Την ανάγκη να φορούν μπότες αντι-στατική ασφάλεια

- Oct 27, 2018-

1. για το δέρμα

Στο μακροπρόθεσμο περιβάλλον αυξημένη ηλεκτροστατική αποθήκευσης, είναι συχνά δυνατό να έχουν διευρύνει τους πόρους, ξηρό δέρμα, ερύθημα, φαγούρα στο δέρμα και άλλα συμπτώματα. Η συχνότητα του προσώπου ασθενειών όπως ερύθημα και τη χρώση στο γραφείο εργαζόμενους σε υπαλληλικές θέσεις είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του εκείνους που δεν χρησιμοποιούν τους υπολογιστές. Αυτό είναι επειδή το στατικό ηλεκτρισμό που παράγεται από οθόνες υπολογιστών προσελκύει ένα μεγάλο ποσό της σκόνης που αιωρείται πάνω και προκαλεί ερεθισμό του προσώπου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα άτομα που είναι ευαίσθητα στο δέρμα.

2. για την καρδιά

Κλινικά, όταν μερικοί άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό σοκ για να σώσει τη ζωή του ασθενούς λόγω της απινίδωσης ηλεκτροπληξία στην καρδιά. Φαίνεται ότι ένα ορισμένο ποσό του ρεύματος μπορεί να σώσει τους ανθρώπους, αλλά κανονικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται ρεύμα. Εάν το στατικό ηλεκτρισμό που μεταφέρονται από το ανθρώπινο σώμα είναι αρκετές χιλιάδες βολτ ή ακόμη και των 10.000 volts, θα παρεμποδίσει σοβαρά και ακόμη και την αλλαγή η διαφορά δυναμικού που ενυπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα που επηρεάζουν την κανονική εργασία της καρδιάς, η οποία μπορεί να προκαλέσει φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού και πρόωρη beats. Το χειμώνα, το ένα τρίτο των καρδιαγγειακών νοσημάτων που σχετίζονται με στατικό ηλεκτρισμό. Ογδόντα εννέα από τους ασθενείς με καρδιακή νόσο και νευρασθένεια δεν μπορούν να βρουν την αιτία που οφείλονται σε μακροπρόθεσμη παρεμβολή από στατικό ηλεκτρισμό.

3. για τον εγκέφαλο

Οι ειδικοί γιατροί εξηγούν ότι το στατικό ηλεκτρισμό που δημιουργείται από την ξήρανση έχουν μια επίδραση στον εγκέφαλο. Μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες αγωγιμότητας τρέχουσα στη μεμβράνη νευρικών κυττάρων, που επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος, προκαλώντας κόπωση, ευερεθιστότητα, αϋπνία, και πονοκέφαλος.

Φορώντας μπότες αντι-στατική ασφάλεια είναι να εξαλείψει τη συσσώρευση της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα και να αποτρέψει τη ηλεκτροπληξία από 250V. Εάν το στατικό ηλεκτρισμό είναι πάρα πολύ υψηλή, το ανθρώπινο σώμα θα απορροφούν τα σωματίδια σκόνης και στατική τριβή και να φωτιά μετά από τριβή, η οποία θα προκαλέσει ζημία παραγωγής και ανθρώπινου τραυματισμού κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Σε ορισμένες βιομηχανίες ηλεκτρονική παραγωγή, οι απαιτήσεις του εργαστηρίου παραγωγής είναι χωρίς σκόνη. Αν δεν φοράτε παπούτσια αντι-στατική ασφάλεια, ο στατικός ηλεκτρισμός του ανθρώπινου σώματος θα απορροφήσει τα λεπτά σωματίδια κατά την εργασία, και θα γίνει σκόνη. Βραχυκύκλωμα, έτσι θα υπάρχουν προβλήματα ποιότητας του προϊόντος. Στη χημική βιομηχανία, μερικά εύφλεκτα και εκρηκτικά χημικά προϊόντα είναι να φορούν μπότες αντι-στατική ασφάλεια. Αυτό είναι να αποτρέψει την πυρκαγιά που προκαλείται από την στατική τριβή και να προκαλέσει κινδύνους παραγωγής και ανθρώπινη βλάβη.

Https://www.safttofootwear.com