Τι είδους παπούτσια ασφαλείας χρειάζονται τα εργοστάσια εξαρτημάτων αυτοκινήτων για τον εξοπλισμό των εργαζομένων;

- Dec 16, 2018-

Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, η κατανάλωση αυτοκινήτων αυξάνεται επίσης και η αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Τα τελευταία χρόνια, οι κατασκευαστές εξαρτημάτων αυτοκινήτων αναπτύσσονται επίσης με γρήγορη ταχύτητα. Για τους εργαζόμενους που εργάζονται σε αυτά τα εργοστάσια αυτόματων εξαρτημάτων, είναι απαραίτητο να διεξάγεται η ασφάλεια κατά την καθημερινή περίπλοκη δουλειά, αλλά τι είδους παπούτσια ασφαλείας πρέπει να φορούν; Τι?


Το εργοστάσιο αυτόματων εξαρτημάτων είναι μια μονάδα που αποτελεί το σύνολο του αυτοκινήτου και ένα εργοστάσιο που εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν διάφορα εξαρτήματα και εξαρτήματα αυτοκινήτων στο εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, που κυμαίνονται από μέρη κινητήρα και εξαρτήματα φρένων, σε λαμπτήρες μικρών αυτοκινήτων και οπτικοακουστικές συσκευές. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία εξοπλισμού συντήρησης, ηλεκτρικών εργαλείων, που εργάζονται σε αυτά τα εργοστάσια αυτόματων εξαρτημάτων, τα υποδήματα ασφαλείας που φοριούνται από τους εργαζόμενους έχουν ως εξής:


Πρώτα απ 'όλα, τα αντιαρματικά παπούτσια ασφαλείας είναι απαραίτητα για να αποφευχθεί η θραύση των βαρέων αντικειμένων στα πόδια και η πρόκληση ζημιάς στα πόδια.


Δεύτερον, είναι απαραίτητο να αποφεύγονται τα παπούτσια ασφαλείας. Περπατώντας στο εργαστήριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αν υπάρχουν καρφιά ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα στο έδαφος, οι κίνδυνοι δεν πρέπει να υποτιμούνται.


Επιπλέον, για ορισμένους υπαλλήλους που πρέπει να ασχοληθούν με την επισκευή και εγκατάσταση αυτοκινήτων, πρέπει επίσης να φορούν ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας ανθεκτικά στο λάδι, έτσι ώστε να μην φοβούνται το λάδι στα παπούτσια και να λειτουργούν πιο άνετα.