Στρατιωτικές μπότες

- Oct 15, 2018-

Ο συνδυασμός της στρατιωτικές μπότες και τζιν είναι πολύ κατάλληλο. Το κάλυμμα μόλις καιρό-σωλήνα τζιν την επιφάνεια του ποδιού, απλά ταιριάζουν με τα πέλματα του στρατιωτικές μπότες 6 έως 12 mm. στρατιωτικές μπότες με αθλητικές φόρμες είναι σίγουρα ένα μεγάλο λάθος, αλλά ο συνδυασμός στρατιωτικές μπότες και οι φόρμες είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Η φτέρνα του στρατιωτικές μπότες είναι μεγάλο και η απόσταση είναι πάρα πολύ υψηλό, όπως φορώντας Γυναικεία παπούτσια. Και τις κομψές καμπύλες, σφιχτό περιτύλιγμα των ποδιών, ενισχύουν αυτού του είδους η αμφιβολία. Στρατιωτικές μπότες είναι τυπικές για το πραγματικό στρατιωτικό προσωπικό, και είναι προφανές ότι μπορούν να ενισχύσουν το τεμπεραμέντο ενός ανθρώπου. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία «εσωτερική αυξάνοντας» σε όλα, και αυτό δεν μοιάζει με την αποκλειστική φαίνεται ένα κομμάτι χοντρό, που είναι μια ψευδαίσθηση μάτι.

Η ζωή του στρατιωτικές μπότες είναι σχεδόν δύο έως τρεις φορές η αθλητικά παπούτσια. Επιπλέον, η ανάπτυξη της αποκλειστική μούχλα ανοίγοντας τεχνολογία έχει αυξηθεί ανθεκτικά στη φθορά ιδιοκτησία. Προκειμένου να φορέσει τη βάση από τις στρατιωτικές μπότες, μπορεί να ανοίξει το «σχήμα του βουνού» και βάση του την αντιολισθητική στρατιωτικές μπότες μπορούν να ανοιχτούν σε σχήμα «ψαροκόκκαλο». Αυτό το ισχυρό αντίκτυπο αντίσταση, μη-ολίσθησης, και ανθεκτικά στη φθορά καταλύματα είναι χωρίς ταίρι από γενικά αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της διαφοράς στο πλάτος και πλάτος από τις στρατιωτικές μπότες, και τα διαφορετικά σημεία του στρες των μυών, τις στρατιωτικές μπότες σχεδιάστηκε από ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς κατασκευαστές δεν είναι απολύτως κατάλληλα για το κινεζικό λαό να φορούν!