Φθορά του εξοπλισμού ασφαλείας των επιθεωρητών ποιότητας

- Nov 30, 2018-

Προϊόντα προστασίας της ασφάλειας που φορούν οι επιθεωρητές ποιότητας πρέπει να προσδιορίζεται σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις. Για παράδειγμα, οι επιθεωρητές ποιότητας του εργοστασίου ηλεκτρονικά φορούν κυρίως Αντιστατικά ενδύματα, γάντια αντι-στατικό, αντι-στατική παπούτσια και ούτω καθεξής.

Αν υπάρχει επαφή με τοξικές και επικίνδυνες ουσίες στο χώρο ελέγχου ποιότητας, μπορείτε να ρυθμίσετε την προστατευτική ενδυμασία από χημικά, αντι-χημικών Γάντια, μάσκες προστασίας από ιούς, κλπ. Αν είστε στην περιοχή για την προστασία της ποιότητας επιθεώρηση ασφάλειας, θα πρέπει να φορούν κράνη ασφαλείας, προστατευτικά γάντια, υποδήματα ασφαλείας, κλπ.

Πρόσωπα που πρέπει να φοράω εξοπλισμό ασφάλειας θα πρέπει να προσεκτικά Διαβάστε το προϊόν οδηγίες ασφαλείας πριν τη χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού, επιβεβαιώστε το πεδίο χρήσης, ημερομηνία λήξης, κλπ., είναι εξοικειωμένοι με τις μεθόδους της χρήση, συντήρηση και συντήρηση και διαπιστώσετε ότι ο προστατευτικός εξοπλισμός είναι κατεστραμμένο ή υπερβαίνει την ημερομηνία λήξης. Εάν δεν είστε σε μια κατάσταση, ποτέ δεν θα πρέπει να πάρετε τους κινδύνους.

Του κράνους πρέπει να είναι και της ΚΓΠ πρέπει να είναι ισχυρή για να αποτρέψει από το να είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς λόγω της περίδεσης ή χαλάρωση.

Αναπνευστήρες πρέπει να επιλέξετε το σωστό είδος της προστασίας, την πρόληψη διαφορετικούς τύπους τοξικές ουσίες και έχουν διαφορετικές λειτουργίες προστασίας. Μετά φοράει, είναι απαραίτητες για τον έλεγχο της στεγανότητας της μάσκας.

Φοράτε προστατευτική ενδυμασία πρέπει να είναι «τριών σφιχτά», δηλαδή, το ντεκολτέ της η φόρμες είναι σφιχτό, μανσέτες είναι σφιχτό και το στρίφωμα είναι σφιχτά, εμποδίζοντας την ανοικτή χειροπέδες ή πατιλέτα να έχουν αλιευθεί από το μηχάνημα.