Η σημασία των εργαζομένων που φορούν υποδήματα ασφαλείας και η γνώση της αγοράς υποδημάτων ασφαλείας

- Mar 17, 2019-

Σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, ο τραυματισμός του ποδιού είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αιτία θανάτου στους χώρους εργασίας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 13%. Κάθε χρόνο, λόγω πτώσης, πτώσης αντικειμένων, προσκρούσεων, γλίστρημα, καύση, εκτόξευση διαβρωτικών αντικειμένων, μαχαίρια από αιχμηρά αντικείμενα και βιομηχανικά ατυχήματα ηλεκτροπληξίας και στατικού ηλεκτρισμού, οι τραυματισμοί των ποδιών έχουν καταστεί επαγγελματική υγεία. Ο δεύτερος δολοφόνος.


Επομένως, η χρήση των υποδημάτων ασφαλείας κατά την εργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Επιπλέον, η επιλογή ενός ζεύγους κατάλληλων υποδημάτων ασφαλείας για τους εργαζόμενους όχι μόνο προστατεύει την ασφάλειά τους, αλλά επίσης μειώνει σημαντικά τη συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων. Τα σχετικά ιατρικά έξοδα και οι εξοικονομημένες δαπάνες είναι σημαντικές.


Τα παπούτσια ασφαλείας είναι ένας γενικός όρος για παπούτσια ασφαλείας και προστατευτικά παπούτσια. Χρησιμοποιούνται γενικά σε διάφορους χώρους εργασίας για την προστασία των ποδιών και των ποδιών από προβλέψιμους τραυματισμούς. Τα υποδήματα ασφαλείας πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας και οι λειτουργικές απαιτήσεις των παπουτσιών ασφαλείας είναι διαφορετικές σε διαφορετικές θέσεις. Πώς λοιπόν βοηθάμε τους εργαζόμενους να επιλέξουν ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια ασφαλείας;


Η αγορά υποδημάτων ασφαλείας αφορά κυρίως τη λειτουργικότητα.


Τα παπούτσια ασφαλείας χωρίζονται γενικά σε έξι κατηγορίες: ηλεκτρική μόνωση, αντιστατική, ανθεκτική σε οξέα και αλκάλια, προστασία από διάτρηση, προστασία από τα δάκτυλα, γενικά προστατευτικά υποδήματα, καλό λάδι, αντι-ακάρεα, αντιστατικά, αντιδιαρρηκτικά, αντοχή και μόνωση. Τέτοιες ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε μηχανήματα, μεταλλουργία, κατασκευές, χημικά, φαρμακευτικά, εξόρυξης, πετρελαίου, ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων βιομηχανιών.


Τα στελέχη κατασκευής σωληνώσεων φορούν γενικά παπούτσια ασφαλείας που είναι ανθεκτικά σε οξύ, αλκάλια, πετρέλαιο, ολίσθηση και νερό. Οι κατασκευαστές έχουν περίπλοκο περιβάλλον εργασίας. Παπούτσια με διαφορετικές λειτουργίες απαιτούνται ανάλογα με διαφορετικές εργασίες. Οι πιο απαραίτητες λειτουργίες είναι αντι-ακάρεα και αντι-άμυνα. Διάτρηση, μη ολίσθηση. ηλεκτρική μόνωση ή ηλεκτρική εργασία απαιτεί ηλεκτρική μόνωση.


Εκτός από την πρωταρχική εξέταση των λειτουργικών απαιτήσεων, η επιλογή των υποδημάτων ασφαλείας πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη την άνεση. Ένα ζευγάρι βαριά παπούτσια ασφαλείας, παρά την εξαιρετική προστασία της ασφάλειας, οι εργαζόμενοι δεν είναι πρόθυμοι να φορούν. Ως εκ τούτου, η άνεση των παπουτσιών ασφαλείας είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης αγοράς.


Τα παπούτσια ασφαλείας πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη την άνεση


1. Τύπος παπουτσιών: δηλαδή, το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού, είτε το πλάτος και η στεγανότητα του σώματος του υποδήματος είναι σωστά με το πόδι,


2, άνω: αν η απαλότητα του δέρματος μπορεί να είναι φυσική και κατάλληλη όταν περπατάτε?


3, παπούτσια κατάσταση: ολόκληρη η κατάσταση του παπουτσιού μπορεί να κολλήσει στα πόδια χωρίς να χτυπήσει τα πόδια, χαλαρά και όχι μακριά, ευέλικτο?


4, εσωτερικό μαξιλάρι: αν η σωστή χρήση της λειτουργίας δόνησης-ενεργοποίησης, η λειτουργία απορρόφησης ιδρώτα, η λειτουργία μασάζ, η δομή λειτουργίας της υγειονομικής περίθαλψης?


5, επένδυση: αν η σωστή χρήση του εξαερισμού, αδιάβροχο, ζεστό λειτουργία, φιλικά προς το περιβάλλον λειτουργικά υλικά?


6. Μόνο: Είναι κατάλληλο για περιφερειακά και διάφορα περιβάλλοντα να χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα υποστρωμάτων και αντιολισθητικών απαιτήσεων. Για παράδειγμα: καλό περιβάλλον με σχετικά αντιολισθητικό, ελαφρύ υπόστρωμα και εξαιρετική λειτουργία προστασίας από δονήσεις. Το περιβάλλον της εξωτερικής θέσης είναι ενισχυμένο με αντιολισθητικό, ανθεκτικό στη φθορά υπόστρωμα και μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα.


Η αγορά υποδημάτων ασφαλείας θα πρέπει επίσης να γίνεται μέσω μιας τυποποιημένης μάρκας.


Τα προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υψηλής προστιθέμενης αξίας υποδημάτων. Η διαδικασία παραγωγής προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας έχει υψηλές απαιτήσεις σε πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικά υλικά και μηχανικό εξοπλισμό. Οι χώρες έχουν διαφορετικά πρότυπα πιστοποίησης ασφαλείας για υποδήματα ασφαλείας. Μεταξύ αυτών, τα κινεζικά πρότυπα για τα παπούτσια ασφαλείας είναι βασικά διατυπωμένα με αναφορά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ως εκ τούτου, οι πελάτες θα πρέπει να ελέγχουν εάν περνούν τα παπούτσια ασφαλείας όταν αγοράζουν παπούτσια ασφαλείας.


Μέσα από τα παραπάνω τρία σημεία, πιστεύω ότι μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι κατάλληλα παπούτσια ασφαλείας. Τα καλά παπούτσια ασφαλείας σας δίνουν μακριά από την ασφάλεια, την ηρεμία και την ηρεμία, γιατί αυτό δεν είναι μόνο υπεύθυνο για τον εαυτό σας, αλλά και για τον εαυτό σας. Η ευθύνη της οικογένειας.