Ποια είναι η κοινή λογική της χρήσης αντιστατικών παπουτσιών το καλοκαίρι;

- May 23, 2019-

1. Η καθημερινή χρήση φθείρεται. Υπό κανονικές συνθήκες, τα αντιστατικά παπούτσια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με αντιστατικά ρούχα, πρέπει να δίνουν προσοχή στην αδιάβροχη, καθαρή, ανθεκτική στην υγρασία, κανονική δοκιμή αντι-στατικής απόδοσης κατά τη χρήση, εάν δεν είναι τυποποιημένη πρέπει να εξαλειφθούν αμέσως ή όπως χρησιμοποιούν τα κανονικά παπούτσια.


2. Χρησιμοποιήστε ευκαιρίες. Τα καλοκαιρινά αντιστατικά παπούτσια χρησιμοποιούνται συνήθως στα εργαστήρια παραγωγής διαφόρων μικροηλεκτρονικών βιομηχανιών όπως εργοστάσια ηλεκτρονικών, συσκευές ημιαγωγών, ολοκληρωμένα κυκλώματα ή μερικά προηγμένα εργαστήρια. Ο σκοπός είναι να εξαλειφθούν ή να μειωθούν οι βλάβες που προκαλούνται από τον στατικό ηλεκτρισμό και πρέπει να φορεθούν.


3. Σχετικά πρότυπα. Ως αντιστατικό παπούτσι, είτε είναι ο σχεδιασμός του μοντέλου είτε η δομή του εσωτερικού και του εξωτερικού του υποδήματος, πρέπει να πληροί τα σχετικά πρότυπα. Συμπεριλαμβανομένου του επιφανειακού στρώματος των παπουτσιών θα πρέπει να είναι επικαλυμμένα με αγώγιμα στρώματα που υπόκεινται σε πειράματα, επιπλέον, η αποθήκευση των παπουτσιών πρέπει να τοποθετηθεί σε μια ξηρή και αεριζόμενη αποθήκη, προκειμένου να αποφευχθεί η μούχλα θα πρέπει να τοποθετηθεί από το έδαφος, τουλάχιστον 0,2 μέτρα Έξω από τη θέση.


4. Η περίοδος χρήσης. Από την ημέρα που παράγονται τα αντιστατικά παπούτσια, τα προϊόντα που έχουν ηλικία άνω των 18 μηνών πρέπει να επιθεωρούνται σύμφωνα με τα πρότυπα. Μόνο όταν πληρούν τις απαιτήσεις των επίσημων κανονισμών μπορούν να συνεχίσουν να πωλούνται. Τα αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να φορούν παχιά κάλτσες ή μονωμένα πέλματα μονωτικών υφασμάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φθοράς.