Τι είναι η δομική σύνθεση των προστατευτικών υποδημάτων;

- Mar 30, 2019-

(1) ανώτερο: Αν η απαλότητα του δέρματος μπορεί να είναι φυσικό και κατάλληλο όταν περπατάτε.

 


(2) τύπος παπουτσιού: το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού, το πλάτος και το σφίξιμο του σώματος παπούτσι είναι κατάλληλα, και τα πόδια δεν φοριούνται.

 


(3) μέσης κάτω πλάκα: Εάν είναι απαραίτητο για την πρόληψη παρακέντηση, απαιτείται ένα πιάτο μεσαίου κάτω από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο είναι απολίπανση.

 


(4) παπούτσια κατάσταση: αν τα παπούτσια του whole εργασίας ασφάλισης παπούτσια μπορεί να κολλήσει τα πόδια χωρίς να χτυπήσει τα πόδια, χαλαρά και όχι μακριά, και ευέλικτη.

 


(5) πάτος: Αν η δόνηση απόσβεση λειτουργία, λειτουργία απορρόφησης ιδρώτα, λειτουργία μασάζ και λειτουργία υγειονομικής περίθαλψης δομή σωστά χρησιμοποιούνται.

 


(6) Neri: Αν τη σωστή χρήση του εξαερισμού, αδιάβροχο, ζεστασιά, φιλικό προς το περιβάλλον λειτουργικών υλικών.

 


(7) καπάκι toe: το καπάκι toe του παπουτσιού ασφαλιστική εργασία είναι εφοδιασμένο με ένα κεφάλι χάλυβα και η κύρια λειτουργία είναι η προστασία δαχτύλων από να τραυματιστεί ή να συνθλίβονται.

 


(8) σώμα παπούτσι: Ο σχεδιασμός του το σώμα του παπουτσιού πρέπει να είναι όχι μόνο όμορφη στην εμφάνιση, αλλά έχουν επίσης τέλεια λειτουργίες. Δέρματος, τεχνητό δέρμα, πολυβινυλοχλωρίδιο και συνθετικές ίνες είναι κοινά.

 


(9) σόλα: Το υλικό που χρησιμοποιείται για εργατικά ασφαλιστικά παπούτσια είναι συνήθως κάτω από καουτσούκ, πολυουρεθάνης κάτω και ούτω καθεξής. Ο σχεδιασμός του πέλματος πρέπει όχι μόνο χρήση αντιολισθητική λαστιχένια σόλα, αλλά επίσης αντιστοιχούν στη συνάρτηση άμυνα του εργασιακού περιβάλλοντος.