Ο σωστός τρόπος να φορούν αντιστατικές μπότες (παπούτσια)

- Nov 20, 2018-

Λόγω των αναγκών του έργου του ορισμένες βιομηχανίες, είναι απαραίτητο να φορούν αντι-στατική παπούτσια, αλλά αντι-στατική παπούτσια δεν φοριούνται άνετα. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει τις σωστές φορώντας απαιτήσεις της αντι-στατική παπούτσια:


Κατ ' αρχάς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ταχεία εξάλειψη του στατικό ηλεκτρισμό που συσσωρεύεται από το ανθρώπινο σώμα, την αντίσταση του εδάφους κατά το χρόνο της κανονικής εργασίας πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 1.0 × 10 ^ 8 Ω?


Δεύτερη, αντι-στατική παπούτσια έχουν επίσης ορισμένες απαιτήσεις όταν φοράει, το κάτω μέρος του τα παπούτσια δεν μπορούν να μονωθούν με μονωτικό ακαθαρσίες, και την ίδια στιγμή αδιάβροχο και υγρασία-απόδειξη?


Τρίτον, δώστε προσοχή για την αποφυγή φοράει μονωμένα χοντρές κάλτσες και μονωτικά πέλματα, την ίδια στιγμή. Η αντίσταση των η αντι-στατική υποδήματα πρέπει να είναι της τάξης των 0,5 × 10 ^ 5 Ω σε 1.0 × 10 ^ 8 Ω. Η τιμή της αντίστασης του πέλματος πρέπει να μετριέται αφού φοράει για 200 ώρες για να εξασφαλίσει ότι η τιμή της αντίστασης του παπουτσιού είναι μέσα στην καθορισμένη περιοχή.


Όταν μετράτε την τιμή της αντίστασης, θα πρέπει να δίνετε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:


1. πρώτη θέση τη νέα βουλκανισμένο παπούτσια για περισσότερο από 24 ώρες και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε θερμοκρασία και υγρασία περιβάλλοντος απαιτείται για τη μέτρηση για περισσότερο από 2 ώρες, προκειμένου να μετρηθεί η περισσότερες τυποποιημένες απαντήσεις?


2. Συνδέστε το κύκλωμα, η εφαρμογή του παπουτσιού μέτρησης τάσης είναι 500±25V, η ηλεκτρική ενέργεια δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3 w και η επαφή μεταξύ του σώματος του παπουτσιού και τη μέτρηση ηλεκτρόδιο είναι καλό?


3. Ρυθμίστε την τάση εξόδου της πηγής τάσης στην τιμή που καθορίζεται από το αντι-στατική παπούτσια?


4. Όταν εκδοθεί η έκθεση, οι συνθήκες της δοκιμής από τα παπούτσια, όπως η θερμοκρασία και υγρασία, θα πρέπει να καταγράφονται ειλικρινά. Το μοντέλο και μέτρηση αποτελεσμάτων από τα παπούτσια πρέπει να συμπληρώνεται ειλικρίνεια.


Αντι-στατική παπούτσια μπορεί να εξαλείψει τη συσσώρευση της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα. Αντι-στατική παπούτσια είναι κατάλληλο για χρήση σε χώρους εργασίας, εύφλεκτο, όπως πρατηριούχους και υγροποιημένο αέριο πλήρωσης των εργαζομένων. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε ως μονωμένα παπούτσια? φορούν αντι-στατική παπούτσια δεν πρέπει να φορούν μονωμένο μαλλί χοντρές κάλτσες ή χρήση μονωμένων πάτους την ίδια στιγμή? αντι-στατική παπούτσια θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με το αντι-στατική ρούχα? αντι-στατική παπούτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για παπούτσι αντίσταση. Μόλις ελεγχθεί, αν η αντίσταση δεν είναι εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αντιστατικό παπούτσι.