Μερικές γνώσεις σχετικά με τις μπότες πυρκαγιάς

- Oct 27, 2018-

Οι ειδικές απαιτήσεις είναι:

Κατ 'αρχάς, απαιτήσεις εμφάνιση 3C πιστοποίηση μπότες

1, το χρώμα των μπότες πυρκαγιάς θα πρέπει να είναι μαύρο και να έχει ένα γκολ.

2, οι μπότες πυρκαγιάς δεν πρέπει να έχουν ρυτίδες, φουσκάλες, ακαθαρσίες, φυσαλίδες αέρα, σκληρά σωματίδια πτύελα, κολλώδη σημάδια, βερνίκι και άλλες γρατζουνιές που είναι επιζήμιες για την εμφάνιση.

3, οι μπότες πυρκαγιάς και το πανί κάλυψης, το εσωτερικό ύφασμα και το εξωτερικό μαξιλαράκι στήριξης κατά της γρατσουνιάς θα πρέπει να είναι επίπεδη και δεν πρέπει να έχουν φαινόμενο κελύφους.

4, οι μπότες πυρκαγιάς δεν πρέπει να έχουν δόντια, έκρηξη, ανοικτό, κόλλα, παγετό, θείο και θείο.

5. Η ποιότητα εμφάνισης των προστατευτικών παπουτσιών πυρόσβεσης πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις των QB / T1002, QB / T1003 και QB / T1005 αντίστοιχα.

Δεύτερον, φυσικές και μηχανικές ιδιότητες

Οι φυσικές και μηχανικές ιδιότητες του άνω μέρους του καπακιού, του περιτυλίγματος και της εξωτερικής σόλας πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις πιστοποίησης 3c. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του σημείου 6.3

Αφού οι πυροστεγανές μπότες, τα περιφράγματα και τα υλικά εξωτερικής σόλας έχουν ελεγχθεί για αντοχή στο λάδι, η μεταβολή του όγκου πρέπει να κυμαίνεται από 2% 9 1 + 10% και η δοκιμή πρέπει να διενεργείται σύμφωνα με το 6.4.

Τρίτον, η αντοχή στη διάβρωση της μεταλλικής επένδυσης

Σε περίπτωση χρησιμοποίησης μεταλλικής προστατευτικής επένδυσης στην εσωτερική σόλα των μπότες πυρόσβεσης, η δοκιμή αντοχής στη διάβρωση του μεταλλικού παρεμβύσματος πρέπει να πραγματοποιείται χωρίς διάβρωση. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με το σημείο 6.6.

Τέταρτον, αντι-ακάρεα απόδοση

Μετά τη δοκιμή στατικής πίεσης και τη μάζα σφύρας κρούσης 23 kg και το ύψος πτώσης 300 mm, το ύψος του διακένου δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 15 mm. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με το σημείο 6.7.

Πέντε, αντιπαραγωγική απόδοση

Η αντοχή σε διάτρηση της εξωτερικής σόλας των μποτών πυρόσβεσης δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 1100Ν και η δοκιμή πρέπει να διενεργείται σύμφωνα με το σημείο 6.8.

Έξι, αντίσταση κοπής

Αφού οι ανθεκτικές στη φωτιά μπότες έχουν υποβληθεί στη δοκιμή αντι-κοπής, δεν πρέπει να κοπούν. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με το σημείο 6.9. ΕΝΑ

Επτά, απόδοση ηλεκτρικής μόνωσης

Η τάση διάσπασης των πυρομαχικών δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 5000V και το ρεύμα διαρροής πρέπει να είναι μικρότερο από 3mA. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με το σημείο 6.10.

Οκτώ, απόδοση θερμομόνωσης

Όταν η δοκιμή θερμικής μόνωσης πιστοποίησης πιστοποίησης πυρκαγιάς 3c θερμαίνεται για 30 λεπτά, η αύξηση της θερμοκρασίας της εσωτερικής επιφάνειας της σόλας δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 22C και η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 6,11.

Εννέα επιδόσεις διείσδυσης θερμότητας κατά της ακτινοβολίας

Η ροή θερμικής ακτινοβολίας των πυρομαχικών πυρκαγιάς είναι (10 ± 1) kW / m2. Μετά από 1 λεπτό ακτινοβόλησης, η άνοδος της εσωτερικής επιφάνειας δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 22 0 7C. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του σημείου 6.12.

Δέκα, αδιάβροχη απόδοση

Οι μπότες πυρκαγιάς δεν πρέπει να βλέπουν διήθηση νερού κατά τη διάρκεια της δοκιμής αδιάβροχου επιδόσεως. Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του σημείου 6.13.

XI, αντιολισθητική απόδοση

Όταν η δοκιμή αντιολισθητικής απόδοσης της δοκιμής πιστοποίησης 3C των πυρομαχικών, η αρχική γωνία ολίσθησης δεν είναι μικρότερη από 15 °, η δοκιμή πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με τις διατάξεις του σημείου 6.14.


Μέθοδος δοκιμής πιστοποίησης πιστοποίησης πυρομαχικών 3C

1. Ποιότητα εμφάνισης

Ο έλεγχος με οπτική επιθεώρηση πραγματοποιείται κυρίως και ο έλεγχος πραγματοποιείται μία προς μία. Για τα προβλήματα ποιότητας που δεν μπορούν να αποδειχθούν με μία μπότα πυρκαγιάς, θα πρέπει να ελέγχεται διπλά όταν είναι εξοπλισμένες οι μπότες.

2, επιθεώρηση ποιότητας

Μετρείται με κλίμακα βάρους με κλίμακα ζύγισης 0g 9 110000g και ακρίβεια όχι μικρότερη από 3.

3. Δοκιμή φυσικών και μηχανικών ιδιοτήτων

Προσδιορισμός των φυσικών και μηχανικών ιδιοτήτων των πυρομαχικών

Οι δοκιμές σωματικών και μηχανικών ιδιοτήτων των άνω μέρους των ελαστικών, των περιτυλιγμάτων και των εξωτερικών σιαλών από καουτσούκ πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με το GB / T2941

Η αντοχή σε σχίσιμο, η επιμήκυνση κατά τη θραύση και η μόνιμη παραμόρφωση του άνω μέρους του καουτσούκ, η περιτύλιξη και η εξωτερική σόλα καθορίζονται σύμφωνα με το GB / T528.

Η μείωση της φθοράς της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ καθορίζεται σύμφωνα με το GB / T1689.

Η σκληρότητα των άνω μέρους των καουτσούκ, των περιελίξεων και των εξωτερικών σόλας καθορίζεται σύμφωνα με το GB / T53.

Η θερμοκρασία ευθριπτότητας των επάνω, ελαστικών και εξωτερικών επενδύσεων από καουτσούκ καθορίζεται σύμφωνα με το GB / T1682.

Η δοκιμή γήρανσης του καυτού αέρα από τα επάνω μέρη, τα περιτυλίγματα και τα υλικά εξωτερικής επένδυσης από καουτσούκ πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με το σημείο 3.1 του GB / T3512.

Οι επιβραδυντικές της φλόγας ιδιότητες των καουτσούκ μπότες, του φράχτη και της εξωτερικής σόλας καθορίζονται σύμφωνα με το GB / Τ13488.

Η αντοχή πρόσφυσης των άνω μέρους, των περιτυλιγμάτων και των εξωτερικών επενδύσεων των καουτσούκ πρέπει να καθορίζεται σύμφωνα με το GB / T532.

Το πάχος του παπουτσιού μετράται με ένα μετρητή πάχους ή με ένα παχύρρευστο πάχος (ακρίβεια 0,02 mm).

Προσδιορισμός των φυσικών και μηχανικών ιδιοτήτων των προστατευτικών παπουτσιών πυρόσβεσης

Δείγματα δέρματος, μέρη και πινακίδες εκτελούνται σύμφωνα με το QB / T3812.1.

Ο κλιματισμός του δοκιμαστικού τεμαχίου για δοκιμή φυσικών ιδιοτήτων δέρματος πραγματοποιείται σύμφωνα με το QB / T3812.2

Η δοκιμή αντοχής εφελκυσμού δέρματος πραγματοποιείται σύμφωνα με το QB / T3812.5.

Το πάχος του δέρματος μετράται σύμφωνα με το QB / T3812.4.

Η δοκιμή αντοχής σε σχισίματα δέρματος πραγματοποιείται σύμφωνα με την προδιαγραφή QB / T3812.6.

4, δοκιμή αντίστασης λαδιού

Σύμφωνα με τις διατάξεις του GB / T1690, το δοκιμαστικό υγρό 1 # τυποποιημένο λάδι, η θερμοκρασία δοκιμής είναι (23 ± 2) ° C, ο χρόνος εμβάπτισης είναι 24 ώρες.

5, δοκιμή αντοχής σε οξύ και αλκάλια

Η αντίσταση σε οξέα και αλκάλια της πιστοποίησης των πυρομαχικών 3c προσδιορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της GB12019.

Η αντίσταση σε όξινα και αλκαλικά προστατευτικά προστατευτικά μπότες καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του GB12018.

6, δοκιμή αντοχής στη διάβρωση της μεταλλικής επένδυσης

Η δοκιμή διεξάγεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της GB12017.

7, δοκιμή επιδόσεων κατά της ακάρειας

Η δοκιμή διεξήχθη σύμφωνα με την HG3081.

Https://www.safttofootwear.com