχετε έναν βροχερό καιρό όλη την εβδομάδα, είναι σημαντικό να έχετε ένα ζευγάρι καλών μπότες βροχής που κάνουν τα πόδια σας άνετα και όχι το πόδι του αθλητή. Ως εκ τούτου, η Xiaobian πρότεινε ότι όλοι επιλέγουν μπότες βροχής για υλικά από φυσικό καουτσούκ όταν αγοράζουν μπότες βροχής και δεν επιλέγουν πλαστικές μπότες βροχής.

Τιμή: Η τιμή των μπότες βροχής που αγοράστηκαν στην αγορά είναι άνιση, κυμαινόμενη από δεκάδες γουάν έως χιλιάδες γιουάν. Ωστόσο, η Xiaobian πρότεινε να μην χρειαστεί να επιλέξετε ακριβό παπούτσια μεγάλου ονόματος για να αγοράσετε μπότες βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μπότες βροχής με τιμή μεταξύ 100-200, που εγγυάται την ποιότητα και την άνεση.

Λειτουργία: Η μεγαλύτερη λειτουργία των μπότες βροχής είναι αδιάβροχη και αντιολισθητική, οπότε όλοι δεν πρέπει να αγνοούν αυτή την κύρια λειτουργία κατά την αγορά. Αν δεν υπάρχει τέτοια ειδική λειτουργία, τότε η μόδα θα χάσει το ρόλο της.