Επιλέξτε αδιάβροχα και μπότες βροχής, φυσικά, τα καουτσούκ προϊόντα είναι καλά

- Mar 09, 2019-


Σύμφωνα με το CCTV4 China News Report: Το τμήμα επιτήρησης της ποιότητας της Ταϊβάν προέβη πρόσφατα σε δειγματοληψία για αδιάβροχα παιδικά αδιάβροχα και μπότες βροχής στην υπεραγορά και διαπίστωσε ότι τα περισσότερα αδιάβροχα και μπότες βροχής έχουν ξεπεράσει το πρότυπο των πλαστικοποιητών και ορισμένα ξεπέρασαν το πρότυπο. Επειδή οι πλαστικοποιητές είναι περιβαλλοντικές ορμόνες, εάν τα παιδιά εκτίθενται υπερβολικά, θα επηρεάσουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη, και σοβαρός καρκίνος θα συμβεί επίσης!


Τα αδιάβροχα παιδιών και οι μπότες βροχής στην υπεραγορά είναι πολύχρωμες και οι βροχερές μέρες είναι απαραίτητη για τα παιδιά. Ωστόσο, η επιτόπια επιθεώρηση από το Τμήμα Επιτήρησης της Ποιότητας της Ταϊβάν διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο των πλαστικοποιητών στα προϊόντα αυτά υπερέβη σοβαρά. Το τμήμα εποπτείας ποιότητας της Ταϊβάν έχει δοκιμάσει 15 παιδικά αδιάβροχα και μπότες βροχής στην υπεραγορά. Μεταξύ αυτών, 8 κομμάτια αδιάβροχων και 10 σετ μπότες βροχής έχουν περιεχόμενο πλαστικοποιητή που ξεπερνά το πρότυπο. Ορισμένες μπότες βροχής υπερβαίνουν ακόμη και την τυπική τιμή περισσότερο από 541 φορές. Επειδή οι πλαστικοποιητές είναι περιβαλλοντικές ορμόνες, η μακροχρόνια έκθεση των αγοριών είναι επιρρεπής σε θηλυκά χαρακτηριστικά και τα κορίτσια μπορεί να εμφανίσουν πρόωρη εφηβεία εάν εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Η κ. Rao Yuzhen, επικεφαλής της εργαστηριακής ομάδας ελέγχου και δοκιμών, επεσήμανε ότι το υπερβολικό περιεχόμενο πλαστικοποιητή θα επηρεάσει την υγεία και την ασφάλεια του ανθρώπινου σώματος, ειδικά για τα αγόρια, και θα έχει κάποια πρόωρη εφηβεία για τα κορίτσια. Αφού οι άνθρωποι έλαβαν τα νέα, όλοι είπαν ότι θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση πλαστικοποιημένων προϊόντων στο μέλλον. Προς το παρόν, η υπεραγορά έχει ήδη αποστείλει το πρόβλημα βροχής από το πρόβλημα στον κατασκευαστή για έλεγχο και είπε ότι θα περιμένει μέχρι την έκθεση να δείχνει κανονική την επαναφορά της προσφοράς.


Οι παιδικές μπότες αλεξίπτωτου είναι κατασκευασμένες από υλικό PVC. Το υλικό PVC είναι το χλωριούχο πολυβινύλιο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλαστικά προϊόντα στον κόσμο. Είναι φθηνό και χρησιμοποιείται ευρέως. Η ρητίνη PVC είναι λευκή ή ανοιχτοκίτρινη σκόνη. Διαφορετικά πρόσθετα μπορούν να προστεθούν σύμφωνα με διαφορετικούς σκοπούς, και το πλαστικό πολυβινυλοχλωριδίου μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικές φυσικές ιδιότητες και μηχανικές ιδιότητες. Μια ποικιλία σκληρών, μαλακών και διαφανών αντικειμένων μπορεί να παρασκευαστεί προσθέτοντας μια κατάλληλη ποσότητα πλαστικοποιητή στη ρητίνη πολυβινυλοχλωριδίου. Εάν θέλετε να αποφύγετε τη χρήση πλαστικοποιητικών προϊόντων, πρέπει να εξαλείψετε τελείως τα προϊόντα PVC. Στην πραγματικότητα, τα αδιάβροχα δεν είναι όλα πλαστικοποιημένα προϊόντα όπως το PVC. Οι πρώτες μπότες βροχής είναι προϊόντα από φυσικό καουτσούκ, αλλά η εμφάνιση πλαστικοποιητών όπως τα υλικά από PVC, λόγω της απλής παραγωγικής διαδικασίας και της χαμηλής τιμής, έτσι ώστε να βλέπουμε τους ανθρώπους να μπαίνουν στην οπτική επαφή. Ωστόσο, μπροστά στην ποιότητα, δείτε τον πραγματικό Zhang, τα μειονεκτήματα των πλαστικοποιητικών προϊόντων όπως τα υλικά PVC έχουν ενεργοποιηθεί - επηρεάζουν σοβαρά την ανθρώπινη υγεία και ασφάλεια. Επομένως, αν θέλετε να αποφύγετε προϊόντα πλαστικοποίησης, είναι προτιμότερο να σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε.