Το τμήμα Marketing δεσμεύεται προς τα έξω

- Oct 24, 2018-

IMG_2278IMG_2326IMG_9668DSCF5407

Προκειµένου να ενισχυθεί περαιτέρω εργαζομένων αίσθηση της εκτέλεσης και την ομαδική συνείδηση, στις 23 Οκτωβρίου, το τμήμα marketing της εταιρίας διοργάνωσε εκδήλωση εξωτερική ανάπτυξη κατάρτισης με θέμα «βελτίωση της εκτέλεσης και αγωνίζεται για κορυφαία απόδοση» . Αυτό είναι ένα από το περιεχόμενο της κατάρτισης προσωπικού που πραγματοποίησε η εταιρεία από την έναρξη του «Εκτελεστική εξουσία κατασκευή χρονιάς».

Μέσα από την εκπαίδευση αυτή επέκταση, οι συμμετέχοντες όχι μόνο βιώνουν τη χαρά της επιτυχίας που έφερε από την αφοσίωση, τη συνεργασία και θάρρος, αλλά επίσης βαθιά αισθάνθηκε ότι η «ομάδα + ενέργεια» είναι η ουσία της ολοκλήρωση της επέκτασης εκπαίδευσης. Την ίδια στιγμή, ενισχύει την επικοινωνία και την κατανόηση μεταξύ των εργαζομένων περαιτέρω, προάγει την ομαδική συνείδηση και βελτιώνει τη συνοχή.

Οι συνάδελφοι του τμήματος μάρκετινγκ έχουν σημειώσει συνεχή πρόοδο και να γίνονται τα μεγάλα επιτεύγματα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, της απόδοσης των πωλήσεων της εταιρείας υπαίθρια αδιάβροχο μπότες τα προϊόντα σειράς και ειδικές προστατευτικές μπότες σειρά προϊόντων αυξήθηκε κατά 31,5%. Έδρα της εταιρείας, ευχαρίστησε το τμήμα μάρκετινγκ για την εξαιρετική συνεισφορά.