Να ξέρετε, ανθεκτικό στα λάδια ασφάλεια παπούτσια

- Feb 04, 2019-

Πετρέλαιο είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα και βασικές ενεργειακές πηγές στον κόσμο, και αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό χημικών πρώτων υλών. Ως δεύτερος μεγαλύτερος καταναλωτής πετρελαίου στον κόσμο, η Κίνα χρειάζεται να εισαγάγετε μια μεγάλη ποσότητα από το αργό πετρέλαιο και εξευγενισμένο λάδι κάθε χρόνο και είναι αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Αυξάνεται ο αριθμός των πετροχημικών επιχειρήσεων στην Κίνα και διευρύνεται η κλίμακα. Την ίδια στιγμή, διάφορα είδη περιστατικά ασφαλείας συνέχισαν να συμβαίνουν, και ο αριθμός των ατυχημάτων και τον αριθμό των θανάτων έχουν αυξηθεί επίσης. Ως εκ τούτου, κατά πόσον πετροχημικές επιχειρήσεις μπορεί να διεξάγει ταυτόχρονα ασφαλή παραγωγή έργου ενώ η αύξηση της παραγωγικής ικανότητας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει την επιβίωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Με την ύπαρξη πολλών επικίνδυνων παραγόντων όπως η υψηλή θερμοκρασία, υψηλή πίεση, ευφλεκτότητας, εκρηκτικά, εύκολη δηλητηρίαση και διάβρωση, είναι δύσκολο να παραχθούν με ασφάλεια στην πετροχημική βιομηχανία. Στο παρόν, οι πετροχημικές επιχειρήσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ασφαλή παραγωγή εργαζόμενους, επιχειρήσεις εξερεύνησης πετρελαίου μεγάλης κλίμακας, πετρελαίου διύλισης επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων έλαια που διανέμονται σε όλη τη χώρα, και Sinopec αερίου σταθμούς, τα οποία έχουν εκδώσει διάφορα εργατικά ασφαλιστικά προϊόντα για τους υπαλλήλους τους. Παπούτσια ασφαλείας, ανθεκτικό στα λάδια και αντι-στατική ασφάλεια παπούτσια έχουν βασικά γίνει ένα από τα απαραίτητα εργατικά ασφαλιστικά προϊόντα για τους εργαζόμενους στην πετροχημική βιομηχανία. Τι είναι το ανθεκτικό στα λάδια ασφάλεια παπούτσια; Ποια είναι η προστασία μπορεί να το παίξει;


Ανθεκτικές του πετρελαίου ασφάλεια παπούτσια είναι υποδήματα ασφαλείας που υποβάλλονται σε ειδική επεξεργασία με λάδι και δέρμα στο επάνω μέρος. Χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου το έλαιο ή το έλαιο πιτσιλιές. Χρησιμοποιείται κυρίως σε πετρέλαιο, μηχανήματα, ηλεκτρική ενέργεια, καουτσούκ, τροφίμων, πετρελαίου και μεταφορά πετρελαίου και άλλη καθημερινή εργασία στη βιομηχανία πετρελαίου. Πολλά είδη εργασίας είναι συχνά εκτεθειμένοι σε λάδι. Επειδή ουσίες του πετρελαίου taint όχι μόνο το σώμα, την μακροχρόνια έκθεση σε πετρέλαιο και το lysate, μπορεί να προκαλέσει διάφορες ασθένειες του δέρματος μέσω της διείσδυσης του δέρματος και την πορεία της νόσου είναι μακρύ και δύσκολο να θεραπεύσει. Φορώντας ανθεκτικό στα λάδια ασφάλεια παπούτσια με καλή ποιότητα, μπορεί να μειώσει σημαντικά αυτή τη ζημιά.

Ανθεκτικές του πετρελαίου ασφάλεια παπούτσια πρέπει να καθαρίζονται με σαπουνόνερο σε χρόνο μετά τη χρήση. Μην Ενυδατώστε σε βραστό νερό ή αλκαλικό νερό, ή χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να τρίψετε. Ο σωστός τρόπος είναι να πλένουμε και το βάζουμε σε ένα αεριζόμενο μέρος να στεγνώσει και, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με λίγο ταλκ για να αποφύγετε, μπάρμπεκιου σε υψηλές θερμοκρασίες για την αποφυγή ζημιών.