Τι είναι τα αντιστατικά παπούτσια προστασίας κατά της στατικής προστασίας;

- Mar 21, 2019-

Τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας είναι προστατευτικά υποδήματα που εξαλείφουν τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού στο ανθρώπινο σώμα και εμποδίζουν ηλεκτρικά κτυπήματα κάτω των 250V.


Πεδίο εφαρμογής των αντιστατικών υποδημάτων ασφαλείας

2. Χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει δυνατότητα στατικού ηλεκτρισμού όπως καύση, έκρηξη κ.λπ. που προκαλείται από στατικό ηλεκτρισμό (όπως πετρέλαιο, χημικά, άνθρακας, εκτύπωση, καουτσούκ, ιατρική, καθαρισμός, ηλεκτρονικά κ.λπ.)

3, τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας και τα αγώγιμα παπούτσια δεν πρέπει να φορούν μάλλινες παχιές κάλτσες και μονωμένα πέλματα όταν φορούν, εμποδίζοντας τα στατικά παπούτσια να χρησιμοποιηθούν ως μονωμένα παπούτσια.

4. Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται αντιστατικά υποδήματα ασφαλείας πρέπει να είναι αντιστατικό έδαφος. Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται αγώγιμα παπούτσια πρέπει να είναι έδαφος που μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια.

5, τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιούνται με αντι-στατική ενδυμασία, προσέξτε την καθαρή, αδιάβροχη, ανθεκτική στην υγρασία του προϊόντος.


Ο ρόλος των αντιστατικών παπουτσιών ασφαλείας

1. Τα αντιστατικά αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας μπορούν να εξαλείψουν τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού του ανθρώπινου σώματος και να αποτρέψουν την ηλεκτροπληξία της τροφοδοσίας κάτω από 250V. Φυσικά, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η μόνωση της σόλας ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή ηλεκτροπληξίας. Οι απαιτήσεις του πρέπει να πληρούν το πρότυπο GB4385-1995.

2, ηλεκτρική μόνωση Τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας μπορούν να απομονώνουν τα πόδια των ανθρώπων από φορτισμένα αντικείμενα για να αποτρέπουν την προστασία από ηλεκτροπληξία. Οι απαιτήσεις του πρέπει να πληρούν το πρότυπο GB12011-2000.

3, η σόλα των αντιστατικών παπουτσιών ασφαλείας των πέλματος χρησιμοποιούν καουτσούκ, πολυουρεθάνη, κλπ. Η πολιτεία έχει κάνει σαφείς διατάξεις σχετικά με την απόδοση και τη σκληρότητα των αντιστατικών προστατευτικών υποδημάτων, τη χρήση του πτυσσόμενου, μηχανή δοκιμής τριβής και σκληρότητα δοκιμή για να δοκιμάσετε. Κατά την επιλογή των παπουτσιών, η πίεση της σόλας με τα δάχτυλά σας πρέπει να είναι ευέλικτη. Δεν αισθάνεται κολλώδης όταν αγγίζεται, και είναι καλό να λυγίζετε απαλά. Ηλεκτρικές ιδιότητες των αγώγιμων παπουτσιών και των αντιστατικών παπουτσιών Αφού τα παπούτσια ρυθμιστούν σε ξηρή και υγρή ατμόσφαιρα, οι καθαρίστριες χαλύβδινες μπάλες γεμίζονται στα παπούτσια και τοποθετούνται στη συσκευή μεταλλικού καθετήρα. Τα καθορισμένα όργανα ελέγχου αντοχής χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση των δύο πρώτων. Η αντίσταση μεταξύ του καθετήρα και του τρίτου καθετήρα. Υπό κανονικές συνθήκες, τα αγώγιμα παπούτσια απαιτούν αντίσταση δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από l00K ohms. αντιστατικά παπούτσια απαιτούν αντίσταση θα πρέπει να είναι μεταξύ 100K ohms και 1000M ohms.

4. Απαιτήσεις για την ολισθαίνουσα εξωτερική σόλα Αυτό το πρότυπο καθορίζει τον συντελεστή αντιολισθητικής σόλας της αντι-στατικής σόλας εργασίας, αλλά ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του αντιολισθητικού μπλοκ καθορίζονται, όπως το πάχος της σόλας, το ύψος της σόλας αντιολισθητικό μπλοκ και την απόσταση από την άκρη της σόλας. . Αντικατάσταση παθητικών υποδημάτων 5.1 θέσεις πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρή και αεριζόμενη αποθήκη για την πρόληψη του περονόσπορου. Τοποθετημένο στο έδαφος, τοίχος περισσότερο από 0,2M, αφήνοντας όλα τα στοιχεία θέρμανσης 1M. Αποφύγετε την επαφή με λάδια, οξέα, αλκάλια ή άλλα διαβρωτικά υλικά.

5. Από την ημερομηνία παραγωγής, τα προϊόντα άνω των 18 μηνών επιθεωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του σημείου 5.2 του παρόντος προτύπου και πωλούνται και χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

6. Χρησιμοποιείτε αντιστατικά παπούτσια

Α. Φοράτε αντιστατικά παπούτσια, αγώγιμα παπούτσια, φοράτε μονωμένες κάλτσες από μαλλί και μονωμένα πέλματα όταν δεν βλέπετε. Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται τα αντιστατικά υποδήματα πρέπει να είναι αντιστατικό δάπεδο και ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται τα αγώγιμα υποδήματα θα είναι ένα αγώγιμο δάπεδο.

Β. Στη διαδικασία της φθοράς, γενικά όχι περισσότερο από 200H θα πρέπει να δοκιμάζονται για αντίσταση μία φορά.