Ο εργάτης στο εργοτάξιο χρειάζεται ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας

- Mar 13, 2019-


Στην εντύπωση μας, ο ηλεκτρολόγος θα φορέσει σίγουρα παπούτσια μόνωσης, οι εργαζόμενοι εξόρυξης θα φορούν σίγουρα παπούτσια εξόρυξης και στο εργοτάξιο της περιοχής των ανθρώπων δεν θα φορούν αναπόφευκτα παπούτσια ασφαλείας.Αντούτοις, στο εργοτάξιο, μπορείτε να δείτε εργαζόμενους φορούν όλα τα είδη παπουτσιών, μερικοί φορούν και δερμάτινα παπούτσια και όταν συμβεί κάποιο ατύχημα, τότε μπορεί να είναι πολύ αργά για να θυμάστε να φοράτε ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας.


Γιατί τονίζουμε την ανάγκη για ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας σε ένα εργοτάξιο; Λόγω της λειτουργίας των παπουτσιών ασφαλείας. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τα πόδια μας, να μειώνει το οικονομικό βάρος του ποδιού, αλλά και για τα εξωτερικά πόδια του καλό αποτέλεσμα προστασίας, ειδικά για το σύνθετο εργοτάξιο, μπορεί να είναι λίγο μη προσεκτικός, θα βγούμε σε σανίδες με καρφιά ή υπάρχει σπασμένη γυάλινη επιφάνεια, αλλά αφού βγάλετε ένα ζευγάρι παπουτσιών ασφαλείας, εάν υπάρχει κίνδυνος τα πόδια, μπορεί να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα προστασίας. Επιπλέον, τα πέλματα των παπουτσιών ασφαλείας είναι επίσης non-slip.For εκείνους που εργάζονται στη δομή χάλυβα, είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε ένα ζευγάρι αντιολισθητικά παπούτσια ασφαλείας. Μετά από όλα, το περπάτημα στο χαλύβδινο πλαίσιο είναι διαφορετικό από την κανονική επιφάνεια του δρόμου. Επιπλέον, μπορεί να βρέχει μερικές φορές.Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ετοιμάσετε ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας αυτή τη στιγμή.


Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα πρέπει επίσης να βελτιώσουν την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με την ασφάλεια, να διαδώσουν τις γνώσεις για την ασφάλεια και να ενισχύσουν το ρόλο της εποπτείας, ώστε να μειωθεί η εμφάνιση ατυχημάτων ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Μόνο οι εργαζόμενοι έχουν πλήρη κατανόηση, ατυχήματα!