Μέθοδος επιλογής υποδημάτων ασφαλείας και υποδήματος εργασίας

- Oct 29, 2018-

Υποδήματα εργασίας, δηλαδή, παπούτσια ασφαλείας, εκτός από τον κατάλληλο τύπο σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας, θα πρέπει να είναι κατάλληλα και είναι πολύ άνετο να φορέσει. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιών.

Τα παπούτσια εργασίας πρέπει να έχουν σχεδιασμό αντιολισθητικό, που όχι μόνο προστατεύει τα πόδια του ατόμου από τραυματισμό, αλλά επίσης αποτρέπει τα ατυχήματα που προκαλούνται από τον χειριστή να γλιστρήσει.

Τα παπούτσια εργασίας με διαφορετικές επιδόσεις πρέπει να πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές των αντίστοιχων προστατευτικών τους επιδόσεων, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν έχουν υποστεί μώλωπες, τα πέλματα των ποδιών δεν έχουν μαχαιρωθεί και απαιτείται η μόνωση. Αλλά τα παπούτσια ασφαλείας δεν είναι παντοδύναμα.

Πρέπει να πραγματοποιηθεί προσεκτική επιθεώρηση ή δοκιμή πριν από τη χρήση παπουτσιών εργασίας. Τα κατεστραμμένα και ραγισμένα προστατευτικά παπούτσια είναι επικίνδυνα σε ηλεκτρικές και όζονες.

Τα παπούτσια εργασίας πρέπει να φυλάσσονται με ασφάλεια μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να ξηραίνονται για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Μπορεί να μετρηθεί και να επιλεγεί με διάφορους τρόπους:

1, τύπος παπουτσιών: (που αναφέρεται ως: μοντέλο), δηλαδή, το μήκος και το πλάτος του παπουτσιού, το πλάτος του παπουτσιού είναι σφιχτό με το πόδι;

2, άνω: αν η απαλότητα του δέρματος μπορεί να είναι φυσική και κατάλληλη όταν περπατάτε.

3, τα παπούτσια κατάσταση: ολόκληρη η κατάσταση παπουτσιών μπορεί να κολλήσει στο πόδι χωρίς να χτυπήσει τα πόδια, χαλαρά και όχι μακριά, ευέλικτη.

4, εσωτερικό μαξιλάρι: αν η σωστή χρήση της λειτουργίας δόνησης-ενεργοποίησης, η λειτουργία απορρόφησης του ιδρώτα, η λειτουργία μασάζ, η δομή λειτουργίας της υγειονομικής περίθαλψης.

5, επένδυση: Υπάρχει σωστή επιλογή αερισμού, αδιάβροχη, ζεστασιά, φιλικά προς το περιβάλλον λειτουργικά υλικά.

6, σόλο: η χρήση περιφερειακών και διαφόρων περιβαλλόντων για τη χρήση διαφορετικών επιπέδων υποστρωμάτων και αντιολισθητικών απαιτήσεων, όπως: ένα καλό περιβάλλον με σχετικά αντιολισθητικό, ελαφρύ υπόστρωμα, ανθεκτικό στις δονήσεις λειτουργία είναι εξαιρετική. Το περιβάλλον της εξωτερικής θέσης είναι ενισχυμένο με αντιολισθητικό, ανθεκτικό στη φθορά υπόστρωμα και μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα. Υποδιαιρείται σε: άσπρο κολάρο, μπλε κολάρο, μισθοί, διοικητική βιομηχανία, ελαφρά βιομηχανία, βαριά βιομηχανία, κατασκευή χώρων, τουρισμός, βιομηχανία υπηρεσιών κλπ.