Τι κάλτσες να φοράτε όταν φοράτε αντιστατικά παπούτσια

- Nov 18, 2018-


Πριν χρησιμοποιήσετε τα αντιστατικά παπούτσια, τα παπούτσια ασφαλείας θα πρέπει να ελέγχουν όλες τις αντιστάσεις. Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα αντοχής για να ελέγξετε και να καταγράψετε ότι οι απαιτήσεις αντίστασης των παπουτσιών είναι 10 έως την ισχύ 10 και 10 έως την 9η ισχύ πριν να είναι πιστοποιημένες. Μετά τη χρήση για μια χρονική περίοδο, όταν η εμφάνιση των παπουτσιών είναι προφανώς μολυσμένη, ίσως το φορείο φοριέται, το σώμα του παπουτσιού παραμορφώνεται και ίσως το αρχικό άτομο να έχει ένα στατικό κλικ, η αντοχή του αντιστατικού παπουτσιού πρέπει να είναι -έλεγχος και έλεγχος. Μερικές φορές η αντίσταση των αντιστατικών παπουτσιών θα αλλάξει λόγω της υγρασίας. Επομένως, όταν αλλάξει ο χρόνος, η δοκιμή σύγκρισης θα διεξαχθεί για να αντιληφθεί την αλλαγή των διακυμάνσεων για να αποφευχθεί η αντιστατική επίδραση των παπουτσιών.


Φορέστε τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούν κάλτσες με λεπτές νάιλον κάλτσες ή να αναμιγνύονται με αγώγιμες ίνες, αλλά όχι κάλτσες με μαλλί και χημικές ίνες. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια σόλα στα αντιστατικά παπούτσια, θα πρέπει να συνδέσετε μια άκαμπτη εσωτερική σόλα καλωδίου (είναι καλύτερο να κάνετε παπούτσια όταν φοράτε παπούτσια). Εάν δεν το φοράτε σύμφωνα με αυτή την απαίτηση, αυτό το παπούτσι δεν θα έχει αυτό το αντι-στατικό αποτέλεσμα, και τα γενικά παπούτσια επίσης Δεν υπάρχει διαφορά. Αφού τα παπούτσια φορεθούν βρώμικα, μπορούν επίσης να αφαιρεθούν. Ωστόσο, τα παπούτσια έχουν διαφορετικές διαφορές από τα ρούχα. Έχουν αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία. Τα παπούτσια δεν είναι κατάλληλα για αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία. Ο ισχυρισμός είναι να τα αφαιρέσετε από επαγγελματικές εταιρείες καθαρισμού και απομάκρυνσης.


Τα αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να φοριούνται μαζί με μόνωση παχιές κάλτσες και μονωμένες πέλματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση αντιστατικών παπουτσιών ως μονωτικά παπούτσια στο εργαστήριο παραγωγής. Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται αντιστατικά παπούτσια πρέπει να είναι ένα εργαστήριο αντιστατικής παραγωγής. Τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με αντιστατικά ρούχα, προσέχοντας την υγιεινή, την αδιάβροχη και αντοχή στην υγρασία των προϊόντων. Κατά τη διαδικασία της φθοράς, η δοκιμή αντίστασης συνήθως δεν ξεπερνιέται για 200 ώρες. Εάν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός του εύρους του κανόνα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικό παπούτσι.