Τα υποδήματα ασφαλείας έσωσαν τη ζωή του την κρίσιμη στιγμή

- Mar 13, 2019-


Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο εργασίας χωρίς τη χρήση κράνους στο εργοτάξιο και στο χώρο εργασίας, έτσι ώστε οι κατασκευαστές να μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της χρήσης κράνους όταν εισέρχονται στο χώρο εργασίας. Ωστόσο, η απαίτηση για ασφαλή παπούτσια είναι ορισμένα μέρη δεν είχαν σαφή ρύθμιση, έτσι ώστε να φορούν σωστά τα υποδήματα για να μην εξακολουθούν να προκαλούν αρκετή προσοχή, και όταν συμβαίνει το ατύχημα, το ασφαλές παπούτσι μπορεί να προστατεύσει μια ζωή πραγματικά όταν το κλειδί.


Όχι πολύ καιρό πριν, όταν ο xiao zhang χρησιμοποιούσε εξοπλισμό στο εργαστήριο μιας επιχείρησης στην αναπτυξιακή ζώνη, ξαφνικά χτυπήθηκε στα πόδια του από μια χαλύβδινη πλάκα που πέφτει από ψηλά. Αν και φορούσε παπούτσια προστασίας από παχιά εργαλεία, το πόδι του xiao zhang ήταν ακόμα τραυματίες, ειδικά το προστατευτικό χαλύβδινο πιάτο του δακτύλου που σφίγγεται σφιχτά στο toe του xiao zhang.Οι συμπατριώτες έστειλαν αμέσως xiaozhang στο νοσοκομείο του πρώτου ανθρώπου της ζώνης ανάπτυξης για θεραπεία.Ο γιατρός έκανε άμεση επέμβαση. "Μέχρι στιγμής, και τα πόδια και τα δάχτυλα του τζανγκ έχουν σωθεί. "Σύμφωνα με τον γιατρό," αν ο Ζανγκ δεν φορούσε τα παπούτσια σύμφωνα με τους κανόνες εργασίας, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό ".


Είναι αλήθεια ότι ο σημαντικός ρόλος των υποδημάτων ασφαλείας στο χώρο εργασίας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ποια είναι τα παπούτσια ασφαλείας; Τα παπούτσια ασφαλείας αναφέρονται κυρίως στον γενικό όρο προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας, τα οποία αναφέρονται στα παπούτσια που φοριούνται από τους εργαζόμενους σε διαφορετικές περιπτώσεις εργασίας για να προστατεύσουν τα πόδια και τα πόδια από τραυματισμούς.Με λίγα λόγια, ένα παπούτσι ασφαλείας είναι ένα παπούτσι που προστατεύει το πόδι.Η ασφάλεια παπούτσια μπορεί να χωριστεί σε παπούτσια ασφαλείας για την προστασία toe, παπούτσια ασφαλείας για ηλεκτρική μόνωση, παπούτσια ασφαλείας για την πρόληψη puncture, παπούτσια ασφαλείας για αντιστατικά , και τα παπούτσια ασφαλείας για υψηλή θερμοκρασία.