Ασφάλεια παπούτσια, προστατευτικά παπούτσια, steel προστασία, μέτρα προστασίας των ποδιών

- Nov 16, 2018-


Παπούτσια ασφαλείας είναι κοινώς ονομάζεται ασφάλιση παπούτσια εργασίας και παπούτσια ασφαλείας αναφέρονται γενικά αντι-smash παπούτσια και τα παπούτσια χάλυβα. Αυστηρά μιλώντας, παπούτσια ασφαλείας χωρίζονται σε προστατευτικό toe παπούτσια ασφαλείας, ασφάλεια των αντι-στατική παπούτσια, Ηλεκτρικά μονωτικά παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας υψηλής θερμοκρασίας, κ.λπ., αλλά τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ασφάλεια παπούτσια είναι toe Παπούτσια ασφάλεια προστασίας, δηλαδή τις πλημμύρες ελέγχου. Παπούτσια, επειδή το μέτωπο της αντι-χάρμα παπούτσια έχει γενικά ένα καπάκι toe χάλυβα, έτσι είναι επίσης κοινώς γνωστό ως χάλυβα-toed παπούτσια. Η συντήρηση των υποδημάτων ασφαλείας είναι βασικά το ίδιο με τη συντήρηση των απλών μόδα παπούτσια. Σκουπίστε συχνά, διατηρήσετε καθαρή, και συχνά χρησιμοποιούν βερνίκι παπουτσιών για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των υποδημάτων ασφαλείας.


Παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούν τυποποιημένες τα παπούτσια μας πετρέλαιο-απόδειξη για χρήση σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται λάδι ή πιτσίλισμα λαδιού? αδιάβροχα υποδήματα που χρησιμοποιούνται σε χώρους εργασίας όπου χρησιμοποιείται νερό ή πιτσίλισμα νερού? και ψυχρός-απόδειξη παπούτσια που χρησιμοποιούνται για μέσα προστασίας των ποδιών των εργαζομένων χαμηλής θερμοκρασίας προστατεύει από κρυοπαγήματα. Αντι-piercing παπούτσια που χρησιμοποιούνται για μέσα προστασίας των ποδιών για την πρόληψη μαχαιριές από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Η κύρια λειτουργία του αντι-χάρμα παπούτσια είναι για να αποτρέψετε την πτώση αντικειμένων να πληγώνει τα πόδια. Ο εμπρόσθιος επικεφαλής του παπουτσιού έχει ένα αντίκτυπο ανθεκτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία του χάλυβα παπούτσια είναι να αποτρέψει την καύση και τρυπώντας. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ορισμένη στατική πίεση και να αντέχουν σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες και δεν είναι εύφλεκτο. Αυτά τα παπούτσια είναι κατάλληλο για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν κάποιες ειδικές παπούτσι καλύπτει, όπως καμβά, αμίαντο και ταινία κάλυμμα από αλουμίνιο. Επιλογή και συντήρηση προστατευτικά παπούτσια επιλογή προστατευτικά παπούτσια θα πρέπει να βασίζεται στη φύση του περιβάλλον εργασίας και το βαθμό της επικινδυνότητας. Προστατευτικά παπούτσια πρέπει να έχουν ένα πιστοποιητικό προϊόν και προδιαγραφές προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες σύμφωνα με τους όρους που χρησιμοποιούνται πριν από τη χρήση, και η μέθοδος θα πρέπει να είναι σωστή.


Ειδικά προστατευτικά παπούτσια πρέπει να ελέγχεται και να καθαρίζεται μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνες και ξηρό μέρος.


Επιλογή και χρήση των προστατευτικών υποδημάτων


(1) Επιπλέον του τον κατάλληλο τύπο των προστατευτικών υποδημάτων, είναι σημαντικό να χωρέσει το πόδι και να είναι άνετο για να φορέσει. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το μέγεθος κατάλληλο παπούτσι.

(2) προστατευτικά παπούτσια πρέπει να έχουν ένα σχέδιο μη ολισθηρή, όχι μόνο να προστατεύσει τα πόδια των ανθρώπων από τον τραυματισμό, αλλά και να προλαμβάνονται τα ατυχήματα που προκαλούνται από τον φορέα εκμετάλλευσης να γλίστρησε.

(3) όλα τα είδη των προστατευτικά παπούτσια με διαφορετικές παραστάσεις πρέπει να πληρούν το τεχνικών δεικτών αντίστοιχο προστατευτικό απόδοσή τους, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι μελανιασμένο, τα πέλματα των ποδιών δεν είναι μαχαίρωσε και η μόνωση είναι απαραίτητη. Αλλά δεν είναι Παντοδύναμος υποδήματα ασφαλείας.

(4) προσεκτική επιθεώρηση ή δοκιμές πρέπει να διενεργούνται πριν από τη χρήση προστατευτικά παπούτσια. Σε επιχειρήσεις ηλεκτρικών και οξέων-βάσεων, κατεστραμμένα και ραγισμένα προστατευτικά παπούτσια είναι επικίνδυνα.

(5) τα προστατευτικά παπούτσια πρέπει να διατηρούνται σωστά μετά τη χρήση. Λαστιχένια παπούτσια πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή με απολυμαντικό και αποξηραμένα να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής.