Εφαρμογή των υποδημάτων ασφαλείας σε ηλεκτρική συσκευή μεταποιητική βιομηχανία

- Dec 11, 2018-

Με την ραγδαία ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τα ηλεκτρονικά προϊόντα που παράγονται από τη βιομηχανία ηλεκτρικών γίνονται όλο και μικρότερα, πιο ευέλικτο και έξυπνο, ενώ η υψηλή πυκνότητα και υψηλό κέρδος των συσκευών ημιαγωγών γίνονται όλο και περισσότερο ευαίσθητα σε ηλεκτροστατική εκφόρτιση, και η κατανομή των κυκλωμάτων MOS είναι μόνο 100 V. Και η νέα συσκευή είναι μόνο περίπου 30 V. Σε μια τέτοια μεγάλη περιβάλλον, αυστηρό έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού είναι απαραίτητο για τους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών, τόσο για τους εργαζομένους που εργάζονται σε αυτά τα εργοστάσια, θα πρέπει να φορούν παπούτσια αντι-στατική ασφάλεια όπως απαιτείται για να αποτρέψετε στατικό ηλεκτρισμό από βλάπτουν ηλεκτρικά προϊόντα. . Για τους εργαζομένους που εργάζονται σε συγκρότημα εργαστηρίων, χρειάζονται επίσης αντι-στατικό, αντι-παρακέντηση και αδιάτρητο, ανθεκτικό ασφάλεια παπούτσια με πολυ-λειτουργική ασφάλεια προστασία.


Η ευφυής ηλεκτρικών συσκευών οικιακής χρήσης που παράγεται από την ηλεκτρική συσκευή εργοστάσιο παραγωγής έχουν υψηλές απαιτήσεις για στατικό ηλεκτρισμό και στατικού ηλεκτρισμού έχει μεγάλη καταστροφική δύναμη. Στη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρονικό εξάρτημα, ή κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, τον εντοπισμό σφαλμάτων και την επιθεώρηση ηλεκτρονικών προϊόντων, εάν δεν θα εξαλειφθεί ο στατικός ηλεκτρισμός, θα επηρεάσει την παραγωγή ή μείωση της ποιότητας του προϊόντος. Ειδικά στην συσκευή ημιαγωγών και μικροκύκλωμα μεταποιητική βιομηχανία, αποτυχία συσκευής προκαλείται από ηλεκτροστατική εκφόρτιση. Ως εκ τούτου, φορείς πρέπει να φορούν παπούτσια αντι-στατική ασφάλεια για την ασφαλή λειτουργία. Αντι-στατική ασφάλεια παπούτσια είναι αντι-στατική και αγώγιμο πέλματα, υποδήματα ασφαλείας φοριέται σε εύφλεκτα και εκρηκτικά εργασιακό περιβάλλον και σε ένα εργαστήριο που απαιτεί καθαρό, χωρίς σκόνη και στείρες μείωσης και εξάλειψης του στατικού ηλεκτρισμού.


Τα πιάτα των ηλεκτρικών εξαρτημάτων θα έχουν κάποια αποκόμματα σκορπισμένους στο έδαφος στο εργαστήριο κοπής. Εργαζόμενοι χρειάζονται παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία αντι-διάτρηση για μέσα προστασίας των ποδιών. Εάν αυτοί είστε τυχαία περπάτησε στις αιχμηρές άκρες και τις γωνίες, αυτοί μπορεί να είναι διάτρητο από τα πέλματα. Προκαλούν περιττές βλάβες. Η αντι-χάρμα υποδήματα ασφαλείας είναι εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κεφάλι που είναι ανθεκτικά σε μια ορισμένη δύναμη κρούσης στο δάχτυλο του ποδιού, και το εσωτερικό κεφάλι τοποθετείται μεταξύ τα παπούτσια και τα παπούτσια, και μια λωρίδα σφουγγάρι προστίθεται στο τέλος του το εσωτερικό δάχτυλο του ποδιού για να ενεργοποιήσετε το toe και τα παπούτσια. Οι αρθρώσεις που επιφάνεια είναι λεία, που αυξάνει την αναδίπλωση αντοχή και την άνεση.


Μερικά ηλεκτρικά πάνελ που απαιτούν ηλεκτρική λειτουργία συγκόλλησης μηχάνημα, επειδή ο διαχειριστής πρέπει να εκτελέσει υψηλής θερμοκρασίας και συγκόλλησης υψηλής πίεσης ή τήξης, με προστατευτικό προσοφθάλμιοι φακοί, ο διαχειριστής πρέπει επίσης να φορούν παπούτσια ασφαλείας με υψηλή θερμοκρασία αντοχή για την πρόληψη πιτσιλιών σπινθήρα. Το πόδι προκαλεί βλάβη. Επειδή η υψηλή θερμοκρασία ανθεκτικών ασφάλεια παπούτσια είναι κατασκευασμένα από υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά πέλματα και το πάνω μέρος, προστατεύουν τα πόδια από συνθήκες εργασίας υψηλής θερμοκρασίας, όπως το λιωμένο μέταλλο σπινθήρες και καίγονται από υψηλή θερμοκρασία για την αποφυγή τραυματισμού.


Για την σύγχρονη ηλεκτρική συσκευή μεταποιητική βιομηχανία, βλάβες που σχετίζονται με στατική συνεχίζει να φέρει δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών του κόσμου. Μόνο όταν έχουμε κατανοήσει πλήρως ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να αποφεύγουμε τις ζημίες και ακόμα και το χρησιμοποιούν για να μας εξυπηρετήσει. .


Μπορούμε να πούμε ότι ο στατικός ηλεκτρισμός είναι πανταχού παρούσα, που θέτει υψηλές απαιτήσεις στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών. Ο στατικός ηλεκτρισμός που έρχεται με την ηλεκτρική συσκευή, η ίδια μπορεί να εξαλειφθεί με ειδικότητα τεχνολογία. Ο στατικός ηλεκτρισμός στο χώρο παραγωγής επίσης μπορούν να εξαλειφθούν με αντι-στατική εξοπλισμό για τη μείωση της βλάβης.