Επιλογή, χρήση και συντήρηση των υποδημάτων ασφαλείας

- Oct 27, 2018-

Για την προστασία των ποδιών από ζημιές από πτώση αντικειμένων, κύλιση, αιχμηρά αντικείμενα, λιωμένο μέταλλο, θερμές επιφάνειες και ολισθηρές επιφάνειες, οι εργαζόμενοι πρέπει να χρησιμοποιούν κατάλληλα συστήματα συγκράτησης ποδιών, παπούτσια ασφαλείας ή μπότες ή γκέτες. Το καπάκι toe ενός παπουτσιού ασφαλείας πρέπει να έχει επαρκή λειτουργία για να αποτρέπει τη σύγκρουση βαρέων και αιχμηρών υλικών, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα.

Η αγορά υποδημάτων ασφαλείας είναι μια επένδυση που αποφεύγει την τεράστια δαπάνη για τραύματα που σχετίζονται με την εργασία. Η αγορά των υποδημάτων ασφαλείας είναι μια φροντίδα, το αφεντικό νοιάζεται για την ασφάλεια του έργου των εργαζομένων. Αγοράζοντας παπούτσια ασφαλείας είναι ένα κομμάτι προσεκτικής σκέψης, φορώντας παπούτσια ασφαλείας για να δώσετε στην οικογένειά σας ειρήνη.

Υπό κανονικές συνθήκες, τα παπούτσια ασφαλείας έχουν διάρκεια ζωής 1-2 χρόνια.

Σε υγρές συνθήκες, η διάρκεια ζωής των παπουτσιών ασφαλείας θα μειωθεί.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του σε νερό ή υγρό περιβάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να φυλάσσεται σε χώρο αεριζόμενο, ξηρό, αντι-ενζυμικό και ανθεκτικό στα ακάρεα.

Μετά από κάθε χρήση, τοποθετήστε τα παπούτσια σε ένα αεριζόμενο μέρος και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τη σκόνη με μια βούρτσα. Είναι συχνά κερωμένο στο δέρμα του παπουτσιού.

Αποθηκεύστε όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως, τη βροχή και την υγρασία. Αποφύγετε τις όξινες, αλκαλικές και διαβρωτικές ουσίες.

Https://www.safttofootwear.com