Συμβουλές για παπούτσια ασφαλείας και παπούτσια ασφαλείας

- Mar 27, 2019-

(1) Εκτός από τον κατάλληλο τύπο ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας, τα υποδήματα ασφαλείας για υποδήματα ασφάλισης εργασίας πρέπει να είναι κατάλληλα και άνετα για να φορούν. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά τα κατάλληλα παπούτσια Ασφαλιστικής Εργασίας.


(2) Τα παπούτσια ασφαλείας πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, όχι μόνο για να προστατεύουν τα πόδια των ανθρώπων από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από το γλίστρημα του χειριστή.


(3) Μια ποικιλία από διαφορετικά παπούτσια ασφάλισης εργασίας επιδόσεις, για την επίτευξη των αντίστοιχων τεχνικών δεικτών επιδόσεις τους, όπως τα δάχτυλα δεν είναι μωλωπισμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν είναι μαχαίρι, μονωμένα και αγώγιμες απαιτήσεις. Αλλά τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας δεν είναι παντοδύναμα.


(4) Πριν χρησιμοποιήσετε τα παπούτσια ασφαλείας, τα παπούτσια ασφαλείας θα πρέπει να επιθεωρούνται προσεκτικά ή να ελέγχονται. Σε ηλεκτρικές και όξινες λειτουργίες, τα επικίνδυνα και ραγισμένα παπούτσια ασφαλείας είναι επικίνδυνα.


(5) Τα παπούτσια ασφαλείας πρέπει να τηρούνται σωστά μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνουν για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.