Ποια είναι η διαφορά μεταξύ παπουτσιών ασφαλείας, παπουτσιών ασφάλισης εργασίας, παπούτσια εργασίας, προστατευτικών υποδημάτων και επαγγελματικών παπουτσιών;

- Nov 22, 2018-

Στην εργασία, οι άνθρωποι συχνά πρέπει να φορούν φορέματα και παπούτσια που ταιριάζουν με τη δουλειά τους. Τα ονόματα των παπουτσιών που φοριούνται κατά την εργασία είναι διάφορα, όπως τα παπούτσια ασφαλείας, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας και τα επαγγελματικά παπούτσια. Πώς ταξινομούν και ποια είναι η διαφορά;


1

Υποδήματα ασφαλείας: Υποδήματα προστατευμένα με ασφάλεια με ειδικές προστατευτικές λειτουργίες που δίνουν στον χρήστη εγγύηση ασφάλειας σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας.


2

Υποδήματα ασφάλισης εργασίας: παρόμοια με τα παπούτσια ασφαλείας, είναι η συλλογική ονομασία των υποδημάτων προστασίας της εργασίας, που σημαίνει πιο εκτεταμένη.


3

Επαγγελματικά παπούτσια: παπούτσια που πρέπει να φορεθούν σε επαγγελματικές θέσεις, να έχουν επαγγελματικές ανάγκες και να έχουν ομοιόμορφες ανάγκες για στολές, όπως παπούτσια νοσοκόμων, παπούτσια επιχειρήσεων, παπούτσια executive κ.λπ.


4

Υποδήματα εργασίας: παπούτσια που πρέπει να φορεθούν στην εργασία, δηλαδή πιο εκτεταμένα.


5

Προστατευτικά υποδήματα: Παρόμοια με τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας και τα παπούτσια ασφαλείας, αναφέρεται σε υποδήματα με προστατευτικές λειτουργίες.


Στην πραγματικότητα, αυτά τα ονόματα δεν είναι αυστηρά διαφορετικά. Είναι τα παπούτσια που οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν όταν ασχολούνται με τη δουλειά τους. Έχουν μοναδικές προστατευτικές λειτουργίες. Μπορούμε να τους αποκαλούμε προστατευτικά παπούτσια, παπούτσια ασφαλείας και υποδήματα ασφάλισης εργασίας. Μπορούμε να το ονομάσουμε επαγγελματικά παπούτσια και παπούτσια εργασίας. Επομένως, δεν χρειάζεται να υπογραμμίζουμε υπερβολικά τις διαφορές τους στην έννοια.


Η έννοια των υποδημάτων ασφαλείας και των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας είναι στην πραγματικότητα η ίδια. Σε γενικές γραμμές, τα παπούτσια ασφαλείας είναι επίσης παπούτσια κατά της θλίψης και παπούτσια από χάλυβα. Αυτά τα παπούτσια ασφαλείας χωρίζονται σε προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας, αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας ηλεκτρικής μόνωσης, παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας κλπ., Αλλά τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα παπούτσια ασφαλείας είναι να προστατεύουν τα παπούτσια ασφαλείας που είναι επίσης αντι-ακάρεα. Τα παπούτσια, επειδή το μπροστινό μέρος των αντιαρματικών παπουτσιών έχει γενικά ένα χαλύβδινο κάλυμμα toe, επομένως είναι επίσης γνωστό και ως παπούτσια με ατσάλινα δάχτυλα.