Είδος διαδικασίας συναρμολόγησης υποδημάτων

- Nov 08, 2018-

Είδος διαδικασίας συναρμολόγησης υποδημάτων


Η διαδικασία συναρμολόγησης υποδημάτων αναφέρεται στην τεχνική και τη μέθοδο συναρμολόγησης των τμημάτων του παπουτσιού, όπως το άνω μέρος και η σόλα, για να γίνει προϊόν υποδημάτων, που περιλαμβάνει κυρίως μια διαδικασία συγκολλητικού υποδήματος, μια διαδικασία παπουτσιών ραπτικής, μια διαδικασία χύτευσης υποδημάτων, μια βουλκανισμένη διαδικασία παπουτσιών και τα παρόμοια. Τύποι.


1, η διαδικασία συγκολλητικού υποδήματος, επίσης γνωστή ως η διαδικασία συγκόλλησης εν ψυχρώ, είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί ένα συγκολλητικό για να ενώνει το επάνω μέρος, την εσωτερική σόλα και την εξωτερική σόλα μαζί. Λόγω των διαφορετικών υλικών της άνω και της μοναδικής επιφάνειας συγκόλλησης, ο τύπος και η φύση της συγκολλητικής ουσίας που χρησιμοποιούνται είναι διαφορετικά, όπως κόλλα νεοπρενίου, κόλλα πολυουρεθάνης, συγκολλητικό SBS και τα παρόμοια. Λόγω της απλής διαδικασίας της διαδικασίας κόλλησης, του μικρού κύκλου παραγωγής, της υψηλής παραγωγικότητας, του χαμηλού κόστους κατασκευής, της γρήγορης αλλαγής του χρώματος και της ποικιλίας, εύκολης επέκτασης και αναπαραγωγής, είναι η πιο διαδεδομένη διαδικασία συναρμολόγησης στη βιομηχανία υποδημάτων, Το 80% της συνολικής ποσότητας παπουτσιών. % παραπάνω. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται ευρύτερα σε δερμάτινα παπούτσια και αθλητικά παπούτσια.


2, η διαδικασία παπουτσιών ραπτικής, γνωστή επίσης ως διαδικασία παπουτσιών ραφής, είναι μια διαδικασία ραφής του άνω και του μοναδικού και των άλλων συνδετικών μερών με το νήμα ραψίματος. Το νήμα ραφής που χρησιμοποιείται είναι ένα νήμα ραμί, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά ισχυρής αντοχής, μικρής επιμήκυνσης, γρήγορης απορρόφησης υγρασίας και υψηλής αντοχής στη φθορά. Η τεχνολογία παπουτσιών ραπτικής χρησιμοποιείται ευρύτερα σε δερμάτινα παπούτσια, που περιλαμβάνουν κυρίως παπούτσια ραπτικής, παπούτσια ραφής μανικιούρ και παπούτσια ραφής. Αν και το ιστορικό της διαδικασίας είναι μακρύ, η λειτουργία είναι περίπλοκη και η αποδοτικότητα παραγωγής είναι χαμηλή, η δομή του προϊόντος, το στυλ και η ανθεκτικότητα δεν αντικαθίστανται από άλλες διαδικασίες. Εκτός από την ανάπτυξη και τη βελτίωση της διαδικασίας ραπτικής μηχανής, είναι περισσότερο σύμφωνη με τις ανάγκες της σύγχρονης παραγωγής και κατανάλωσης, κατέχοντας έτσι μια σημαντική θέση στα υποδήματα και έχει μια βοηθητική λειτουργία στη διαδικασία συγκόλλησης παπουτσιών και έτσι μια διαδικασία κολλώδους ραφής.


3. Η διαδικασία του παπουτσιού διαμόρφωσης είναι μια διαδικασία για τη σύνδεση της εξωτερικής σόλας και του άνω μέρους μαζί με τη χρήση της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ για την παραγωγή ροής ελαστικού και της πίεσης σύσφιξης που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βουλκανισμού του καλουπιού. Η εξωτερική σόλα και το άνω μέρος συγκολλούνται με κόλλα υπό την υψηλή θερμοκρασία και την υψηλή πίεση του καουτσούκ, οπότε η διαδικασία του διαμορφωμένου υποδήματος έχει τα χαρακτηριστικά ότι ο πυθμένας συνδέεται σταθερά και δεν είναι εύκολο να ανοιχτεί, ανθεκτικό στη φθορά και ανθεκτικό στην κάμψη. Λόγω του μακρού κύκλου παραγωγής των καλουπιών και της αργής αλλαγής των χρωμάτων, τα καλούπια είναι κατάλληλα για την παραγωγή μεγάλων παρτίδων προϊόντων. Τα παπούτσια προστασίας της εργασίας, τα παπούτσια πεζοπορίας, τα υποδήματα στρατιωτικής αστυνομίας και άλλα προϊόντα παράγονται κατά κύριο λόγο με τη διαδικασία χύτευσης. Η διαδικασία χύτευσης είναι μια διαδικασία βουλκανισμού καλούπι που προέρχεται από μια διαδικασία καλουπιού βουλκανισμού και χρησιμοποιείται κυρίως σε δερμάτινα παπούτσια.


4, η διαδικασία υποδήματος έγχυσης, επίσης γνωστή ως διαδικασία χύτευσης με έγχυση Lian, είναι μια διαδικασία έγχυσης τετηγμένου πλαστικού στο εξωτερικό καλούπι και σύνδεση με το άνω μέρος. Το υλικό της εξωτερικής σόλας είναι κυρίως πολυβινυλοχλωρίδιο, θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, θερμοπλαστικό καουτσούκ και τα παρόμοια. Η διαδικασία είναι να ολοκληρωθεί το συγκρότημα συγκόλλησης υπό τις συνθήκες αυτόματης τροφοδοσίας, αυτόματης πλαστικοποίησης, αυτόματης μέτρησης, αυτόματης έγχυσης, αυτόματου κλεισίματος καλουπιού, ανοίγματος καλουπιού και αυτόματου χύτευσης, έτσι ώστε να έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής παραγωγικής αποτελεσματικότητας και της αυτόματης παραγωγής. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή δερμάτινων υποδημάτων, υποδημάτων υφασμάτων, αθλητικών υποδημάτων και πλαστικών υποδημάτων.


5. Η διαδικασία βουλκανισμένου παπουτσιού είναι μια διαδικασία βουλκανισμού και σχηματισμού μίας μήτρας υπό πίεση και βουλκανισμού σε μια δεξαμενή βουλκανισμού μετά τη σύνδεση του ακατέργαστου φιλμ της εξωτερικής σόλας, της ταινίας και του εξωτερικού καλύμματος στο άνω μέρος. Η εξωτερική σόλα της διαδικασίας χωρίζεται σε χύτευση και χύτευση χωρίς μούχλα (καλανδράρισμα). Επειδή η διαδικασία είναι σχετικά τραχύ και δύσκολο να ελεγχθεί η ποιότητα, συνήθως μπορούν να παράγονται μόνο προϊόντα χαμηλής απόδοσης. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της εισαγωγής της προηγμένης προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής, ο βαθμός προϊόντος έχει βελτιωθεί σημαντικά. Δεδομένου ότι τα βουλκανισμένα παπούτσια είναι άνετα και οικονομικά εύθραυστα και έχουν υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος παραγωγής, η διαδικασία εξακολουθεί να εφαρμόζεται στην παραγωγή παπουτσιών από καουτσούκ και υποδημάτων από καουτσούκ και δερμάτινων υποδημάτων και η παραγωγή είναι μεγάλη.