Ποια είναι τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά των παπουτσιών;

- Apr 24, 2019-

Τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας έχουν προστατευτική επίδραση, έτσι τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας πρέπει να έχουν μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά, ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας.


1. Χαρακτηριστικά εσωτερικής στήριξης της μεσαίας σόλας


Σε όλα τα είδη του εργασιακού περιβάλλοντος, εάν ο εργάτης χρειάζεται να κινηθεί περισσότερο, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι πολύ σταθερά. Τα διάφορα παπούτσια εργασίας προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά εσωτερικής υποστήριξης. Μερικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια χυτή μεσαία σόλα για να επιτρέπουν στο πόδι να πατήσει σωστά στο παπούτσι και οι ίνες κατά μήκος του παπουτσιού μπορούν επίσης να παρέχουν στήριξη. Προκειμένου να βελτιωθεί η ευελιξία των υποδημάτων, ορισμένοι κατασκευαστές προσθέτουν μόνο ινοσανίδες στη φτέρνα.


Η ανθεκτική, ανθεκτική στη φθορά στήριξη φτέρνας ελαχιστοποιεί την κίνηση της φτέρνας. Ένα ευρύτερο τμήμα στην εξωτερική σόλα ονομάζεται σταθερή ταινία τακουνιού. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και κατανέμεται κατά μήκος του ποδιού για μια εβδομάδα και είναι προσαρτημένο στο στήριγμα της φτέρνας. Πολλά παπούτσια χρησιμοποιούν τώρα ένα σταθερό πλαίσιο, το οποίο είναι ένα πολυμερές εξάρτημα που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της κατάστασης, διανεμημένο κατά μήκος του εξωτερικού μέρους του παπουτσιού. Άλλα σταθεροποιητικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια πλαστική λωρίδα στήριξης (γενικά συνδεδεμένη με την οπή), ένα ραβδωτό ραβδί και ένα χαρακτηριστικό μεσαίας στήριξης.


2, χαρακτηριστικά απορρόφησης


Οι τακτικοί κραδασμοί στη δουλειά δημιουργούν ειδικές καταπονήσεις που είναι γενικά πέντε φορές το βάρος σας. Ως εκ τούτου, καλή απόδοση απόσβεσης είναι απαραίτητη. Η μεσαία σόλα θα βοηθήσει να διασκορπιστεί αυτή η επίδραση. Μια καλή μεσαία σόλα είναι κατασκευασμένη από χυτό EVA ή πολυουρεθάνη. Διάφοροι κατασκευαστές έχουν εισαγάγει μια ποικιλία τεχνολογιών για την περαιτέρω αύξηση της απόσβεσης των επιδόσεων της ενδιάμεσης σόλας. Εάν είστε υπο-πλακιδίων, ή επίπονες, ίσως χρειαστεί καλύτερη απόσβεση από όσους είναι υπερβολικά διατεθειμένοι.


3, αντικαταστάσιμη εσωτερική σόλα


Η εσωτερική σόλα έχει επίσης μια συγκεκριμένη απόδοση και είναι κατεστραμμένη ταυτόχρονα. Η αλλαγή της εσωτερικής σόλας κατά το ήμισυ της ζωής του παπουτσιού έχει μια βασική αρχή αντικατάστασης: μετά από 150 ώρες αερόβιας άσκησης, η εσωτερική σόλα θα χάσει την ελαστικότητά της και η εσωτερική σόλα θα πρέπει να αντικατασταθεί.


4, ευελιξία


Η ελαστικότητα των παπουτσιών σας καθορίζεται από την αίσθηση των ποδιών σας καθώς κινούνται. Η επένδυση από ινοσανίδες έχει μεγαλύτερη ευελιξία από ό, τι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων ινοσανίδων και τα υποδήματα χαμηλής κορυφής βελτιώνουν επίσης την ευελιξία.


5, τοποθετήστε το πόδι


Τα πόδια σας θα πρέπει να τονίζονται και να τονίζονται κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η θερμότητα που παράγεται από την έντονη άσκηση αυξάνει το μέγεθος του ποδιού κατά μισό μέγεθος. Ταυτόχρονα, όταν αγοράζετε παπούτσια, δεν πρέπει να είστε πολύ γεμάτοι. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της κορυφής του παπουτσιού και των δακτύλων σας, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα δάκτυλα των ποδιών σας μπορούν να κινούνται ελεύθερα και ότι η φτέρνα πρέπει να είναι σωστά συνδεδεμένη. Επιπλέον, το μήκος του ποδιού πρέπει να μετράται συχνά, καθώς η ηλικία αυξάνεται και η ζημιά μπορεί να αλλάξει το μέγεθος του ποδιού.