Τι είναι η ασφάλεια παπούτσια και την ταξινόμησή τους

- Oct 27, 2018-

Τι είναι τα υποδήματα ασφαλείας; είναι ένας γενικός όρος για την ασφάλεια παπούτσια και τα προστατευτικά παπούτσια, επίσης γνωστή ως εργασίας ασφάλισης. Αναφέρεται γενικά σε υποδήματα που φοριέται σε διαφορετικούς χώρους εργασίας να προστατεύσει τα πόδια και τα πόδια από προβλέψιμες βλάβες. Παπούτσια ασφαλείας περιλαμβάνουν κυρίως παπούτσια toe-απόδειξη, μονωμένα παπούτσια, αντι-στατική παπούτσια, αγώγιμη παπούτσια, παπούτσια χαλυβουργία, λαστιχένιες μπότες και παπούτσια ψυχρός-απόδειξη.

1. σύμφωνα με την βιομηχανικές ανάγκες, παπούτσια ασφαλείας μπορούν να ταξινομηθούν στις εξής κατηγορίες: PVC προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας, υπαίθρια αθλητικά παπούτσια ασφαλείας, συνήθη ασφάλεια παπούτσια, μονωμένο ασφάλεια παπούτσια, παπούτσια ασφαλείας ανθρακωρύχος, αντι-χημική ασφάλεια παπούτσια, μόνωση προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας, αντιολισθητική σύνολο ασφάλεια παπούτσια, αθλητικά παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια εξόρυξης, αντι-χημική ασφάλεια παπούτσια, υγεία και την ασφάλεια παπούτσια, υποδήματα ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια, ανθρακωρύχοι υποδήματα ασφαλείας, μονωμένα υποδήματα ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια από καουτσούκ Παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας ζεστό...

2, σύμφωνα με την αποκλειστική κατάταξη: ο μοναδικός αποτελούνται γενικά από πολυουρεθάνη υλικό έγχυσης, με ανθεκτικές του πετρελαίου ασφάλεια παπούτσια, υποδήματα ασφαλείας ανθεκτικά στη φθορά, οξύ και αλκαλίων υποδήματα ασφαλείας, μονωμένο ασφάλεια παπούτσια, αδιάβροχο ασφάλεια παπούτσια, παπούτσια ελαφρύ ασφαλείας. Ασφάλεια παπούτσια είναι 2 - 3 φορές πιο ανθεκτικά στη φθορά από ό, τι τακτική λαστιχένιες σόλες. Τα παπούτσια ασφαλείας είναι ελαφρύ και ασφαλές, και τα παπούτσια είναι μαλακό και το βάρος του τα παπούτσια ασφάλειας είναι μόνο 50% - 60% η λαστιχένια σόλα.

3, ανάλογα με τη λειτουργική ταξινόμηση των υποδημάτων ασφαλείας: toe παπούτσια αντι-smash, μονωμένα παπούτσια, αντι-στατική παπούτσια, αγώγιμη παπούτσια, χαλυβουργία παπούτσια, μπότες από καουτσούκ, παπούτσια αντι-κρύο

(1) toe παπούτσια προστασίας. Κυρίως για να αποτρέψετε αντικείμενα να πληγώνει τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών. Για παράδειγμα, ένα τύμπανο που κυλάει όταν μεταφέρουν βαριά φορτία ή φόρτωση και εκφόρτωση υλικών, ένα βαρύ σωλήνα χτυπά το πόδι ή ακούσια κλωτσιές μια αιχμηρή μεταλλική πλάκα. Ο εμπρόσθιος επικεφαλής του το παπούτσι είναι επενδεδυμένα με ένα μεταλλικό υλικό με καλή αντοχή, υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Η δύναμη και αντοχή στην κρούση του παπουτσιού πρέπει να ελεγχθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο. Να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε παπούτσια ασφαλείας από διαφορετικά πλεονεκτήματα, ανάλογα με το βάρος της εργασίας.

(2) μονωμένα παπούτσια. Ο ρόλος του μονωμένα παπούτσια είναι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Επειδή το ρεύμα ρέει στο έδαφος μέσω του ανθρώπινου σώματος μέσα από την επαφή σημείο όταν η ηλεκτροπληξία εφαρμόζεται, όχι μόνο τα μονωτικά γάντια, αλλά και τα μονωμένα παπούτσια που απαιτούνται για την ηλεκτρολογική εργασία. Σύμφωνα με την κλίμακα πίεσης, υπάρχουν διάφορα είδη μονωμένα παπούτσια 20kV και 6kV 5kV, η οποία πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με την περιοχή εργασίας. Μονωμένα παπούτσια θα πρέπει να επιθεωρούνται και να συντηρούνται συχνά. Αν είναι υγρό ή φθαρεί, αυτοί δεν θα είναι προστατευμένος.

(3) αντι-στατική και αγώγιμο παπούτσια. Αντι-στατική παπούτσια που είναι κατάλληλα για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από στατικός ηλεκτρισμός στο ανθρώπινο σώμα, και αποφυγή ηλεκτροπληξίας τυχαία στο ανθρώπινο σώμα, που προκαλείται από Χωρητικές συσκευές για συχνότητα τροφοδοσίας 220V. Αγώγιμο παπούτσια που χρησιμοποιούνται σε μέρη που είναι πιο ευαίσθητα στην ανθρώπινη στατικό ηλεκτρισμό και ενδέχεται να εκτεθεί σε πυρκαγιά ή έκρηξη. Μερικά από αυτά τα παπούτσια είναι ασφάλεια παπούτσια και παπούτσια από καουτσούκ με αντι-στατική ή αγώγιμα σόλες. Το ολόκληρο παπούτσι δεν χρησιμοποιεί μέταλλο για να μειωθεί η πιθανότητα της τριβής και τη φωτιά. Το παπούτσι έχει δοκιμαστεί για αντοχή από την αρχή. Τακτικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στη συνέχεια να εξασφαλίσουν ότι η μέγιστη αντοχή του παπουτσιού δεν υπερβαίνει την επιτρεπόμενη τιμή.

(4) η παραγωγή χάλυβα παπούτσια και μποτάκια. Αυτά τα παπούτσια είναι επίσης ονομάζεται άχνη παπούτσια, κυρίως για να αποτρέψει το κάψιμο των ποδιών. Αυτά τα παπούτσια είναι ανθεκτικά στην πίεση και δεν είναι εύκολο να κάψει. Το ανώτερο είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας εμβαπτισμένο σε λάδι και καμβά ψηφίδες δέρμα. Τα πέλματα είναι κατασκευασμένα από δέρμα αγελάδας ελαστικών-επένδυση. Για να αποφευχθεί ζεμάτισμα του λιωμένου μετάλλου Πιτσιλιά, μια υψηλή μέση και εύκολο να απογειωθεί στυλ υιοθετείται. Το παπούτσι κάλυψη και το παντελόνι στα πόδια μπορούν επίσης να καλυφθούν με μια κάλυψη παπούτσι και το παπούτσι κάλυψη γίνεται ως επί το πλείστον καμβά, αμίαντο και αργιλίου ταινιών.

(5) λαστιχένιες μπότες. Σύμφωνα με τη χρήση, έχει αντι-οξέος μπότες, αδιάβροχες μπότες και παπούτσια πετρελαίου-απόδειξη. Οι μπότες Οξύμαχος και αλκαλίων-ανθεκτικό είναι κατάλληλο για τον τόπο όπου το έδαφος έχει, οξύ και αλκαλίων και άλλα διαβρωτικά υγρά. Είναι κατασκευασμένα από όξινο και αλκαλικό ανθεκτικό καουτσούκ, και έχουν επίσης αντι-οξύ και αλκαλίων παντελόνι μπότες με παντελόνι και μπότες. Το αδιάβροχες μπότες που χρησιμοποιούνται για νερό ή πιτσίλισμα νερού. Τα βασικά υλικά είναι από καουτσούκ, αδιάβροχες μπότες ανθρακωρύχος, ειδικές μπότες για υδρόβια προϊόντα και μεταμοσχευμένων μπότες. Πετρέλαιο-απόδειξη παπούτσια που χρησιμοποιούνται για λιπαρό εργασία στο έδαφος. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ελαστικό ή πλαστικό πολυαιθυλένιο και έχουν μπότες και παπούτσια.

(6) παπούτσια ψυχρός-απόδειξη. Είναι κατάλληλο για τη φθορά στο κρύο και χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έχει παπούτσια βαμβάκι, γούνα μπότες και αισθάνθηκε μπότες, κ.λπ. Έχει καλή μόνωση θερμική απόδοση.

Εκτός από τα ανωτέρω προστατευτικά παπούτσια, υπάρχουν επίσης κατάλληλο για την κατασκευή των εκτελούντων οδικές να θερμάνει τα πέλματα, κατάλληλη για την ενίσχυση της πέλματα των εργαζομένων στις κατασκευές, προστατευτικά παπούτσια για την υγρασία από τα πέλματα των τροφίμων και κρασιού εργαζομένων, και ούτω καθεξής.

Https://www.safttofootwear.com