Η προέλευση της φωτιάς μπότες

- Nov 01, 2018-

Το νέο πρότυπο εκκίνησης Ευρωπαϊκό πυρκαγιάς, επίσης γνωστή ως η prEN15090, είναι τώρα στα τελικά στάδια πριν από τη δημοσίευση. PrEN αυτό εκπονήθηκε από την τεχνική επιτροπή CEN/TC161, και όχι λιγότερο από 18 χώρες συμμετείχαν στο έργο. Σε αυτές τις χώρες, μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και προϋποθέσεις έθεσαν ορισμένα ερωτήματα. Γιατί την προμήθεια και την αγορά της φωτιάς μπότες είναι πιο περίπλοκη από ό, τι είναι σήμερα. Κατασκευαστές πυροσβέστης, πυροσβέστες, και αρχές τυποποίησης διήρκεσε σχεδόν 25 χρόνια για να δημιουργήσετε τους τύπους προϊόντων που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος από βρετανικό πυροσβέστες.

Η φωτιά δερμάτινες μπότες φοριούνται από την Πυροσβεστική, τη δεκαετία του 1980 είχαν παραχθεί σύμφωνα με το πρότυπο BS1870. Αυτό το πρότυπο είναι η ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλες τις μπότες ασφαλείας χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια, ναυπηγεία ή οποιαδήποτε βαριά βιομηχανία. Εκείνη τη στιγμή, δεν διαπιστώθηκε ότι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι πυρόσβεσης ήταν διαφορετικές από αυτές της βαριάς βιομηχανίας ή μέσης βιομηχανίας.

Το 1993, το εθνικό πρότυπο για μπότες ασφαλείας αντικαταστάθηκε από ευρωπαϊκά πρότυπα, ώστε να BS1870 αντικαταστάθηκε από τη νέα ασφάλεια μπότες ευρωπαϊκό πρότυπο EN345. Ωστόσο, γρήγορα ανακαλύφθηκε μετά τη δημοσίευση ότι η βασική ασφάλεια προτύπου μπότες δεν προσκόμισαν επαρκή προστασία σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, το πρότυπο έχει προστεθεί το πρότυπο, το οποίο ονομάζεται το δεύτερο μέρος της EN345. Η ρήτρα αυτή έχει σχεδιαστεί για την προστασία των πυροσβεστών και αλυσοπρίονα, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά, όπως αντι-πόδι piercing και στεγανοποίηση. Το δεύτερο μέρος της EN345 τέθηκε σε ισχύ το 1997. Επιπλέον, το Υπουργείο Εσωτερικών αναθεώρησε τις ειδικές απαιτήσεις για μπότες από καουτσούκ σε το A29, συμπεριλαμβανομένου μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απαιτούνται ιδιαίτερα από βρετανικής πυροσβέστες.