Ποιες είναι οι ποιότητες των κοινών μονωμένων μπότες;

- Mar 10, 2019-

Μονωμένες μπότες υψηλής τάσης σειρά: 20kV, 25KV, 30KV, 35KV, 40kV ηλεκτρικές μπότες μπότες από καουτσούκ


Οι ηλεκτρικές μονωτικές μπότες από καουτσούκ είναι κατασκευασμένες από φυσικό καουτσούκ και περιέχουν εσωτερική επένδυση από βαμβάκι. Οι μονωμένες μπότες υψηλής τάσης διατίθενται σε πέντε κατηγορίες 20KV, 25KV, 30KV, 35KV και 40KV. Χρησιμοποιούνται κυρίως για βοηθητικά υποδήματα ασφαλείας για εργασίες υψηλής τάσης και συντήρηση ηλεκτρικού εξοπλισμού.


Ηλεκτρικά μονωμένα μπότες


1. Χαρακτηριστικά προϊόντος: πολλών τμημάτων, συγκόλληση πάχους πάχους, λογική σχεδίαση, εξελιγμένη τεχνολογία, άνετη φθορά, λαμπερή αντανάκλαση, καλό προειδοποιητικό αποτέλεσμα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των φίλων των βιομηχανικών και εξόρυξης φίλων.


2. Πεδίο εφαρμογής: Χρησιμοποιείται κυρίως ως βοηθητικό εργαλείο ασφαλείας για εργασίες ηλεκτρολόγων σε εξοπλισμό υψηλής τάσης.


3. Αναβάθμιση λειτουργίας: Προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που οι ανθρακωρύχοι φορούν λαστιχένιες μπότες, οι σόλες είναι υγρές και δύσκολο να στεγνώσουν και να φορούν άσχημες αντανακλαστικές μπότες εξόρυξης ναρκωτικών. Τώρα προστίθεται η εσωτερική σόλα δραστηριότητας: η εσωτερική σόλα δεν είναι μόνο εύκολο να καθαριστεί, είναι εύκολο να στεγνώσει, αλλά έχει και μια λειτουργία ναρκωτικών και είναι άνετη στη χρήση. Αυτό το προϊόν είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν της εταιρείας μας, το οποίο παράγεται από τη Feihe.


Προφυλάξεις:

(1) Τα μονωμένα παπούτσια πρέπει να επιθεωρούνται προσεκτικά πριν από τη χρήση. Σε περίπτωση βλάβης, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.


(2) Τα παντελόνια πρέπει να μπαίνουν στο μποτάκι κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Οι μπότες δεν πρέπει να εκτίθενται σε λάδια, όξινα, αλκαλικά ή άλλα χημικά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως παπούτσι εργασίας για λειτουργία σε υψηλή θερμοκρασία.


(3) Πρέπει να δοθεί προσοχή στη φθορά της εξωτερικής σόλας όταν φορούμε. Εάν το μοτίβο της εξωτερικής σόλας είναι φθαρμένο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.


(4) Αποτρέψτε τα αιχμηρά, αιχμηρά αντικείμενα από τη διάτρηση των πέλματος και του άνω μέρους όταν φοριούνται.


(5) Όταν πλένετε, πρέπει να χρησιμοποιείτε κρύο νερό. Όταν η επιφάνεια της ανακλαστικής ταινίας είναι σκονισμένη, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή μια μαλακή βούρτσα για να την καθαρίσετε. Μετά το πλύσιμο, στεγνώστε το σε δροσερό μέρος. Μην το εκθέτετε στο ηλιακό φως ή στο ψήσιμο για να αποφύγετε το ράγισμα και τη γήρανση.