Η διάρκεια ζωής των υποδημάτων ασφαλείας

- Oct 28, 2018-

Τα παπούτσια ασφαλείας είναι το συλλογικό όνομα για παπούτσια ασφαλείας και προστατευτικά υποδήματα, επίσης γνωστά ως παπούτσια ασφάλισης εργασίας. Τα παπούτσια ασφαλείας μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση κινδύνου κατά την κατασκευή των εργαζομένων και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ποδιών του χρήστη. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δίνουν προσοχή στην προσωπική συντήρηση και η συνειδητοποίηση της αυτοπροστασίας έχει βελτιωθεί χωρίς προηγούμενο. Οι εργαζόμενοι διαθέτουν όλα τα είδη προστατευτικού εξοπλισμού ασφαλείας, όπως φόρμες εργασίας και παπούτσια εργασίας κατά την κατασκευή. Μην νομίζετε ότι με αυτά τα προϊόντα προστασίας της ασφάλειας, μπορείτε να μείνετε μακριά από τον κίνδυνο. Στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό είναι ότι οι ίδιοι οι κατασκευαστές πρέπει να έχουν μια ισχυρή αίσθηση αυτοπροστασίας. Ελέγξτε προσεκτικά την ασφάλεια των ενδυμάτων εργασίας και των παπουτσιών εργασίας πριν από την κατασκευή και αντικαταστήστε τα τακτικά.

Η αντικατάσταση των φόρμουλων είναι πολύ απλή. Εφόσον διαπιστωθεί ότι τα ρούχα εργασίας είναι ραγισμένα ή ξεσκονισμένα, είναι απαραίτητο να αλλάξετε αμέσως τις φόρμες. Δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας για την αντικατάσταση των υποδημάτων ασφαλείας. Η ασφάλεια, η άνεση και η ποιότητα των παπουτσιών εξετάζονται κυρίως. Αν η ποιότητα των παπουτσιών δεν είναι πρόβλημα και είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να συνεχίσετε να τα φορούν. Ωστόσο, αν υπάρχουν προβλήματα με τα παπούτσια, πρέπει να αλλάξετε ένα ζευγάρι αμέσως για να αποφύγετε τον κίνδυνο.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να αγοράσουν υποδήματα ασφαλείας κατάλληλα για τη δουλειά τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Εάν το υλικό είναι δερμάτινο, η τιμή μπορεί να είναι φθηνότερη και φαίνεται πιο όμορφη, αλλά η ποιότητα δεν είναι πολύ καλή. Θα σπάσει σε λιγότερο από τρεις μήνες. Δώστε προσοχή στην έγκαιρη αντικατάσταση. Τα παπούτσια ασφαλείας με υψηλότερες τιμές έχουν γενικά εθνικά πιστοποιητικά ελέγχου και ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες είναι ασφαλισμένες, ασφαλείς και αξιόπιστες και η διάρκεια ζωής τους θα είναι μεγαλύτερη. Στην πραγματική λειτουργία, η διάρκεια ζωής των υποδημάτων ασφαλείας εξαρτάται κυρίως από το περιβάλλον εργασίας που χρησιμοποιείται από τα παπούτσια ασφαλείας. Η κατάσταση χρήσης του χρήστη, το περιβάλλον είναι καλή, η ένταση χρήσης είναι χαμηλή και μπορεί να φορεθεί για ένα έως τρία χρόνια, αλλά αν είναι κακό περιβάλλον, όπως χημικό εργοστάσιο, εργαστήρια ηλεκτρολυτικής κ.λπ. εξαιρετικά διαβρωτικό τρεις μήνες για να αλλάξετε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας.

Συνιστάται κάθε εργαζόμενος να προετοιμάζει δύο σετ φόρμες και δύο ζευγάρια παπουτσιών ασφαλείας κατά τη διάρκεια της κατασκευής για να προετοιμαστεί για την περίσταση.