Η διαφορά μεταξύ της σόλας από καουτσούκ και του κάτω μέρους της PU των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας

- Mar 25, 2019-

Για τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας και τα παπούτσια ασφαλείας, το μοναδικό υλικό καθορίζει το περιβάλλον και τη ζωή του.


Προς το παρόν, τα υλικά σόλας που χρησιμοποιούνται συνήθως στην αγορά είναι κυρίως καουτσούκ και PU, ενώ μερικά χρησιμοποιούν το κάτω μέρος τένοντα του βοείου κρέατος. Ωστόσο, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ και η εξωτερική σόλα PU είναι αρκετά διαφορετικές.


Ελαστική εξωτερική σόλα: Μπορεί να αντέξει σε 300 μοίρες υψηλή θερμοκρασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει ισχυρότερη αντοχή σε χημική διάβρωση και αντοχή στη φυσική φθορά, όπως παπούτσια ασφαλείας υψηλής αντοχής HRO (Heat Resistant Outsole)


Η εξωτερική σόλα PU: ελαφρύτερη και πιο άνετη, είναι ένα συνήθως χρησιμοποιούμενο υλικό σόλας, αλλά είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, χημική διάβρωση και αντοχή στη φθορά.


Λόγω των χαρακτηριστικών των δύο μοναδικών υλικών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά περιβάλλοντα με τη δομή των υποδημάτων ασφαλείας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της ασφάλειας των ανθρώπων.