Παπούτσια ασφαλείας παράμετροι επιδόσεων

- Oct 17, 2018-

Παπούτσια ασφαλείας παράμετροι επιδόσεων

 

Αντοχή σε κρούση Baotou

Διενεργείται η δοκιμή πρόσκρουσης με ένα σφυρί χάλυβα αντίκτυπο ενός καθορισμένου βάρους. Το ύψος του κενού κάτω από το καπάκι toe είναι μικρότερη από την καθορισμένη τιμή όταν το καπάκι toe υπόκειται σε κραδασμούς, και το piercing δεν εμφανίζουν οποιεσδήποτε ρωγμές διεισδυτική προς την κατεύθυνση του άξονα δοκιμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εθνικά πρότυπα έχουν διαφορετικούς κανονισμούς, το βάρος, προδιαγραφές, ύψος αντίκτυπο και κατασκευής της μηχανής δοκιμής. Της πραγματικής δοκιμής θα πρέπει να διακρίνεται.

Αντοχή σε διάτρηση

Η μηχανή δοκιμών είναι εξοπλισμένο με μια πλάκα πίεσης στον οποίο τοποθετείται το καρφί δοκιμής. Το καρφί δοκιμή είναι μια άκρη με μυτερή άκρη, και τη σκληρότητα των νυχιών κεφάλι πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 60HRC. Το μοναδικό δείγμα τοποθετείται στο σασί του μηχάνημα δοκιμών σε τέτοια θέση που το καρφί δοκιμής μπορεί να είναι τρυπημένα με την εξωτερική σόλα, και το καρφί δοκιμή διαπερνά το πέλμα με ταχύτητα 10 mm/min ± 3 mm/min, έως ότου ολοκληρωθεί η διείσδυση. Η μεγαλύτερη δύναμη. Τέσσερα σημεία που επιλέγονται για κάθε μοναδικό για έλεγχο (τουλάχιστον μία από τις οποίες είναι στο σημείο της φτέρνας), κάθε σημείο δεν είναι μικρότερη από 30 mm χώρια, και η απόσταση από την άκρη της σόλας είναι μεγαλύτερη από 10 mm. Στο κάτω μέρος του μπλοκ αντιολισθητικό πρέπει να τρυπηθούν μεταξύ του μπλοκ. Δύο από τα τέσσερα σημεία πρέπει να δοκιμάζονται μέσα σε 10-15 mm από την άκρη γραμμή στο κάτω μέρος του φυτού. Εάν η υγρασία επηρεάζει τα αποτελέσματα, το πέλμα πρέπει να βυθιστούν σε απιονισμένο νερό στους 20 ° C ± 2 ° C για 16 ± 1 h πριν από τη δοκιμή.

Αντιστατικά απόδοση

Μετά το δείγμα παπούτσι ρυθμίζεται σε ξηρή και υγρή ατμόσφαιρα, μπάλας καθαρό χάλυβα είναι γεμάτη μέσα στο παπούτσι και να τοποθετηθεί στη συσκευή καθετήρα μετάλλου, και οι δύο πρώτες καθετήρες και τρίτο καθετήρα μετράται χρησιμοποιώντας ένα προβλεπόμενο αντίσταση tester. Αντίσταση μεταξύ. Υπό κανονικές συνθήκες, αγώγιμη υποδήματα απαιτούν αντοχή δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από l00K ω? αντι-στατική παπούτσια απαιτούν αντίστασης πρέπει να είναι μεταξύ 100 K ohms και 100 M ohms.

Απόδοση θερμικής μόνωσης

Χρησιμοποιώντας το παπούτσι ως δείγμα, το θερμοηλεκτρικό ζεύγος ήταν τοποθετημένο στο κέντρο της περιοχής σύνδεσης σόλας και την μπάλα χάλυβα ήταν γεμάτο μέσα στο παπούτσι. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του λουτρού άμμο έως 150 ° C ± 5 ° C, βάλτε το παπούτσι για αυτό, κάνει την άμμο επαφή η εξωτερική σόλα του παπουτσιού, χρησιμοποιήστε τη συσκευή δοκιμής θερμοκρασίας που συνδέονται με το θερμοστοιχείο, καθορίζουν τη θερμοκρασία της εσωτερικής σόλας και την αντίστοιχη ώρα, δίνει το temp καμπύλη αύξησης θερμοκρ. Υπολογίστηκε η θερμοκρασία αυξήθηκε από 30 λεπτά μετά το δείγμα τοποθετήθηκε στην άμμο λουτρό. Μονωμένα παπούτσια απαιτούν γενικά μια αύξηση στη θερμοκρασία της επιφάνειας του εσωτερική κάτω από λιγότερο από 22 ° C.

Απόδοση τακούνι

Το όργανο δοκιμής έχει ένα φορτίο μέγιστη συμπίεση των 6000 N και είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή για την καταγραφή των χαρακτηριστικών φορτίου/παραμόρφωση. Το παπούτσι με τη φτέρνα τοποθετείται σε ένα πιάτο χάλυβα και τη διάτρηση δοκιμής τοποθετείται στην εσωτερική πλευρά του τμήματος τακούνι εναντίον της εσωτερικής σόλας. Το φορτίο εφαρμόζεται με ταχύτητα 10 mm/min ± 3 mm/min. Σχεδιάζεται η καμπύλη φορτίου/συμπίεσης και υπολογίζεται η απορροφούμενη ενέργεια E, εκφράζεται σε τζάουλ.

Αντιολισθητική απόδοση

Το πρότυπο αυτό ορίζει τον συντελεστή αντιολισθητικό πέλμα, αλλά καθορίζει το σχέδιο και τις προδιαγραφές του αντιολισθητικό μπλοκ, όπως το πάχος του πέλματος, το ύψος του το μπλοκ μη ολισθηρή, και η απόσταση από την άκρη του πέλματος.

Οξύ και αλκαλίων αντίσταση

Κατάλληλο για επιμετάλλωσης, πάστωμα, ηλεκτρόλυση, εκκαθάριση, χημικές επιχειρήσεις, κλπ. Σημείωση: Οξέος και των αλκαλικών ανθεκτικά παπούτσια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε οξύ και αλκαλίων εργασίας περιοχές με χαμηλή συγκέντρωση? Αποφύγετε την επαφή με υψηλές θερμοκρασίες, απότομη βλάβες άνω ή αποκλειστική διαρροής? Εφαρμόστε νερό για να πλύνετε το οξύ και αλκαλίων υγρό για τα παπούτσια μετά από φορώντας, τότε επιτρέπει να στεγνώσει και να αποφευχθεί η άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή στέγνωμα.

1. σκληρότητα αλλαγή (IRHD) θειικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ και υδροξείδιο του νατρίου △H = ±10. (Το αποτέλεσμα της δοκιμής είναι + 6, + 4, + 3, σύμφωνα με το πρότυπο)

2, μεταβολή ποιότητας (%), θειικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ, υδροξείδιο του νατρίου △ m = ± 2 (τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι + 0.6, + 0.5, + 0.6, σύμφωνα με το πρότυπο).

3. εφελκυσμού (%) Η αλλαγή σε εφελκυσμό θειικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ και υδροξείδιο του νατρίου είναι μειωμένη κατά λιγότερο από 15 (τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι -6, -8, -4, σύμφωνα με το πρότυπο).

4. η επιμήκυνση κατά τη θραύση (%) Η αλλαγή του θειικού οξέος, υδροχλωρικό οξύ και υδροξείδιο του νατρίου δεν υπερβαίνει ±20 (τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι -8, -5, -4, σύμφωνα με το πρότυπο).