Διαρθρωτική ιδέα των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας

- May 16, 2019-Η δομή των ανθεκτικών στην εργασία παπουτσιών παπουτσιών ανθεκτικών στις παπούτσια αποτελείται απλώς από την άνω, την επένδυση και τη σόλα. Σαν παπούτσια ασφαλείας με αντιδιαρρηκτικά παπούτσια, τα κεφάλια πρέπει να έχουν χαλύβδινο καπάκι. Προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο της λείανσης των ποδιών στο χαλύβδινο πώμα, υπάρχει συνήθως μια θήκη από χαλύβδινο κεφάλι για απομόνωση. Προστατευτικά υποδήματα κατά της διάτρησης τοποθετούνται επίσης στο κάτω μέρος του παπουτσιού για την προστασία του ποδιού. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες διαφορές στη δομή του στυλ των διαφόρων υποδημάτων ασφάλισης εργασίας.


Η δομή των υποδημάτων ασφαλείας είναι: πρώτον, το κάτω μέρος του πρώτου στρώματος, κοινώς γνωστό ως εξωτερική σόλα. Υπό κανονικές συνθήκες, τα πέλματα των παπουτσιών ασφαλείας είναι όλα μοναδικά αντιολισθητικά σχεδιασμένα, τα οποία έχουν αντιολισθητική, ανθεκτική στη φθορά και στρέψη. Είναι ένα χαρακτηριστικό. Εάν πρόκειται για παπούτσι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, η σόλα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υλικό ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία. Ο πυθμένας του πρώτου στρώματος είναι ο πυθμένας του δεύτερου στρώματος, γνωστός και ως μεσαία σόλα, που χρησιμεύει για την ανακούφιση της πίεσης στο πόδι και είναι κατάλληλη για μακροχρόνια φθορά και βελτιώνει την άνεση. Στο επάνω μέρος του δεύτερου στρώματος έχει σχεδιαστεί μια ξηρή μεσαία σόλα. Αν πρόκειται για παπούτσια ασφαλείας που προστατεύονται από διάτρηση, τοποθετείται μια χαλύβδινη μεσαία σόλα (χαλύβδινη πλάκα) μεταξύ της μεσαίας σόλας και της στεγνής μεσαίας σόλας. Πάνω από την εσωτερική σόλα. Ακόμη και με τη μικρή δομή της εσωτερικής σόλας, τα διαφορετικά παπούτσια ασφάλισης εργασίας και οι κατασκευαστές παπουτσιών προστασίας κατά της θλίψης είναι πιθανό να σχεδιάσουν διαφορετικές λύσεις για να επιτύχουν άνεση, αερισμό, αντιβακτηριακή, αποσμητικό, απορρόφηση κραδασμών κ.ο.κ. Η εξωτερική δομή είναι η ανώτερη επιφάνεια και η τιμή των διαφόρων υλικών είναι επίσης σχετικά μεγάλη, όπως το δέρμα από δέρμα αγελάδας, το δέρμα χοίρου, το δέρμα και ούτω καθεξής.


Οι περισσότεροι κατασκευαστές υποδημάτων ασφάλισης εργασίας επιλέγουν τώρα δέρμα για το πάνω μέρος. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές στο δέρμα αγελάδας, όπως το δέρμα αγελάδας, το δέρμα βουβάλου ή ιάκ, το αγελάδα κατοικίδιων ζώων ή το εισαγόμενο αγελάδα, το δέρμα πρώτης τάξης ή το δεύτερο στρώμα δέρματος. Η επένδυση είναι το πίσω μέρος του άνω μέρους και τα κοινά είναι η επένδυση της Canberra, η μη υφασμένη επένδυση, η επένδυση κατά της διάβρωσης κ.λπ., προκειμένου να βελτιωθεί η άνεση της φθοράς. Η ρίζα του παπουτσιού είναι συνήθως κατασκευασμένη από μαλακό αφρό ή ρολό σφουγγάρι ή ένα άνετο μαξιλάρι που προστατεύει τη φτέρνα, κυρίως για να αποτραπεί ο τραυματισμός της φτέρνας. Ορισμένα παπούτσια ασφαλείας για παπούτσια ανθεκτικά στη σκιά μπορούν να συνοδεύονται από εξαντλημένο σχεδιασμό, όπως αντανακλαστικές λωρίδες για νυχτερινή αντανάκλαση. Επιπλέον, τα συνήθη παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι τύπου δαντέλα, με κορδόνια από βαμβάκι και πόρπες με ταχεία παπούτσι, τα μάτια είναι διαφορετικά από χαλκό, αλουμίνιο και σίδηρο.