Δείτε την κατάσταση υγείας των ανθρώπων από το βαθμό φθοράς των πέλματος των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας

- Jan 14, 2019-

Ορισμένοι εργαζόμενοι φορούν προστατευτικά υποδήματα και είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στη φθορά και τη φτέρνα. Αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Τα παπούτσια φοριούνται και το κόστος των παπουτσιών είναι πολύ συνηθισμένο στη ζωή. Η φθορά των τακουνιών μπορεί να αντανακλά τη δύναμη των σόλων όταν περπατάμε. Ωστόσο, αν ένα ζευγάρι παπούτσια ασφάλισης εργασίας δεν μπορεί να φορεθεί σε 2-3 μήνες, δεν προκαλείται από τις επαγγελματικές συνήθειες, δηλαδή, τα πόδια είναι άρρωστα. Έτσι, θα δούμε έναν γιατρό δεν είναι μόνο για την εξέταση στα πόδια, αλλά και για τα παπούτσια. Όταν κάποιος περπατάει, η διαδρομή κίνησης της δύναμης ακολουθείται από τη φτέρνα, έπειτα από το εξωτερικό του ποδιού, μετά στο πέμπτο δάκτυλο και τελικά στον αντίχειρα. Η φτέρνα είναι το μεγαλύτερο σημείο εστίασης και το 40% διανέμεται στο κάτω μέρος της πτέρνας. Όταν η φτέρνα είναι στο έδαφος, το πίσω πόδι στρέφεται ελαφρά προς τα έξω και η εξωτερική πλευρά της φτέρνας αγγίζει το έδαφος προκαλώντας τη δύναμη αντίδρασης στο έδαφος να βρίσκεται στο εξωτερικό της φτέρνας. Γι 'αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να τρίβουν το τακούνι, ειδικά την εξωτερική πλευρά της φτέρνας. Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων λιώνει πάρα πολύ, ή ο βαθμός φθοράς είναι ασύμμετρος, είναι πιθανό η ασθένεια να έχει προκαλέσει εσφαλμένη στάση στο βάδισμα.


Εάν το εσωτερικό του τόξου της γλώσσας ασφάλισης εργασίας διαπιστωθεί ότι φοριέται ταχύτερα, είναι συνήθως επίπεδο. Το πόδι του "επίπεδου ποδιού" έχει μικρή ελαστικότητα, το τόξο του ποδιού καταρρέει και το κέντρο του ποδιού έρχεται απευθείας σε επαφή με το έδαφος και η εσωτερική πλευρά του τόξου είναι πιο πιθανό να φορέσει. Βαριά φθορά, ως επί το πλείστον λόγω υπερβολικών προβλημάτων τόξου ή ισχίου και γόνατος. Τα άτομα με συγγενή νωτιαία νόσο ή δυσπλασία ισχίου είναι πιο πιθανό να φορούν έξω από την πτέρνα. Όταν ένα άτομο με πόδι πτέρνας ή "εξωτερικά οκτώ πόδια" περπατά, το βάρος του σώματος θα είναι προκατειλημμένο προς το εσωτερικό του ποδιού, το οποίο επιδεινώνει αόρατα την φθορά στο εξωτερικό της φτέρνας. Η φτέρνα φοριέται στο εξωτερικό και είναι ενήμερη για τα "οκτώ πόδια πόδια". Ένα πρόσωπο με μια εικόνα οκτώ χαρακτήρων στη στάση του περπατήματος, μεγαλύτερη πίεση στο εξωτερικό του ποδιού, θα επιταχύνει τη φθορά της εξωτερικής πλευράς του τακουνιού των παπουτσιών ασφάλισης εργασίας. Το τόξο του ποδιού είναι πολύ ψηλό για να αλέσει την εξωτερική πλευρά του μπροστινού ποδιού και το πρόσωπο με το βαλούχο αντίχειρα συχνά αλέθει την εμπρός εσωτερική πλευρά. ενώ η συνολική φθορά της γλώσσας ασφάλισης εργασίας είναι ιδιαίτερα έντονη στο εμπρόσθιο μέρος, τα περισσότερα από τα οποία είναι τραχηλικά ή οσφυϊκά.


Τα δύο παπούτσια έχουν διαφορετικά επίπεδα φθοράς και μπορεί να είναι νευρολογικές ασθένειες ή πρόδρομοι εγκεφαλικών επεισοδίων. Πριν από το εγκεφαλικό επεισόδιο του εγκεφάλου ή όταν υπάρχει ασθένεια του νευρικού συστήματος, είναι συχνά ένα πόδι που σέρνει το άλλο πόδι για να περπατήσει. Επειδή τα δύο πόδια κινούνται διαφορετικά, ένα βήμα είναι συρόμενο, έτσι η μία πλευρά του βήματος φοριέται λίγο, και η πλευρά της οπισθέλκουσας φοριέται.


Οι κανονικοί άνθρωποι φορούν προστατευτικά υποδήματα, τα οποία βρίσκονται εντός της κανονικής κλίμακας μέσα σε μισό χρόνο αλέσεως και μερικές φορές η εξωτερική πλευρά φορά λίγο περισσότερο από την εσωτερική πλευρά. Υπό κανονικές συνθήκες, εάν τα νεοαποκτηθέντα παπούτσια ασφάλισης εργασίας φοριούνται μέσα σε μισή ίντσα φορά για μισό χρόνο, είναι γενικά φυσιολογικά και τα άτομα με ασθένεια των ποδιών θα φθαρούν τα πέλματα σε 2-3 μήνες. Ένα άτομο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ζευγάρια υποδήματα ασφάλισης εργασίας, και κάθε ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας δεν πρέπει να φοριέται για περισσότερο από 3 εβδομάδες.