Για να επιλέξετε τα σωστά υποδήματα ασφαλείας, πρέπει να λάβετε υπόψη το περιβάλλον εργασίας.

- Jan 09, 2019-

Ακόμα ανησυχείτε για το είδος των υποδημάτων ασφαλείας που επιλέγετε; Για παράδειγμα, το ύφος αυτών των παπουτσιών είναι δικό σας, αλλά η λειτουργία αυτών των παπουτσιών είναι κατάλληλη για τη δουλειά σας. Εάν έχετε μια τέτοια επιλογή, διαβάστε το άρθρο.


Όταν επιλέγετε ένα ζευγάρι παπουτσιών ασφαλείας που σας ταιριάζει, δεν εξετάζουμε μόνο αν το στυλ είναι μοντέρνο, αλλά και το περιβάλλον εργασίας. Σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας, οι τραυματισμοί που αντιμετωπίζουν τα πόδια θα είναι διαφορετικοί, όπως εκείνοι που θα είναι σκληρά, έλασης ή πτώσης αντικειμένων. διατρυπημένο από τα αιχμηρά αντικείμενα ή από το σώμα του παπουτσιού. κόβονται από αιχμηρά αντικείμενα, ή σχίζουν το δέρμα, γλιστρούν προς το έδαφος, πέφτουν? επαφή με χημικά, τηγμένο μέταλλο, υψηλή θερμοκρασία και απόδοση χαμηλής θερμοκρασίας. στο περιβάλλον όπου απαιτείται αντιστατικό, ακατάλληλη εκφόρτιση στατικού ηλεκτρισμού. Ως εκ τούτου, μπροστά σε αυτά τα διαφορετικά πολύπλοκα περιβάλλοντα, πρέπει να τοποθετήσουμε ανάλογα με τη λειτουργία των υποδημάτων ασφαλείας, να επιλέξετε ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας κατάλληλα για χρήση σε αυτό το περιβάλλον.


Σύμφωνα με τα διαφορετικά περιβάλλοντα, επιλέξτε τα σωστά παπούτσια ασφαλείας, προσέξτε εάν το περιβάλλον κατασκευής είναι υγρό και ολισθηρό, αν είναι ανομοιογενές, αν το έδαφος έχει εκτεθειμένα καρφιά, ξύλο ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα. τα υλικά που βρίσκονται σε επαφή είναι διαβρωτικές χημικές ουσίες, Υγρό υγρό, ακόμα βαρύ και δύσκολο να συγκρατήσει αγαθά ή κυλίνδρους. όταν χρησιμοποιείτε ή αγγίζετε μηχανικό εξοπλισμό, είναι μια συσκευή τροφοδοσίας, ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα ή ένα κοφτερό εργαλείο. στην παραγωγική διαδικασία, είναι η απόρριψη χημικών ουσιών, η επεξεργασία υγρών υψηλής θερμοκρασίας, η εργασία συγκόλλησης ακόμα χειρισμός ανθρώπινου δυναμικού κ.λπ., πρέπει να εξεταστούν μία προς μία. Όταν αναλύουμε προσεκτικά τα αντικείμενα που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ποδιού του εργαζομένου κατά τη διάρκεια ολόκληρης της επιχείρησης, μπορούμε να επιλέξουμε τα παπούτσια ασφαλείας κατά της συντριβής, παπούτσια ασφαλείας για οξέα και αλκάλια, παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας, παπούτσια ασφαλείας αντιολισθητικό. Υποδήματα ασφαλείας ή αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας κ.λπ. ή συνδυασμός αυτών των λειτουργιών.


Αν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο είδος παπουτσιών ασφαλείας, και το ύφος των υποδημάτων ασφαλείας που παράγει ο κατασκευαστής δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις αισθητικές απαιτήσεις σας, τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Η Hebi Feihe Co., Ltd. απευθύνεται στους καταναλωτές. Αυτό το είδος ζήτησης εσκεμμένα εισάγει προσαρμόσιμα πολυλειτουργικά παπούτσια ασφαλείας, τα οποία όχι μόνο ενοχλούν κάποιες λειτουργίες που κάποια τελικά υποδήματα ασφαλείας δεν έχουν, αλλά και σας επιτρέπουν να επιλέξετε το αγαπημένο σας στυλ υποδημάτων ασφαλείας, ακόμα κι αν πρόκειται για παπούτσια ασφαλείας. Πρέπει επίσης να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, άνετο και άνετο, κομψό και ευπροσάρμοστο!