Το μυστικό κρυμμένο κάτω από τις σόλες των παπουτσιών

- Mar 14, 2019-


Στην καθημερινή ζωή, εμείς θα φορούν διαφορετικά παπούτσια σε διαφορετικές περιστάσεις. Όταν αγοράζουμε παπούτσια, έχουμε συχνά πληρώνουν προσοχή στο στυλ του παπούτσια, αλλά αγνοούν το πέλμα. Μικρή σειρά του σήμερα θα σας δώσει το μυστικό κρυμμένο κάτω από το πέλμα.


Ένα από τα πράγματα που ακούμε πολλά για το πέλμα είναι είναι αυτά τα παπούτσια ανθεκτικά στη φθορά; Και υποτιθέμενη σόλα είναι ολισθηρό δεν είναι ολισθηρό, δύναμη της τριβής μεταξύ επισημαίνοντας σόλα και της οδικής επιφάνειας, δηλαδή μεγάλο δεν είναι μεγάλο, όλα τα είδη των διακοσμητικό μοτίβο ότι σόλα κάνει, είναι να αυξηθεί η δύναμη της τριβής του παπουτσιού και το έδαφος, αυτό είναι ο καθένας λέει συχνά «κατέχουν επίσης έδαφος συναίσθημα». Διδάσκουν όλοι τώρα δύο μικρά doohickey, παρατηρούν σόλα αντιολισθητική απόδοση εύκολα: 1, το διακοσμητικό μοτίβο αντιολισθητική σόλα είναι νερό κυματισμός σχήμα, κυματοειδές βαθύτερα, τριβής δύναμη είναι μεγαλύτερη, αντιολισθητική απόδοση είναι καλύτερη? 2.2. μεγαλύτερο δόντι εγκάρσιες γραμμές και μικρότερες γραμμές κατά μήκος των δοντιών είναι πιο ανθεκτικό ολίσθησης.


Ας πούμε ότι τελειώσει σόλα αντιολισθητική λειτουργία, τι σημαίνει υλικό από ότι οι κοινές σόλα έχουν στη ζωή; Υπάρχουν τέσσερα κύρια: καουτσούκ: φυσικό καουτσούκ, υλικά, ανθεκτικά στη φθορά, skidproof, καλή ελαστικότητα? TPR: ανθεκτικά στη φθορά, ελαστικό, ελαφρώς ελαφρύτερο από καουτσούκ? PU: συνθετικό υλικό με καλή ελαστικότητα και ελαφρύ? EVA ΜΟΎΧΛΑ: μαλακή υφή, καλή ελαστικότητα, καλή δόνηση απορρόφηση κραδασμών.


Για τους εργαζομένους, η μοναδική προστασία εργασίας φορούν σε καθημερινή βάση είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ, επειδή άλλα υλικά μπορούν να προστατέψουν το μοναδικό καλά σε σύνθετα περιβάλλοντα. Όταν επιλέγουμε ένα παπούτσι τους εαυτούς μας, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε εκείνους ποιότητα ενός υλικού όσο το δυνατόν μαλακότερο, κόκκος είναι πολύ, το παπούτσι με μεγάλη περιοχή του σόλα touchdown