Η ασφάλεια δεν είναι μικρή υπόθεση

- Dec 16, 2018-

Με τη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου κοινωνικού πολιτισμού, η συνειδητοποίηση της ανθρώπινης ασφάλειας θα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν τύχη στην πλευρά μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι μια οδυνηρή τιμή. Η τραγωδία που συνέβη δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να μειώσουμε την τραγωδία που θα συμβεί στο μέλλον. Από μια συναρπαστική περίπτωση, θα πρέπει να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη σημασία της προστασίας της ασφάλειας, επομένως για κάθε φορέα της βιομηχανίας Λέγεται ότι η ασφάλεια και η σοβαρή εργασία πρέπει να γίνονται στην εργασία, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας της εργασίας, τα παπούτσια ασφαλείας και τα κράνη ασφαλείας όπως απαιτείται για τη μείωση των ατυχημάτων.


Από την άποψη της ασφαλούς κατασκευής της κατασκευαστικής εταιρείας, η κατασκευή χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό χειριστών, οικοδομικών μηχανημάτων, οικοδομικών υλικών κ.λπ., σε περιορισμένο χώρο. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του κτιρίου, οι χειριστές του εργοταξίου θα μεταβούν από το έδαφος στο υπόγειο, πίσω στο έδαφος και στη συνέχεια στον ουρανό, συχνά στην ύπαιθρο και στις ψηλές θέσεις, μαζί με την κατασκευή του υπογείου, έργα από την ίδρυση-κύρια στέγη σώματος. Στο περιβάλλον διασταυρούμενης λειτουργίας, εάν δεν λειτουργείτε σωστά σύμφωνα με τους κανονισμούς και δεν φοράτε προστατευτικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως τα υποδήματα ασφαλείας, τα κράνη ασφαλείας, τα προστατευτικά γάντια κλπ., Η πιθανότητα ενός επικίνδυνου ατυχήματος είναι πολύ μεγάλο.


Οι πέντε κατηγορίες ατυχημάτων, όπως η πτώση, η κατάρρευση, το τεράστιο αντικείμενο, οι μηχανικές βλάβες και η ηλεκτροπληξία, ήταν υψηλά εδώ και πολλά χρόνια και είναι γνωστά ως "πέντε μεγάλες τραυματισμοί". Μόλις συμβεί ένα επικίνδυνο ατύχημα, δεν είναι μόνο ένα ατύχημα, αλλά και η ευτυχία μιας οικογένειας. Ως εκ τούτου, για τους κατασκευαστές στο εργοτάξιο, η ευθύνη για την ασφάλεια είναι βαρύτερη από τον ουρανό. Είναι απαραίτητο να βελτιώνουμε συνεχώς την ευαισθητοποίησή τους για την ασφάλεια και να δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του έργου, ακόμα και αν τα κορδόνια παπουτσιών ασφαλείας είναι στερεωμένα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την αποφυγή ατυχημάτων.


Προληπτικά μέτρα ασφαλείας δεν είναι μικρή υπόθεση, ακόμη και φοράει ένα ζευγάρι παπούτσια είναι πολύ ιδιαίτερη. Επιλέξτε ένα ζευγάρι κατάλληλα υποδήματα ασφαλείας, επιλέξτε λειτουργικά υποδήματα ασφαλείας ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας σας, μην φορέστε παντόφλες, απλά παπούτσια πανιών στο χώρο εργασίας και ακολουθήστε σωστά τις προδιαγραφές κατασκευής, που θα διασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία της εργασίας.