Άγρια κυνήγι δεξιότητες

- Oct 18, 2018-

Αν είστε κυνήγι στην άγρια φύση ή να εξερευνήσετε την άγρια φύση, είναι σημαντικό να δαμάσει τα άγρια κυνήγι μέθοδος. Οι κυνηγοί μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με πλήρες φορτίο, και εξερευνητές μπορούν να σωθούν όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

tq_14878200861715

1. άγρια κυνήγι

Άγρια ζώα αποτελούν σημαντική πηγή τροφής για ανθρώπους σε απόγνωση. Σε περίπτωση δυσχέρειας, ακόμη και αν υπάρχουν σωτήρια σιτηρεσίων, βρώσιμα φυτά που συλλέγονται και πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο είναι δυνατό φυσικό βρώσιμο ζώα. Τα είδη των ζώων που μπορεί να καταναλωθεί στη φύση είναι: θηρία, ψάρια, πτηνά, ερπετά (όπως φίδια, σαύρες, τα σαλιγκάρια, κ.λπ.), καθώς και μεγάλα έντομα (όπως τα ακάρεα, τα μυρμήγκια, κλπ.). Τα ζώα αυτά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

2. ψάχνει για θήραμα μονοπάτια

Το πρώτο πράγμα που αναζητούν είναι το μέρος όπου τα ζώα έχουν προσβληθεί: στα χνάρια του το θήραμα, τα περιττώματα, ο Σταυρός, το πόσιμο θέση, κλπ. Τα ίχνη του θηράματος πηγαίνουν συχνά σε πηγές, ρέματα, λίμνες, αναζήτηση τροφής τόπους και καταφύγια.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αναγνωρίσουν αν το αποτύπωμα είναι νέα ή παλιά. Δεν είναι δύσκολο να προσδιορίσετε τα αποτυπώματα το χειμώνα. Λόγω του χιονιού, το νέο ίχνη είναι πάντα σαφώς καθορισμένες, με μικρές ακμές στα ίχνη? χαλαρά χιόνι, με μικρό χιόνι μάζες κατά μήκος τα αποτυπώματα. Στα χνάρια των πουλιών και μικρών ζώων αποτελούν μικρές φωλιές λόγω με κρύο, φρέσκο γκρεμίστηκε και ακόμη δύο δακτύλων γάντια? και η παλιά ίχνη μορφή πάγου σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε υγρό έδαφος, η φρεσκάδα του αποτυπώματος καθορίζεται επίσης από είτε το περίγραμμα είναι σαφές. Υπάρχει συχνά μια μικρή ποσότητα νερού για τις εκτυπώσεις φρέσκα τα πόδια, που συχνά λάμπει στον ήλιο, αλλά μετά από 1 ή 2 ημέρες, να χάνει τη λάμψη της και γίνεται σκούρο και το νερό στα χνάρια σταδιακά εξαφανίζεται. Το πρωί το καλοκαίρι, τα νωπά χνάρια συχνά αφήνουν χυθεί δροσοσταλίδες, το οποίο εξατμίζεται αμέσως μόλις ο ήλιος βγαίνει.

Συνήθως, οι αρκούδες θα αφήσει προφανή ίχνη στις καθαρές περιοχές του ανοιχτό χόρτο, όπως οι σπόροι του έχουν απομείνει μούρα, τα περιττώματα των μικρών ζώων, και οι σκίουροι ή σκίουροι με τις αρκούδες.

Ζώα μπορούν να βρεθούν στην έρημο, κοντά σε νερό, σε φαράγγια, σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο ή σε κοίτες των ποταμών. Όπως τα κουνέλια, φασιανούς, αλεπούδες της ερήμου, κογιότ, έρημος πρόβατα και ούτω καθεξής. Συνήθως, ζώα πάντα πάει στην άκρη του νερού και γρασίδι στο sunrise, γεμίζοντας στομάχια τους όσο το δυνατόν συντομότερα. Όταν είναι καυτό, ζει σε ένα κρυφό μέρος, και κατά το σούρουπο, επιστρέφει στο καταφύγιο ή το σπήλαιο γύρω. Σε μια νύχτα φωτεινό φως του φεγγαριού, τα ζώα που βγήκε για φαγητό. Επομένως, η καλύτερη εποχή για το κυνήγι είναι νωρίς το πρωί και το σούρουπο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μόνο πολλά ζώα, αλλά είναι επίσης εύκολο να βρεθεί κοντά της πηγής του νερού, στον ανοιχτό χώρο του δάσους και το ορεινό πέρασμα. Η βροχερή μέρα, το θήραμα θα βρείτε ένα μέρος να κρυφτεί και είναι δύσκολο να κυνηγήσουν.

3. έξυπνη ενέδρα θήραμα

Άγρια ζώα έχουν μια πολύ ευαίσθητη αίσθηση της όσφρησης και της ακοής. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν ambushing τους, που απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες και την υπομονή.

Όταν ambushing θήραμα στα ξηρά ξύλα, τα συντρίμμια δάσος κάτω από τα πόδια σας θα κάνει ένα ήχο ειδοποίησης το θήραμα ή πουλί. Ο ήχος μπορεί να ταξιδέψει πολύ μακριά στο δάσος. Αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερο να χτίσει ένα κρυφό υπόστεγο στην κοντινή ζούγκλα να προσελκύσουν ζώα και εξοικονόμηση ενέργειας. Θα πρέπει να βρίσκονται σε η κατάντη της δραστηριότητας θήραμα, ενέδρα κατά του ανέμου, έτσι ώστε το θήραμα δεν μπορεί να μυρίσει μυρωδιά σας, ο άνεμος δεν είναι ευνοϊκό για τη διάδοση του ήχου. Είναι ήσυχο όταν ambushing να περιμένουν το θήραμα να προσέγγιση. Εάν χαράζετε το θήραμα, να είστε προσεκτικοί όταν κινείται, τα πόδια σιγά-σιγά και προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι.

Αν εκτιμάται ότι το θήραμα δε θα μπείτε στον κύκλο λήψης, μπορείτε να ήσυχα πλησιάστε πιο κοντά στο θήραμα, όπως τρώει ή κοιτάζει γύρω, προσπαθώντας να πάρει κοντά σε αυτό, πριν το θήραμα σας βρίσκει. Όταν πλησιάζει στην κορυφή της κορυφογραμμής, τα τελευταία μερικά ναυπηγεία είναι ανέβηκε στο σημείο του κυνηγιού, χρησιμοποιώντας τους θάμνους και ψηλά χόρτα ως Κατακρύψεις και σέρνεται ενώ παρατηρείτε το περιβάλλον έδαφος. Εάν υπάρχουν δεν θάμνοι κρυφό, φροντίστε να μείνετε κοντά στο έδαφος και να δώσουν προσοχή στα γύρω βράχια. Τα ζώα είναι πολύ αργή για να την προσεγγίσει γιατί τα ζώα είναι πιο ευαίσθητα σε χρώμα από κίνηση. Όταν το θήραμα σας κοιτάζει, σταματήσει να κινείται και κρατήστε την αναπνοή σας μέχρι το ζώο μετατοπίζει την άποψη ή τόξα να φάει. Όταν το κυνήγι, φορούν επαγγελματική κυνήγι μπότες για να αποτρέψετε την δαγκωμένος από φίδια δαγκώματα.

4. ακριβή γυρίσματα θήραμα

Για να επιλέξετε το χρονοδιάγραμμα και την ακριβή γυρίσματα μετά πλησιάζει το θήραμα, τα ακόλουθα σημεία είναι για αναφορά.

Πάρτε μια σταθερή στάση που πυροβόλησε, είναι καλύτερο να ξαπλώσει σε οριζόντια? Προσπαθήστε να επικαλεστεί, όπως πέτρα, ξύλο, ανάχωμα. Το αριστερό χέρι πρέπει να τοποθετείται ανάμεσα στο σώμα του όπλου και την υποστήριξη να απορροφά την ανάκρουση και να μειωθεί το όφσετ. Με στόχο τα ζωτικά τμήματα του θηράματος, στοχεύουν τους ώμους ή θώρακα για μεγάλα και μεσαίου μεγέθους ζώα. Μικρά ζώα όπως τα κουνέλια πρέπει να αποσκοπεί στο κεφάλι, έτσι ώστε να μπορούν να βλάψουν κάποιοι μύες. Όταν παίζετε ένα πουλί, περιμένετε έως ότου το πουλί έχει προσγειώθηκε ή σταθμευμένο στον κλάδο και απολύθηκε πιο κοντά. Παίζοντας τα πουλιά στον αέρα απαιτεί μια πολύ καλή βολή.

Μετά την πρώτη βολή, τα πυρομαχικά πρέπει να ωθηθεί αμέσως, ανεξάρτητα από το κατά πόσον το θήραμα έχει έχουν πυροβόλησε ή όχι. Των τραυματισμένων ζώων θα πέσει κάτω μετά από ένα χρονικό διάστημα. Όταν οι τραυματίες είναι ένα θηρίο ή ένα μεγάλο θήραμα με ένα νεαρό παιδί, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα, όταν πλησιάζει. Αν το θήραμα έτρεξε μακριά μετά από τα γυρίσματα, περιμένετε για περίπου μισή ώρα για να ακολουθήσετε το μονοπάτι του αίματος.

Λαγοί συχνά έτρεξε γύρω από τον κύκλο και επέστρεψε στο ίδιο μέρος όπου ήταν φοβισμένος. Εάν εκτελείται το κουνέλι, μην σπαταλάτε πυρομαχικά. Μπορείτε να φυσήξει μια σφυρίχτρα και το κουνέλι μπορεί να κοιτάξουμε πίσω για λίγο, στη συνέχεια, πυροβολούν και πάλι. Να χτυπήσει το μέτωπο του, θα χάσει τα περισσότερα από το κουνέλι κρέας.