Μέθοδοι ταξινόμησης και συντήρησης των υποδημάτων ασφαλείας

- Mar 11, 2019-

Με την εξέλιξη της οικιακής τεχνολογίας κατασκευής υποδημάτων και των συνεχών αλλαγών στα υλικά παπουτσιών παγκοσμίως, η ποικιλία των υποδημάτων ασφαλείας έχει σταδιακά γίνει πιο εξελιγμένη και διαφοροποιημένη.


Τα παπούτσια ασφαλείας χωρίζονται σε παπούτσια ασφαλείας και προστατευτικά υποδήματα, τα οποία αναφέρονται σε υποδήματα που προστατεύουν τα πόδια και τα μοσχάρια από την αποφυγή προβλέψιμων τραυματισμών σε διαφορετικούς χώρους εργασίας.


Τα υποδήματα προστασίας από την ασφάλεια είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, υψηλής προστιθέμενης αξίας υποδημάτων. Η παραγωγή προστατευτικών υποδημάτων έχει υψηλές απαιτήσεις για πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικά υλικά και εξοπλισμό παραγωγής.


Οι μέθοδοι σχεδιασμού και οι τεχνικές απαιτήσεις των οικιακών υποδημάτων ασφαλείας αρχίζουν σταδιακά να ευθυγραμμίζονται με τις ξένες χώρες. Τα πρότυπα κινεζικών υποδημάτων ασφαλείας διαμορφώνονται με αναφορά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το ισχύον πρότυπο για τα κινέζικα παπούτσια ασφαλείας είναι το GB21148-2007.


Δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας GB4014-83; αντιολισθητικές μπότες ασφαλείας για το πρόσωπο από καουτσούκ GB7054-86.


Το ευρωπαϊκό πρότυπο αναπτύσσεται από την τεχνική επιτροπή CEN / TC61 για την προστασία των ποδιών και των ποδιών και η γραμματεία προεδρεύεται από την BSI. Ευρωπαϊκό πρότυπο EN345 "Ειδικά παπούτσια ασφάλειας, προστασίας και εργασίας". Το πρότυπο είναι ασφαλές


Οι δείκτες δομής και απόδοσης του σχεδιασμού μοντέλου παπουτσιών, ολόκληρο το παπούτσι, τα εσωτερικά και εξωτερικά πέλματα, η ανώτερη επιφάνεια καθορίζονται.


Υποδήματα ασφαλείας για τον έλεγχο πλημμυρών

Η εσωτερική επένδυση των προστατευτικών παπουτσιών προστασίας των δακτύλων είναι ένα χαλύβδινο κάλυμμα toe, το οποίο έχει την αντίσταση στη στατική πίεση και την αντοχή στην κρούση, στη διάβρωση και αντι-ακάρεα. Είναι κατάλληλο για βαριές βιομηχανίες όπως η εξόρυξη και η κατασκευή, και προστατεύει το δάχτυλο του ποδιού.


Ανθεκτικά παπούτσια ασφαλείας

Τα υποδήματα προστασίας από διάτρηση προστατεύουν τις σόλες από αιχμηρές αιχμές και μπορούν να αντέξουν μια δύναμη διείσδυσης 1100Ν. Είναι κατάλληλα για πυροπροστασία, δασοκομία, μηχανήματα και άλλες βιομηχανίες.


Αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας

Παράγεται σύμφωνα με το πρότυπο GB4385-1995 και είναι κατάλληλο για πετρέλαιο και αεροπορία για την αποφυγή εύφλεκτων και εκρηκτικών ατυχημάτων που προκαλούνται από στατικό ηλεκτρισμό.


Λειτουργικά υποδήματα ασφαλείας ανθεκτικά στο λάδι

Σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμής αντίστασης πετρελαίου, η αύξηση του όγκου είναι ≥12%. Εάν μειωθεί ο όγκος, η ποσότητα μείωσης είναι ≥ 0,5% του αρχικού όγκου ή η σκληρότητα αυξάνεται κατά> 10, η οποία είναι κατάλληλη για πετρελαϊκές και άλλες βιομηχανίες.


Υποδήματα ασφαλείας με οξέα και αλκάλια

Κατάλληλο για πετρέλαιο, χημικά, κλπ.


Προφυλάξεις:


1. Τα δερμάτινα υποδήματα ανθεκτικά στο οξύ είναι κατάλληλα για όξινες και αλκαλικές τοποθεσίες με χαμηλή συγκέντρωση.


2. Αποφύγετε την υψηλή θερμοκρασία, απότομη ζημιά στην άνω και μοναδική διαρροή.


3. Μετά το πλύσιμο, ξεπλύνετε το νερό και τα αλκάλια στα παπούτσια με νερό και αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως ή το στέγνωμα κατά την ξήρανση.


Τα υποδήματα ασφαλείας έχουν καλή απόδοση εξαερισμού, αντιστατικά, ανθεκτικά στη φθορά, αντιολισθητικά και άλλα χαρακτηριστικά, άνετα να φορούν και δεν επηρεάζουν τις καθημερινές εργασίες εργασίας.


Συντήρηση

Τα υποδήματα ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιούνται και να συντηρούνται σωστά. Οι προφυλάξεις είναι οι εξής:


1. Καθαρίστε τακτικά παπούτσια ασφαλείας, μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ως απορρυπαντικά.


2. Καθαρίστε τακτικά τις σόλες για να αποφύγετε τη συσσώρευση βρωμιάς, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την αγωγιμότητα ή την αντιστατική επίδραση από τη βρωμιά και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή.


3. Μην τροποποιείτε αυθαίρετα την κατασκευή υποδημάτων ασφαλείας. Τυχαίες τροποποιήσεις ενδέχεται να επηρεάσουν τον δείκτη ασφαλείας των παπουτσιών ασφαλείας.


4. Τα παπούτσια ασφαλείας πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο.Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα προστατευτικά παπούτσια είναι παπούτσια ασφαλείας. Σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα της Κίνας, τα παπούτσια ασφαλείας και τα προστατευτικά παπούτσια είναι δύο διαφορετικά πρότυπα. Το εθνικό πρότυπο GB21148-2007 για παπούτσια ασφαλείας και το εθνικό πρότυπο GB21147-2007 για προστατευτικά υποδήματα.


Τα παπούτσια ασφαλείας είναι παπούτσια ασφαλείας υψηλής ποιότητας και υψηλού επιπέδου.