Η σημασία των προστατευτικών υποδημάτων

- Oct 29, 2018-

Έχει αναφερθεί ότι ολίσθησης και πτώσης είναι οι κύριες αιτίες των βιομηχανικών ατυχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, και περίπου το 17% της αναπηρίας είναι που προκαλείται από τον συνολικό αριθμό των ατυχημάτων, που είναι τόσο υψηλές όσο 180.000 περιπτώσεις ανά έτος. Την ίδια στιγμή, είναι ο δεύτερος παράγοντας που προκαλεί το θάνατο στο χώρο εργασίας. Περίπου το 13%, του συνολικού αριθμού των ατυχημάτων κατέληξε 1.037 περιπτώσεις ανά έτος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δίνεται αρκετή προσοχή.

Φορέστε το φάσμα των υποδημάτων ασφαλείας

Σε γενικές γραμμές, οι εργαζόμενοι στα ακόλουθα περιβάλλοντα είναι υποχρεωμένοι να φορούν υποδήματα ασφαλείας: το περιβάλλον μπορεί να κολλήσει στο κάτω μέρος του ποδιού, λόγω πτώσης και το τροχαίο αντικειμένων, ή στην ηλεκτρομαγνητική έκθεσης· φέρουν κάποια βαριά αντικείμενα που μπορεί να πέσει (όπως αποσκευών, βαριά εργαλεία, κ.λπ.) πρέπει να φορούν υποδήματα ασφάλειας με επιπτώσεις ή επιπτώσεις προστασία? εργασίας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αιχμηρά αντικείμενα όπως καρφιά, βίδες, μεταλλικά αιχμηρά δακτυλίδια για ξύσιμο, κλπ. Στο έδαφος στο εργασιακό περιβάλλον, υπάρχουν συχνά κάποια βαριά αντικείμενα που είναι εύκολο να κυλήσει (μπορεί να κυλήσει πάνω από το πόδι), και είναι απαραίτητο να φοράτε παπούτσια αντι-συμπίεσης. Για το ειδικό επάγγελμα ηλεκτρικό εργαζομένων, πρέπει να εγκριθεί ειδικά. Τύποι βαρηκοΐα αγωγιμότητας ή μονωμένα υποδήματα.

Ταξινόμηση του αφθώδους τραυματισμών

Στην εργασία, η ζημιά του ποδιού μπορεί να συνοψιστεί στις ακόλουθες κατηγορίες: αντίκτυπος, αντίκτυπος - βαριά ή αιχμηρά αντικείμενα που υπάγονται στο πόδι μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ή παρακέντηση του ποδιού, όταν συγκρούονται με ένα άκαμπτο αντικείμενο, το κάταγμα ποδιού Α ενδέχεται επίσης να παρουσιαστεί. Ολίσθησης--όταν περπατούν στο πάτωμα με λάδι, νερό ή χημικών ουσιών, μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία στο ανθρώπινο σώμα. Οι ακόλουθες προφυλάξεις μπορεί να ληφθεί για τέτοια προβλήματα: κρατήσει το πάτωμα στεγνό, καθαρό μετά πετρελαίου, χημικών, κλπ. Δάπεδο? τοποθέτηση μαξιλάρια στο πάτωμα για να μειώσει ασφάλεια βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση. βελτιώνουν την προσοχή? να φοράτε μη ολισθηρά υποδήματα ασφαλείας.

Φυσικά, το πιο σημαντικό από αυτά φοράει παπούτσια ασφαλείας μη ολισθηρή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, φορώντας μόνο τα αντιολισθητικά παπούτσια μπορεί να μειώσει την πιθανότητα ατυχημάτων κατά το ήμισυ και τα κόστη.

Ηλεκτροπληξία - τυχαία επαφή με το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία, εγκαύματα, ή τρέμουλο ή σοκ. Φορώντας ειδικά αγώγιμο υποδήματα θα αποτρέψει αυτό το πρόβλημα.

Ζημία ακραίων θερμοκρασιών - σε εξαιρετικά ζεστό ή κρύο εργασίας όροι, το πόδι μπορεί να καίγεται ή να παγωμένους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φορούν ειδικά παπούτσια.

Προστατευτικά υποδήματα απαιτήσεις

Διαφορετικοί τύποι προστατευτικών υποδημάτων έχουν διαφορετικές λειτουργίες, αλλά οι βασικές απαιτήσεις είναι οι ίδιες. Προκειμένου να παρέχει την αποτελεσματική προστασία και ενθαρρύνει φορώντας, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις: πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και εθνικά πρότυπα, καλή προστασία? άνετο για να φορέσει? χαμηλού κόστους. Φυσικά, εύκολο να αγοράσει, την εμφάνιση και το όπως είναι επίσης οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τους φορώντας και εκλαΐκευση, αλλά την ασφάλεια και προστασία είναι οι πρώτοι.