Την ανάγκη να αλλάξει τακτική παπούτσια ασφαλείας

- Mar 07, 2019-


Έχει λήξει κατεστραμμένη ασφάλεια παπούτσια αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια


Σήμερα, πολλές εταιρείες διαθέτουν εξοπλισμένη υπαλλήλους με προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ωστόσο, είναι κατανοητό ότι αν και μερικές επιχειρήσεις παρέχουν προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας για τους εργαζόμενους, δεν θα τον έλεγχο μετά από μία αγορά, και δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας, κάποια παπούτσια ασφαλείας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σύμφωνα με το νέο περιβάλλον. Τα υποδήματα ασφαλείας έχουν καταστραφεί στο σημείο όπου μπορούν δύσκολα να χρησιμοποιηθούν, και όχι κατάργησή τους στο χρόνο. Εργαζόμενοι δεν φορούν παπούτσια ασφαλείας σε όλα τα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, η οποία θέτει ένα μεγάλο κρυφό κίνδυνο για την ασφάλεια.


Παπούτσια ασφαλείας είναι διαφορετικά από άλλα παπούτσια και εργαλεία. Δεν είναι προαιρετική ή μπορεί να χειρίζεται άνετα. Παπούτσια ασφαλείας που είναι κατεστραμμένο και να διαλυθούν δεν προστατεύει μόνο τους, αλλά επίσης οι εργαζόμενοι κάνουν που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση ψυχολογικές συμβουλές και νομίζω ότι αυτοί εργασίας προστασία έχει γίνει, και υπάρχουν κρυφές τους κινδύνους στη σκέψη. Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα που προκαλούνται από τις κρυφές τους κινδύνους, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής παραγωγή των επιχειρήσεων, ο εργοδότης πρέπει να αμέσως αντικατάσταση κατεστραμμένων ειδικής εργασίας προστασία άρθρα, υποδήματα ασφαλείας, κράνη και ενδυμασία ασφαλείας σύμφωνα με εθνικές απαιτήσεις και την περίοδο χρήσης του προϊόντος.


Λόγοι γιατί οι εταιρείες χρησιμοποιούν σπασμένα ασφάλεια παπούτσια


Ο λόγος γιατί οι εργαζόμενοι της επιχείρησης εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το ληγμένο κατεστραμμένο υποδήματα ασφαλείας, εκτός από την τυφλή επιδίωξη οικονομικών οφελών, και ότι οι δαπάνες αυτές δεν φέρει εμφανή οικονομικά οφέλη, υπάρχουν άλλοι λόγοι.

Το πρώτο είναι ο λόγος για την αγορά. Η εταιρεία θα στείλει ειδικές συμβάσεις προσωπικού κατά την αγορά. Πολλοί αγοραστές δεν είναι επαγγελματίες, και έχουν δεν συμπληρώνεται ή διαβούλευση σχετική γνώση πριν από την αγορά, και τελικά αγόρασε ακατάλληλα προϊόντα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε οξύ και αλκαλίων-ανθεκτική ασφάλεια παπούτσια για χημικές επιχειρήσεις, αγοράζετε πίσω τα παπούτσια αντι-άκαρι και παρακέντηση-απόδειξη ασφάλειας για τις κατασκευαστικές εταιρείες. Κατά την αγορά, δεν πληρώνετε προσοχή στην ημερομηνία παραγωγής και ζωής. Ο Χάρτης είναι φθηνά, και τα αποτελέσματα είναι αγόρασε πίσω σύντομα. Αγορά προσωπικού επιλέγουν προϊόντα. Δεν βασίζεται στην ποιότητα της ποιότητας, αλλά η επιλογή των προμηθευτών που έχουν καλή σχέση με τον εαυτό τους, να αγοράσει πίσω ακατάλληλων προϊόντων. Τα προϊόντα που αγοράσατε με αυτόν τον τρόπο έχουν δικά τους προβλήματα. Αυτοί θα καταστραφούν σύντομα σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αυτοί θα διαλυθούν. Προκειμένου να μην προκαλέσει αποβλήτων και να προκαλέσει απώλειες, η εταιρεία έχει να χαστούκι του τριχωτού της κεφαλής για τους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν.


Πώς να αποφύγετε τη χρήση κατεστραμμένο παπούτσια ασφαλείας έχει λήξει για τους εργαζόμενους


Για να αποφύγετε ατυχήματα που αφορούν τη χρήση του παπούτσια έχουν λήξει κατεστραμμένο ασφαλείας έχει λήξει, εταιρείες πρέπει να πρώτα να αναγνωρίσει τη σημασία των υποδημάτων ασφαλείας για μια ασφαλή παραγωγή. Ας τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν ασφάλεια παπούτσια όχι μόνο για να αντιμετωπίσει τις επιθεωρήσεις. Για πρόσωπο με πρόσωπο μηχανικών, είναι ένα σημαντικό γεγονός όσον αφορά την προσωπική ασφάλεια των εργαζομένων και την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου, από τις συμβάσεις για να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση, όλες τις πτυχές της επιχείρησης δεν μπορεί να ληφθεί μέριμνα, και δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε σε λίγα χρήματα. Δεν είμαι διατεθειμένος να αγοράσει ή να αντικαταστήσει ποιότητας υποδήματα ασφαλείας για τους εργαζόμενους. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όσο νέα ασφάλεια παπούτσια εταιρειών εμφανίζονται στην αγορά, πρέπει να αγοράσουν τους να τους αντικαταστήσει με τους υπαλλήλους τους. Είναι απαραίτητο να κάνει λογικές αποφάσεις βάσει της ασφάλειας των εργαζομένων. Αγοράζοντας παπούτσια ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια απλή εργασία. Το προσωπικό συμβάσεις που αποστέλλονται πρέπει να έχουν έναν πλούτο της γνώσης του προστασία εργασίας, μπορούν να προσδιορίσουν την ποιότητα των προϊόντων και πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της πολιτείας για ειδικευμένους παραγωγούς. το προϊόν. Αφού το προϊόν έχει αγοραστεί πίσω, δεν μπορεί να γίνει άπαξ και δια παντός. Θα πρέπει να ελέγχεται σε χρόνο, και πρέπει να αντικατασταθεί εγκαίρως όταν προκύψουν προβλήματα ποιότητας. Φυσικά, για να εξασφαλιστεί ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αγοράσουν ειδική εργατικά ασφαλιστικά προϊόντα, τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους πρέπει να κάνουμε μια καλή εργασία με την επίβλεψη και διαχείριση των προϊόντων στην αγορά εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη της οικονομίας της αγοράς και την εμφάνιση των νέων διαδικασιών, επιταχύνοντας την κατασκευή και τη βελτίωση των νόμων και κανονισμών, και δημιουργώντας ένα περιβάλλον καλή αγορά για τις επιχειρήσεις.