Υποδείξεις υλικού παπουτσιών ασφαλείας (μπότες)

- Mar 06, 2019-


Nuba δέρμα Αγγλικό όνομα nubuck, επίσης γνωστό ως αλέθεται noodle αγελάδα ή Niu Ba Ge. Το δέρμα Niu Ba είναι ένα υγρό PU. Ο πολτός PU σχηματίζει όρθια κελιά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σκλήρυνσης και έχει αφράτο άγγιγμα μετά από λείανση επιφάνειας. Λόγω των ορθίων κυττάρων του, ονομάζεται "Nurba" - NUBUCK. ονομάζεται επίσης "άμμος-δέρμα" επειδή πρέπει να γείωση. Λόγω της μοναδικής της αφής, ονομάζεται επίσης "faux σουέτ". . Niu Ba Ge αφής έχει μια αίσθηση σουέτ, το δέρμα είναι παχύ και μαλακό, το χρώμα της επιφάνειας, χνούδι, υφή του δέρματος φυσικά, δεν δίνουν προσοχή στην συμμετρία και τη συνέπεια, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε ύφασμα παπούτσια. Κρατήστε μακριά από διαβρωτικά και λιπαρά αντικείμενα, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να καλύψετε απαλά τη σκόνη, τη λάσπη, κλπ., Και στη συνέχεια σκουπίστε την κηλίδα με μια ημι-ξηρή πετσέτα. Το ίδιο χρώμα ματ παράγοντας φροντίδας είναι τεχνητή λείανση, η οποία μοιάζει λίγο σαν αντι δέρμα, αλλά σχετικά επίπεδη


Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να διαβάσετε μερικές γνώσεις σχετικά με το δέρμα: Πρώτον, η ταξινόμηση του δέρματος: κυρίως διαιρείται σε φυσικό δέρμα και υποκατάστατο δέρμα.


Δεύτερον, τα γενικά χαρακτηριστικά του δέρματος:


(1) Φυσικό δέρμα: δέρμα αγελάδας, δέρμα προβάτου, δέρμα χοίρου, διάφορα δέρματα, δέρμα ξυρίσματος κ.λπ.


1, αγελάδα


(1) Κίτρινο αγελάδα: Οι πόροι είναι μικρές και ρηχές, κατανεμημένες σε κυκλική μορφή, ομοιόμορφες και σφιχτές, και οι πόροι είναι ίσιοι και εκτείνονται προς τα μέσα. Το χέρι είναι γεμάτο, λεία, φωτεινό, απαλό, λεπτό, στερεό και ελαστικό. (μπορεί να χωριστεί σε έξι στρώματα)


(2) Buffalo: Τα μαλλιά είναι λεπτές, η ρίζα των μαλλιών είναι παχιά και βαθιά, το δέρμα είναι παχύ, η δερμάτινη επιφάνεια είναι τραχιά και η υφή είναι κακή. Γενικά χρησιμοποιείται για σόλες.


2, δέρμα προβάτου


(1) Γούνα: Η επιφάνεια του δέρματος είναι ημικυκλική, με 2 έως 4 οπές τοποθετημένες στο τόξο, που περιβάλλεται από μεγάλο αριθμό λεπτών πορωδών βλημάτων και οι πόροι είναι διατεταγμένοι σε κλίμακα ψαριών και το χέρι είναι πλούσιο σε εκτατότητα;


(2) Sheepskin: Η επιφάνεια δερμάτων είναι λεία και λεία, το δέρμα είναι λεπτό, οι πόροι είναι μικρές και το σχήμα είναι επίπεδο και στρογγυλό. Αποτελείται από διάφορους πόρους, οι οποίοι είναι διατεταγμένοι σε σειρές και σειρές. Το χρώμα είναι ομοιόμορφο και ομοιόμορφο, και το δέρμα είναι γεμάτο, απαλό και τεντώσιμο. Καθαρό, μη λιπαρό, αλλά χαμηλής αντοχής.


3, δέρμα χοίρου: ακατέργαστο δέρμα, υπάρχουν προφανείς πόροι, τριγωνική διάταξη, κακή ελαστικότητα, κακή αισθητική επίδραση, ανθεκτικό, ισχυρό.


4, διάφορα δέρματα (δέρμα αλόγου, σουέτ, κλπ.): Ελαφρώς παρόμοια με το δέρμα από δέρμα αγελάδας, οι πόροι είναι οβάλ, οι πόροι είναι ρηχό, δεν είναι προφανές, η επιφάνεια των κόκκων είναι λεπτότερη από την αγελάδα, στο δέρμα, που δείχνει τα βουνά Το σχήμα είναι κανονικά διατεταγμένο, η δερμάτινη επιφάνεια είναι μαλακή και χαλαρή, το χρώμα είναι αμυδρή και η φωτεινότητα δεν είναι τόσο καλή όσο και η αγελάδα.


5, δέρμα ξυρίσματος: δέρμα, δέρμα αλόγου, σουέτ και άλλα δερμάτινα τροποποιημένα, χωρίς πρωτότυπα χαρακτηριστικά, αλλά το χρώμα είναι ομοιόμορφο, όμορφο, μαλακό, αλλά οι πόροι έχουν ρωγμές.


(2) Αναπληρωματικό δέρμα:


1. Ανακυκλωμένο δέρμα: Κατασκευάζεται με θρυμματισμό των απορριμμάτων και αποκομμάτων δέρματος σε ινώδη, προσθήκη συνδετικού φυτικού φυτικού υλικού και διάφορων παραγόντων σύνθεσης, συμπιέσεως και μορφοποίησης. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα πάνινα παπούτσια και τις ζώνες. Δεδομένου ότι οι πρώτες ύλες για την παραγωγή ανακυκλωμένου δέρματος είναι κατά κύριο λόγο απόβλητα από φυσικό δέρμα, το ανακυκλωμένο δέρμα έχει κάποια απορροφητικότητα υγρασίας, διαπερατότητα σε νερό και διαπερατότητα σε αέρια, έχει επίσης κάποια θερμική αντοχή, αντοχή στη φθορά και ελαστικότητα, αλλά η αντοχή είναι μικρή η ιδιοκτησία είναι κακή.


2, τεχνητό δέρμα: συνθετική ρητίνη βασισμένη σε υφασμάτινα ή πλεκτά υλικά, είναι ένα δερμάτινο προϊόν, το υλικό επικάλυψης είναι κυρίως ρητίνη PVC, η στιλπνότητα είναι λαμπερή, το χρώμα είναι φωτεινό και ποικίλο και η επιφάνεια δεν έχει ίχνη γρατζουνιών. Η απομίμηση δέρματος προβάτου μοιάζει με δέρμα προβάτου και φαίνεται απαλή χωρίς πόρους.


3. Συνθετικό δέρμα: Είναι κατασκευασμένο από μη υφαντό ύφασμα ως βάση και επικαλύπτεται με νέο υλικό ρητίνης. Είναι πολύ υγροσκοπικό και αναπνεύσιμο. Η επίστρωση είναι ένας νέος τύπος πολυουρεθάνης. Έχει καλή αίσθηση χεριών, ανθεκτικότητα στη φθορά, αντοχή σε κάμψη και αντοχή καλύτερη από τεχνητό δέρμα.


4, δέρμα PU: (επίστρωση δέρμα Gao) είναι ισχυρή, μπορεί να πιέζεται από μια ποικιλία μοτίβων, φωτεινό και όμορφο, αλλά κακή υγροσκοπικότητα, κακή θερμοκρασία, κακή δάκρυ, εύκολο να επεκταθεί όταν τομή, αλλά ομοιόμορφη ποιότητα Και η επιφάνεια δεν είναι παραμορφωμένο, όχι ωίδιο, και έχει κάποια αντίσταση σε νερό και διαλύτη.


Τρίτον, τα πρότυπα ποιότητας των διαφόρων δερμάτινων προϊόντων πρέπει να πληρούν


Κολλητικά παπούτσια: δερμάτινα σανδάλια QB / T1002-97: QB / T2307-97


Δερμάτινα ρούχα: QB / T1615-97 πίσω τσάντα: QB / T1333-97


Χαρτοφύλακας: δερμάτινη ταινία QB / T2277-96: QB / T1618-92


Δερμάτινη θήκη: Δερμάτινα γάντια QB / T1619-92: QB / T1584-92


Παπούτσια ταξιδιού: QB / T1507-94


Τέταρτον, το λογότυπο από δέρμα


1. Έννοια: αναφέρεται στο εμπορικό σήμα που καταχωρήθηκε από την Ένωση Βιομηχανίας Δέρματος της Κίνας στην κρατική διοίκηση Βιομηχανίας και Εμπορίου, η οποία αποτελεί ειδικό σήμα για προϊόντα από φυσικό δέρμα.


2, που σημαίνει


(1) Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό δέρμα.


(2) Τα προϊόντα είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας μεσαίας και υψηλής ποιότητας. Εκτός από τη συμμόρφωση με τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και τα εθνικά πρότυπα, τα προϊόντα πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τις σχετικές διατάξεις του τεχνικού εγχειριδίου για το λογότυπο του δέρματος.


(3) Η επιχείρηση παραγωγής διαθέτει ένα καλό σύστημα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.


Εάν δεν χρησιμοποιείτε δερμάτινα προϊόντα, δεν μπορείτε να φορέσετε το λογότυπο από δέρμα. Αν θέλετε να φορέσετε το λογότυπο από δέρμα, πρέπει να περάσετε από την αυστηρή εξέταση της Ένωσης Βιομηχανίας Δέρματος της Κίνας. Μετά την έγκριση, μπορείτε να το κρεμάσετε.


3. Pattern: Το σήμα κατατεθέν του δερμάτινου λογότυπου είναι ένα σχέδιο καλλιτεχνικής παραμόρφωσης που αποτελείται από ένα ολόκληρο πρόβατο, ένα ζευγάρι κέρατα και ένα σχήμα δέρματος. Το γενικό σχέδιο είναι ένα κυκλικό τύμπανο. Το κέντρο του σχεδίου έχει τρία γράμματα GLP. Είναι η σύντμηση του δερμάτινου προϊόντος. Το χρώμα του κύριου σώματος του σχεδίου είναι μαύρο σε λευκό και μόνο τα τρία γράμματα είναι κόκκινα. Η έννοια του προτύπου: τα βοοειδή, τα πρόβατα και οι χοίροι είναι τα τρία κύρια φυσικά δερμάτινα υλικά των δερμάτινων προϊόντων. Το σχέδιο είναι ένα κυκλικό τύμπανο. Από τη μία πλευρά, συμβολίζει τον κύριο εξοπλισμό επεξεργασίας της βιομηχανίας μαυρίσματος. Από την άλλη πλευρά, συμβολίζει τη βιομηχανία δέρματος να προωθείται. ανάπτυξη του.


4, δερμάτινα σήματα: δερμάτινα σήματα είναι το μόνο λογότυπο των δερμάτινων προϊόντων λογότυπων, δερμάτινα προϊόντα ετικέτα με δερμάτινα πινακίδες, που δείχνουν ότι αυτό το προϊόν είναι ένα προϊόν δερμάτινο λογότυπο. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μόνο την εξυπηρέτηση μετά την πώληση των διανομέων, των κατασκευαστών και της Ένωσης Βιομηχανίας Δέρματος της Κίνας εάν αγοράζουν δερμάτινα προϊόντα με δερμάτινα λογότυπα.


5, δερμάτινα λογότυπα σημάδια προδιαγραφές:


Ο τύπος A είναι 3,5CM × 5CM, ο οποίος χρησιμοποιείται γενικά για δερμάτινα υποδήματα και μικρά δερμάτινα είδη.


Ο τύπος Β είναι 7CM × 5CM, ο οποίος χρησιμοποιείται γενικά για δερμάτινα ενδύματα και μεγάλα δερμάτινα είδη.


Δερμάτινη πινακίδα τύπου βιβλίου: το εξώφυλλο εκτυπώνεται με το λογότυπο του δερμάτινου λογότυπου, το κάλυμμα και το πίσω κάλυμμα έχουν μπλε αποχρώσεις κατά της απομίμησης και το δεύτερο και το τρίτο αντίστοιχα εισάγουν την τεχνολογία κατά της παραποίησης του δερμάτινου λογότυπου. Πώς μπορούν οι καταναλωτές να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματα και το δέρμα τους με το λογότυπο από δέρμα; Γραφείο τηλεφωνικού κέντρου διαχείρισης σημάτων.


6. Για την καταπολέμηση της παραποίησης / απομίμησης, η σήμανση δερμάτων έχει υιοθετήσει τα ακόλουθα μέτρα κατά της παραποίησης / απομίμησης: ταυτόχρονα, εκτυπώνεται με δύο τεχνολογίες κατά της παραποίησης / απομίμησης: φθορισμού και λέιζερ. τα σήματα τυπώνονται από δύο εργοστάσια και στη συνέχεια συντίθενται σε γνήσια προϊόντα. υπάρχουν έξι στο μπροστινό και πίσω μέρος του σημείου. Μέτρα μυστικότητας. Ο ευκολότερος τρόπος να το αναγνωρίσετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα UV (αναγνωριστικό εισιτηρίου) για να φωτίσετε το μπροστινό μέρος του σημείου και θα εμφανιστούν οι λέξεις "δέρμα" και "H Q". Ο αριθμός κάτω από την πίσω πλευρά του σημείου αλλάζει από ανοιχτό κόκκινο σε κίτρινο κάτω από υπεριώδες φως. Τα άλλα τέσσερα μέτρα ασφάλειας δεν ανακοινώνονται και θα χρησιμοποιηθούν ως βάση για την εξακρίβωση της γνησιότητας.


5. Suede: Το δέρμα των ζώων ονομάζεται "裘" μετά από επεξεργασία και ονομάζεται συλλογικά "δέρμα".


Έκτον, δερμάτινα υποδήματα:


(1) Πρότυπα ποιότητας για δερμάτινα υποδήματα: Τα γενικά δερμάτινα παπούτσια πρέπει να είναι όμορφα σε εμφάνιση, ανθεκτικά και άνετα να φορούν και να πληρούν τις απαιτήσεις του φωτός, μαλακά, φωτεινά και καθαρά.


Οι ειδικές απαιτήσεις για την ποιότητα των δερμάτινων υποδημάτων πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από τρεις πτυχές: ποιότητα δέρματος, κατασκευή παπουτσιών και πρότυπο ραπτικής. Οι γενικές απαιτήσεις για την ποιότητα των δερμάτινων υποδημάτων είναι: το δέρμα του μπροστινού (κεφαλή) πρέπει να είναι καλύτερο από την πλάτη (καβούρια), και δεν πρέπει να υπάρχουν εμφανείς ουλές. η εξωτερική πτέρυγα πρέπει να είναι καλύτερη από την εσωτερική πτέρυγα. η φτέρνα πρέπει να έχει κάμψη σε σχήμα χήνας. Το δυναμικό, με τη βοήθεια των υψηλών και χαμηλών, δεν πόνο κάρτα και τα οστά? το άνω μέρος, τα παπούτσια κρατούν καθαρά, δεν λουλούδια μαχαίρι, λιπαρό, λεκέδες και ποιοτικές ζημιές, το κάτω μέρος του παπουτσιού είναι επίπεδη, χωρίς εκτεθειμένες άκρες των νυχιών.


(2) Επιθεώρηση δερμάτινων υποδημάτων: Όταν η λιανική μονάδα πωλεί δερμάτινα υποδήματα κατά τη στιγμή της αποδοχής και των πωλήσεων, τα διάφορα μέρη των δερμάτινων υποδημάτων πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Η μέθοδος δοκιμής έχει ως εξής:


1. Η σύγκριση των μονών και διπλών παπουτσιών σε σύγκριση με τη μέθοδο επιθεώρησης απαιτεί την συμμετρία κάθε μέρους να είναι καλή και δεν πρέπει να υπάρχουν φαινόμενα όπως το ύψος, το μήκος, το πλάτος και οι ανομοιότητες. Το πάχος και το πάχος του μπροστινού και του πίσω μέρους του ίδιου ζεύγους παπουτσιών θα πρέπει να είναι βασικά το ίδιο, το χρώμα είναι ομοιόμορφο. η επιφάνεια δεν είναι ραγισμένη, ο πυθμένας δεν είναι εκτεθειμένος και το κύριο μέρος δεν είναι χαλαρό.


2, το μπροστινό μέρος θα πρέπει να είναι λεπτό και λεία, το δέρμα είναι μαλακό και fold-ανθεκτικό, και έχει ένα ορισμένο πάχος? τα προφανή μέρη δεν πρέπει να έχουν ελαττώματα όπως αναπηρία, πτύελα, νευρώσεις και χονδροειδείς κηλίδες. το ύψος του δακτύλου, το μήκος του μπαότου, το μέγεθος του κελύφους του καβουριού, Το βάθος του στόματος πρέπει να είναι το ίδιο.


3, το πίσω μέρος των δύο φτερών είναι επίπεδη και όχι λοξά. το πάχος και η φωτεινότητα της δερμάτινης επιφάνειας πρέπει να είναι συμβατά με την μπροστινή συμμορία. το πίσω περβάζι επιτρέπεται να έχει επίχρισμα, και η φτέρνα πρέπει να είναι ευθεία και σταθερή.


4, το δέρμα των παπουτσιών σουέτ πρέπει να είναι παχύ, σκληρό, μαλακό και ελαστικό, το χρώμα του χνουδιού είναι συνεπές, το εμπρός και πίσω βοηθούν το πάχος και την αναλογία, χωρίς κηλίδες, μούχλα, ουλές, εκτεθειμένο πυθμένα και άλλες ραχίτιδες.


5, κατά μήκος της λωρίδας θα πρέπει να είναι ισχυρή και πτυσσόμενη, ομοιόμορφο πλάτος, ομοιόμορφο πάχος, και η ραφή του ποδιού είναι σφιχτό, δεν rocks των δοντιών? οι αρθρώσεις κατά μήκος της λωρίδας και οι σχάρες πρέπει να είναι κεκλιμένες, η σύνδεση πρέπει να είναι στενή και επίπεδη, τραβήξτε κατά μήκος της γραμμής Σφιχτά? ομοιόμορφη από την πλευρά, δεν μπορεί να εισέλθει και να βγει, ο κωδικός βελόνας είναι κατάλληλος. ο κώδικας κάτω βελονιάς δεν είναι πολύ πυκνός, θα πρέπει να είναι ελαφρώς λεπτότερος από το δέρμα.


6. Η βάση της κύριας ριζικής κεφαλής (κάτω μισό της κεφαλής) πρέπει να είναι σκληρή και πεπλατυσμένη με τα δάχτυλα χωρίς μαλάκωμα. το άνω άκρο πρέπει να είναι επίπεδο και μαλακό και ελαστικό, χωρίς τα μειονεκτήματα των σκληρών ποδιών.


7. Το επίπεδο της εξωτερικής σόλας πρέπει να είναι τακτοποιημένο και ομαλό, χωρίς ρωγμές και εμφανή ουλές. ο φλοιός του εμπρός ποδός πρέπει να είναι σκληρός, ανθεκτικός σε πτυχώσεις και ανθεκτικός στη φθορά. το μήκος, το πλάτος, το πάχος και το χρώμα του ίδιου ζευγαριού πέλματος πρέπει να είναι ομοιόμορφα. ο τύπος πυθμένα είναι επίπεδος και δεν έχει ρωγμές. Η παλάμη δεν πρέπει να είναι υπερβολικά κυρτή ή άδεια. το κάτω άκρο είναι λεία και η λωρίδα είναι σφιχτή και χωρίς ραφή. ο κώδικας βελονιάς της ραφής πρέπει να είναι τακτοποιημένος και ομοιόμορφος, η ραφή του κάτω μέρους του δέρματος να είναι επίπεδη. ο μεταλλικός πυθμένας δεν πρέπει να περιέχει μεταλλικά πριονίδια ή νήματα. Προσμείξεις πρώτης κατηγορίας, χωρίς φυσαλίδες, χωρίς έλλειψη λουλουδιών. το κάτω μέρος του ελαστικού δεν χωρίζει τα πτερύγια, δεν υπάρχουν ρωγμές, το καουτσούκ δεν αποκολλάται.


8. Το κάτω δέρμα πρέπει να είναι ομαλό και καθαρό, να μην είναι διαφανές, να μην ανυψώνεται και τα νύχια να είναι επίπεδα. Το μαξιλάρι και το δέρμα πρέπει να πεπλατυσθούν, ο κλιπ να είναι επίπεδος, να μην υπάρχουν εμφανείς ουλές και ρυτίδες, και η ράχη και το ποδόγυρο πρέπει να είναι τακτοποιημένες, μην πιέζετε πάρα πολύ ή φτύνετε.


9. Το ύψος, το μέγεθος, το μήκος και το μήκος της κάτω πτέρνας είναι σχετικά ομοιόμορφα. η συσκευή είναι συμπαγής, χωρίς ραφή και άνιση, με επίπεδη μορφή και τακτοποιημένο νύχι. το δέρμα πρέπει να είναι λεία και ανθεκτικό στη φθορά. το τρίγωνο σίδερο είναι επίπεδο και το αριστερό και το δεξί είναι απέναντι.


10, το τακούνι, το κουμπί είναι απέναντι από το αριστερό και το δεξί, η απόσταση είναι ίση, δεν χρώμα, σκουριά, το καπάκι δεν ανθίζει, η συσκευή είναι σταθερή και όχι μακριά? το ίδιο διπλό χρώμα έχει το ίδιο μέγεθος, η λωρίδα είναι ισχυρή. Το στόμα δεν είναι κεκλιμένο, όχι άδειο.


11, η επιφάνεια της σιδηροδρομικής γραμμής αυτοκινήτων είναι ομοιόμορφη και τακτοποιημένη, δεν λυγίζει, δεν γυρίζει την κάτω γραμμή, δεν παίρνει τη βελόνα, jumper, διαρροή γραμμή, το κεφάλι σύρμα δεν διαρρέει? το πάχος του κυλινδρικού στόματος είναι ομοιόμορφο, το στόμιο δεν είναι κεκλιμένο, όχι κενό κέλυφος.


12, το δείγμα βοήθειας συμμορφώνεται με τον τύπο,, το περίγραμμα είναι καθαρό, το άκρο του τμήματος δεν είναι παραμορφωμένο σε καμία πλευρά, οι λαβίδες είναι συμπαγείς, το σφυρί είναι ομαλό. τα δεσμά δεν είναι τσαλακωμένα και το χέρι δεν αγγίζει καμία κυρτότητα.


Επιπλέον, εκτός από τις προαναφερόμενες απαιτήσεις ποιότητας για τα καλούπια παπουτσιών, όπως χύτευση, κολλητική ταινία, χύτευση με έγχυση και χύτευση με έγχυση, απαιτείται επίσης να επιτευχθεί ένας επίπεδος πυθμένας χωρίς καουτσούκ, ένα σαφές και όμορφο σχέδιο, και ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το επιφανειακό υλικό δεν είναι κατεστραμμένο από υψηλή θερμοκρασία, σπάσιμο, ανοικτή κόλλα και ούτω καθεξής.


Τέλος, ελέγξτε ότι το μέγεθος και η ποιότητα του καλύμματος είναι σαφείς και ακριβείς. Δύο παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν, μην ακολουθείτε το πόδι, τη διαφορά. Το κιβώτιο συσκευασίας πρέπει να είναι στεγνό.


(3) Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων υποδημάτων


1. Συντήρηση πριν από τη φθορά


(1) Γενικά, δερμάτινα υποδήματα όπως αγελάδες και προβιές, πριν να φορεθούν, εφαρμόζουν πρώτα ένα λεπτό στρώμα βερνικιού παπουτσιών για να σχηματίσουν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του παπουτσιού.


(2) Υλικό σουέντ που είναι εύκολο να είναι σκονισμένο. Εάν δεν είναι φθαρμένο, θα πρέπει να ψεκάζεται με ένα στρώμα αντιολισθητικού παράγοντα στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Μετά το στέγνωμα, βουρτσίστε το απαλά με μια βούρτσα. Η συντήρηση θα είναι απλούστερη.


2, φορώντας συντήρηση


Τα παπούτσια που περνούν πρέπει να καθαρίζονται εγκαίρως, διαφορετικά σκόνη και βρωμιά θα συσσωρεύονται στο πάνω μέρος, γεγονός που θα μειώσει τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών και θα διπλασιάσει το χρόνο για να τα φορέσετε.


(1) Γενικά δέρματα, παπούτσια από δέρμα προβάτων


1 Καθαρίστε το πάνω μέρος: Καθαρίστε πρώτα τη σκόνη στην επιφάνεια του παπουτσιού με ένα πανί πλύσης υποδημάτων. Αν υπάρχει μεγάλη ποσότητα βρωμιάς ή βρωμιάς, χρησιμοποιήστε πρώτα μια βούρτσα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το επάνω μέρος με ένα πανί με νερό.


2 Βερνίκι παπουτσιών: Αφού το πάνω μέρος του καθαρισμένου υποδήματος είναι φυσικά στεγνό, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή μια μικρή βούρτσα για να εφαρμόσετε ομοιόμορφα στο επάνω μέρος μια μικρή ποσότητα γυαλιστικού παπουτσιού (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύναμη για να προκαλέσει βλάβη στο πάνω μέρος).


3 για να παίξετε τη φωτεινότητα: τρίψτε το γυαλιστικό παπουτσιών, μετά από λίγα λεπτά, το γυαλιστικό παπουτσιών εισχωρεί σταδιακά στο δέρμα, χρησιμοποιήστε τις παλιές κάλτσες ή τα χτένια για να τρίβετε εμπρός και πίσω στο επάνω μέρος, για να κρατήσετε το πάνω λείο.


(2) παπούτσια με γυαλιστερό, καθρέφτη, PU, PVC υλικό


1 Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί με μικρή υγρασία.


2 δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε γάλα παπουτσιών ή βερνίκι παπουτσιών.


(3) Κασμίρ παπούτσια όπως κασμίρ, δέρμα αγελάδας και cowbucks


1 σουτιέν παπούτσια με μια λεπτή βούρτσα πρώτα βούρτσα στην κατεύθυνση της τρίχας, και στη συνέχεια βουρτσίστε προς την αντίθετη κατεύθυνση, μπορεί επίσης να σκουπιστεί ήπια με μια μαλακή γόμα για να αφαιρέσετε τη σκόνη ή τη βρωμιά?


2 Πολύ βρώμικη σκόνη ή βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί με ελαστικό, αλλά η δύναμη πρέπει να είναι κατάλληλη, όχι πολύ σκληρή, διαφορετικά θα βλάψει το δέρμα. Το γκρίζο ματ καουτσούκ έχει καλύτερη επίδραση από το λευκό, για να κρατήσει τα παπούτσια όμορφα, κανονικό ψεκασμό νερού και Βούρτσισμα είναι πολύ σημαντικό?


3 παπούτσια που ξεθωριάζουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρωματιστό σπρέι χρωματισμού κασμίρ, ψεκάζοντας ομοιόμορφα σε απόσταση 20 cm από τα παπούτσια για να διατηρήσουν την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα του δέρματος από το νερό.


4 δέρμα κροκοδείλων, δέρμα φιδιού, μαργαριτάρι ελαφρύ υλικό σειρά μόνο πρέπει να τρίβονται απαλά με ένα ελαφρώς υγρά υφάσματα.


3, μακροχρόνια συντήρηση όταν δεν είναι σε αναμονή


Πριν συλλέξουν τα παπούτσια, τα παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζονται με απορρυπαντικό και γυαλιστικό παπουτσιών και στη συνέχεια να αποθηκεύονται μετά από ξήρανση. Όταν τα παπούτσια δεν φοριούνται, θα πρέπει να τοποθετούνται σε δροσερό και αεριζόμενο χώρο, ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική θερμοκρασία περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα την αποχρωματισμό ή τη διάσπαση της δερμάτινης επιφάνειας.


(1) Το παπούτσι είναι στερεωμένο με στήριγμα υποδήματος (ή στήριγμα τύπου παπουτσιών).


(2) Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα ξηραντικό στο κουτί του παπουτσιού και στη συνέχεια να το συλλέξετε σε ένα μέρος με λιγότερη υγρασία.


(3) Όταν οι μπότες ιππασίας συλλέγονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να αφαιρούνται περιστασιακά για να αποφευχθεί η εμφάνιση μούχλας.


4, η μέθοδος συντήρησης μετά την υγρασία των παπουτσιών


(1) Πρώτα σκουπίστε τη λάσπη και τα λύματα στα παπούτσια με ένα υγρό πανί, κατόπιν στεγνώστε με ένα στεγνό πανί και εφαρμόστε το βερνίκι όταν τα παπούτσια είναι ημιδιακά.


(2) Εισάγετε την παλιά εφημερίδα στα παπούτσια (η παλιά εφημερίδα έχει καλή απορρόφηση νερού, η οποία μπορεί να απορροφήσει την υγρασία και να βοηθήσει να στερεώσει τον τύπο παπουτσιού), στη συνέχεια τοποθετήστε τα παπούτσια στην παλιά εφημερίδα και στεγνώστε την. Τοποθετήστε τη θέση σε δροσερό και αεριζόμενο χώρο.


(3) Εάν το δέρμα έχει γίνει σκληρό, χρησιμοποιήστε ένα πανί βουτηγμένο σε λίγο σησαμέλαιο, ελαιόλαδο ή λάδι από καστορέλαιο και σκουπίστε απαλά με ένα μασάζ και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα γυαλίσματος υποδημάτων.


(4) Τα υγρά παπούτσια μπορούν επίσης να στεγνώσουν με τον κρύο αέρα του στεγνωτήρα μαλλιών. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό αέρα. Μην τοποθετείτε τα παπούτσια στη θέρμανση ή τη σόμπα. Μην αφήσετε τον ήλιο να λάμψει απευθείας. Διαφορετικά, το δέρμα θα στεγνώσει πολύ γρήγορα και θα παραμορφωθεί και θα σκληρύνει. Ή ρωγμές, κ.λπ.


(5) Αν η σόλα είναι σόλα από δέρμα, η σόλα πρέπει να είναι στραμμένη προς τα πάνω όταν είναι στεγνή, έτσι ώστε να μπορεί να στεγνώσει. Τα παπούτσια με υγρά δεν πρέπει να τοποθετούνται κατευθείαν στο ερμάριο του παπουτσιού για να αποφεύγονται άλλα καλούπια από καλούπια αναπαραγωγής.


(6) Το άνω μέρος του πανιού είναι εύκολο να αποφλοιωθεί, πρέπει να αποφεύγεται η βύθιση του νερού και το ισχυρό βούρτσισμα, ειδικά το ελαστικό ύφασμα με ελαστικότητα και το υπερβολικό βούρτσισμα προκαλεί χαλάρωση.


5, θέματα που χρήζουν προσοχής


(1) Προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια για πολλές ημέρες, έτσι ώστε τα παπούτσια να έχουν αρκετό χρόνο για να αποκαταστήσουν την αρχική τους κατάσταση.


(2) Αποτρέψτε το δέρμα από την υγρασία, την πρόσκρουση, την έκθεση στον ήλιο και την επαφή με διαβρωτικά αντικείμενα.


(3) Είναι ιδανικό για φόρτωση του παπουτσιού όταν δεν φοράει και μπορεί να αποτρέψει τις ρυτίδες και να αποτρέψει την παραμόρφωση.