Χρησιμοποιήστε τη γνώση αντιστατικών παπουτσιών (μπότες)

- Nov 28, 2018-

Χρησιμοποιήστε τη γνώση αντιστατικών παπουτσιών (μπότες)


Οδηγίες χρήσης


1. Τα αντιστατικά παπούτσια και τα αγώγιμα παπούτσια δεν πρέπει να φοριούνται με μονωμένα κάλτσες από μαλλί και μονωμένα πέλματα όταν φοριούνται. Απαγορεύεται η χρήση αντιστατικών παπουτσιών ως μονωμένα παπούτσια.

2, ο τόπος για να χρησιμοποιήσετε αντιστατικά παπούτσια θα πρέπει να είναι αντιστατικό έδαφος, ο τόπος για να χρησιμοποιήσετε τα αγώγιμα παπούτσια θα πρέπει να είναι αγώγιμο έδαφος, για να επιτευχθεί ένα καλό.

3, τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται με αντιστατικά ρούχα, προσέξτε την καθαρή, αδιάβροχη, ανθεκτική στην υγρασία του προϊόντος.

4, η διαδικασία φθοράς γενικά δεν υπερβαίνει τις 200 ώρες θα πρέπει να δοκιμάζεται για αντίσταση μία φορά.


απαιτήσεων δεξιοτήτων


1. Χώρος φθοράς

1.1 αντιαστατικά παπούτσια από καουτσούκ

Τα αντιαστατικά παπούτσια από καουτσούκ χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρόληψη της καύσης και της έκρηξης στατικού ηλεκτρισμού (όπως καουτσούκ, χημικά, εκτύπωση, ιατρικά, ηλεκτρονικά κ.λπ.). Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να αποφύγει ηλεκτροπληξία και φωτιά στο ανθρώπινο σώμα που προκαλείται από τυχαίο ηλεκτρικό εξοπλισμό κάτω των 250V.

1.2 Απαγορεύεται η χρήση αντιαστατικών παπουτσιών από καουτσούκ για εργαζόμενους που κινδυνεύουν να διατηρήσουν ηλεκτρικό εξοπλισμό ή να χειριστούν ηλεκτρικού εξοπλισμού υψηλής τάσης.


2, δείκτες απόδοσης

2.1 Δείκτες ηλεκτρικής απόδοσης

Κατά τη διάρκεια της περιόδου φθοράς των υποδημάτων, η μέτρηση πραγματοποιείται σύμφωνα με το GB4386-84 "Αντιστατικά παπούτσια σόλας από καουτσούκ, μέθοδος μέτρησης της αντίστασης των αγωγών με καουτσούκ". Η αντίσταση της σόλας της σόλας από αντιστατικό καουτσούκ πρέπει να κυμαίνεται από 0,5 × 10 ^ 5 Ω έως 1,0 × 10 ^ 8 Ω.

2.2 Άλλοι δείκτες απόδοσης

2.2.1 Άλλες απαιτήσεις επιδόσεων των παπουτσιών αντιαστατικής καουτσούκ και των αγωγών παπουτσιών από καουτσούκ πρέπει να πληρούν τα εθνικά πρότυπα και τις τεχνικές απαιτήσεις των αντίστοιχων υποδημάτων.

2.2.2 Κατά το σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών για τα παπούτσια της αλυσίδας από αντιστατικό καουτσούκ και τα υποδήματα από αγώγιμα υποδήματα από καουτσούκ, πρέπει να θεωρείται ότι η αντίσταση της σόλας του παπουτσιού αλλάζει ελάχιστα υπό την επήρεια φθοράς και ρύπανσης.

2.2.3 Τα υποδήματα αντιαστατικής καουτσούκ και τα υποδήματα από αγώγιμα υποδήματα από καουτσούκ με ειδικές απαιτήσεις (για παράδειγμα, πρέπει να έχουν οξέα, αλκάλια, λάδια και άλλες ιδιότητες) πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τα αντίστοιχα τεχνικά πρότυπα.


3, απαιτήσεις φθοράς

3.1 Για να εξασφαλιστεί η εξάλειψη του στατικού ηλεκτρισμού στο ανθρώπινο σώμα, όταν φορούν αντιστατικά παπούτσια με καουτσούκ, η αντίσταση του εδάφους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 1,0 × 10 ^ 8Ω. όταν φοράει αγώγιμα παπούτσια με καουτσούκ, η αντίσταση του εδάφους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1,5 × 10 ^ 5Ω.

3.2 Κατά τη διαδικασία της φθοράς των υποδημάτων, το κάτω μέρος των παπουτσιών αντιαστατικής καουτσούκ και των αγωγών παπουτσιών της σόλας δεν πρέπει να εκτίθεται σε μονωτικές ακαθαρσίες.

3.3 Κατά τη διάρκεια της χρήσης των υποδημάτων, προσέξτε να μην φορέσετε παχιές κάλτσες με ισχυρή μόνωση ή μαλλί, καθώς και μονωτικές εσωτερικές σόλες.


Προφυλάξεις


Τα αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να φοριούνται με μονωμένες κάλτσες από μαλλί και μονωμένα πέλματα όταν φοριούνται. Απαγορεύεται η χρήση αντιστατικών παπουτσιών ως μονωμένα παπούτσια.

Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να είναι ένα αντιστατικό δάπεδο και ο χώρος όπου χρησιμοποιούνται τα αγώγιμα παπούτσια θα πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικά αγώγιμο δάπεδο.

Τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με αντιστατικά ρούχα. Δώστε προσοχή στα καθαρά, αδιάβροχα και ανθεκτικά στην υγρασία προϊόντα.