Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις μπότες βροχής από PVC και τις μπότες βροχής από καουτσούκ;

- Nov 11, 2018-

Σε βροχερούς και χιονισμένους καιρούς, υπάρχει πολύ νερό στο δρόμο. Τα παπούτσια είναι εύκολα λερωμένα από βροχή ή χιόνι, και ακόμη και τα παντελόνια θα σπάσουν. Σοβαρά, τα παπούτσια που αγαπούν θα ανοίξουν, και ακόμη και το χιόνι θα πέσει. Επομένως, για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των ταξιδιών και να προστατέψετε τα αγαπημένα σας παπούτσια, συνιστάται να φοράτε μπότες βροχής για βροχή και χιόνι. Υπάρχουν πολλά είδη υλικών για μπότες βροχής. Διαφορετικοί τύποι μπότες βροχής έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επί του παρόντος, μπότες βροχής PVC και μπότες από καουτσούκ βροχή είναι κοινά στην αγορά. Αυτά τα δύο είδη μπότες βροχής είναι ανθεκτικά στη φθορά, αντιολισθητικά και φορετά και τα χρώματα είναι διαφορετικά, κομψά και όμορφα. Οι αισθητικές απαιτήσεις των ανθρώπων για τα πράγματα.


Παρακάτω παρουσιάζουμε εν συντομία τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων μπότες βροχής:

Οι μπότες βροχής από PVC είναι χυτευμένες με έγχυση, εύκολο να ελέγχονται σε διαδικασία, υψηλή απόδοση στην παραγωγή και σχετικά φθηνή. Ωστόσο, οι μπότες βροχής PVC δεν είναι κατάλληλες για μόνωση και αντοχή στη διάβρωση και δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε εργοστάσια τροφίμων, χημικά εργοστάσια και εργοστάσια ηλεκτρονικών.

Οι καουτσούκ μπότες βροχής χυτεύονται με χύτευση, η διαδικασία δεν είναι εύκολο να ελέγξει την λεπτότητα, η απόδοση της παραγωγής είναι σχετικά χαμηλή, αλλά η μόνωση και η αντιδιαβρωτική απόδοσή της είναι καλύτερη, η μαλακότητα και η διαπερατότητα του αερίου προτιμώνται από τις μπότες βροχής PVC, βιομηχανία.