Παπούτσια ασφαλείας

- Jan 19, 2019-

Τα υποδήματα ασφαλείας έχουν προστατευτικά χαρακτηριστικά. Προκειμένου να προστατευθεί ο χρήστης από τυχαίους τραυματισμούς, ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης καθορίζει διαφορετικές έννοιες και πρότυπα για υποδήματα ασφαλείας, προστατευτικά υποδήματα και επαγγελματικά παπούτσια. Οι διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικά πρότυπα και προδιαγραφές για τα παπούτσια ασφαλείας.


Τα παπούτσια ασφαλείας έχουν κυρίως τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:


1. Εκτός από τον τύπο εξοπλισμού που παρέχεται σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας, τα παπούτσια ασφαλείας μπορούν επίσης να φορεθούν και να προσαρμοστούν, πράγμα που μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την πρόσκρουση της κρούσης χωρίς κόπωση.


2. Τα υποδήματα ασφαλείας έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, το οποίο όχι μόνο προστατεύει το ανθρώπινο πόδι από τραυματισμούς, αλλά επίσης εμποδίζει τον οδηγό να γλιστρήσει και να προκαλέσει ατύχημα.


3, μια ποικιλία από διαφορετικά παπούτσια ασφαλείας επιδόσεις, έχουν τους δικούς τους τεχνικούς δείκτες προστατευτικής απόδοσης, όπως τα δάκτυλα δεν είναι μελανιασμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν είναι μαχαίρι, μονωμένα και αγώγιμες απαιτήσεις. Αλλά τα προστατευτικά παπούτσια δεν είναι παντοδύναμα.


4, τα γενικά υποδήματα ασφαλείας έχουν μια καλή αναπνοή, δεν θα υπάρχει φαινόταν βαρετό πόδια, η σύγκριση οδηγεί σε στερεότυπα, δεν θα υπάρξει παραμόρφωση.