Εθνικό πρότυπο παπούτσια ασφαλείας

- Oct 16, 2018-

Παπούτσια ασφαλείας εθνικά πρότυπα
Κίνα
Το τρέχον πρότυπο παπούτσια κινεζική ασφάλεια είναι GB21148-2007, και η κινεζική ασφάλεια παπούτσια πρότυπο διατυπώνεται ουσιαστικά σε σχέση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Λείες παπουτσιών ασφάλειας δέρματος GB4014-83? GB7054-86 λαστιχένιες μπότες επιφάνειας αντι-smash ασφάλεια.
Προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υψηλής προστιθέμενης αξίας υποδήματα. Η διαδικασία παραγωγής των προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας έχει υψηλές απαιτήσεις σε πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικές ύλες, μηχανολογικό εξοπλισμό, κ.λπ. Προς το παρόν, πολλά εγχώρια υποδήματα με συγκεκριμένη κλίμακα και ποιότητες επιχειρήσεις έχουν στρέψει την προσοχή τους να προστασίας υποδήματα ασφαλείας, ένα τμήμα της αγοράς που έχει καταλήφθουν από τις ανεπτυγμένες χώρες.
Ευρώπη
Ευρωπαϊκό πρότυπο EN345 «Ειδική ασφάλεια, προστασία και παπούτσια εργασίας «αυτό ευρωπαϊκό πρότυπο αναπτύχθηκε από τεχνική επιτροπή CEN/TC61 για την «Προστασία των ποδιών και τα πόδια» και της Γραμματείας διαχειρίζεται BSI. Αυτό το πρότυπο καθορίζει οι διαρθρωτικοί δείκτες σχεδίαση και απόδοση ασφάλεια παπούτσια, όπως παπούτσια, το πάνω μέρος, παπούτσια, γλώσσες, πάτος και σόλα. Οι μέθοδοι δοκιμής για κάθε στοιχείο που καθορίζεται στο πρότυπο είναι παρόμοια με άλλα παρόμοια πρότυπα, και η αρχή της μεθόδου είναι επίσης ισχύει γενικά για τα περισσότερα υποδήματα ασφαλείας.
Ηνωμένες Πολιτείες
(ANSI-Z41-1991) Υποδήματα ασφάλειας με καλύμματα προστατευτικά toe μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις τύπους ανάλογα με την αντίσταση του παπουτσιού για συμπίεση και τον αντίκτυπο.